Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه در نشست شورای امنیت در روز یکشنبه قطعنامه این شورا را که از نیروهای نظامی به‌فرماندهی خلیفه حفتر خواسته بود عملیات خود در طرابلس را متوقف کند، وتو کرد.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، منابع دیپلماتیک گفتند: هیئت روسی در سازمان ملل خواستار تعدیل بیانیه ریاستی شد، به‌طوری که از همه طرف‌های مسلح در لیبی بخواهد درگیری را متوقف نکنند، روسیه خواستار آن شده بود که فقط از نیروهای نظامی به‌فرماندهی خلیفه حفتر خواسته نشود این کار را انجام دهند و به نام همه طرف‌ها اشاره شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گفته این منابع، آمریکا پیشنهاد روسیه را رد و مسکو هم آن را وتو کرد، تا مانع صدور بیانیه شورای امنیت شود،‌ چرا که بیانیه‌های شورای امنیت با اجماع صادر می‌شود.

خلیفه حفتر که خود را فرمانده  ارتش لیبی می‌خواند، پنجشنبه 15 فروردین به‌زعم خود عملیات نابودی تروریسم در طرابلس پایتخت لیبی را اعلام کرده بود، این در حالی است که دولت لیبی به‌ریاست فائز السراج در طرابلس مستقر است، السراج از نیروهایش خواسته بود با تحرکات نیروهای وابسته به حفتر با قدرت مقابله کنند، السراج، حفتر را به کودتا علیه توافق سیاسی سال 2015 متهم کرد.

افزایش آمار تلفات نیروهای طرفدار دولت الوفاق لیبی

خبرگزاری فرانسه از افزایش آمار تلفات نیروهای طرفدار دولت الوفاق لیبی در حمله نیروهای خلیفه حفتر مورد حمایت امارات و عربستان خبر داد. بر اساس این گزارش، تعداد کشته‌های نیروهای طرفدار  دولت الوفاق به 32 نفر رسیده است.

حمله نیروهای امنیتی سودانی به معترضان در مقابل وزارت  دفاع

رویترز گزارش داد: نیروهای امنیتی سودان برای متفرق کردن معترضان از مقابل وزارت دفاع به‌سوی آنها گاز اشک‌آور پرتاب کردند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تحولات افریقا روسیه سودان شورای امنیت لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش جام جم آنلاین، پلیس آلمان به محل تحصن معترضان حامی فلسطین در «برلین» که حدود دو هفته پیش، مقابل دفتر صدراعظم آلمان با برپاکردن چادرهایی، تجمع کرده بودند تا اعتراض خود را به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان نشان دهند، حمله برد.

طبق گزارش شبکه راشاتودی، نیرو‌های پلیس به حدود ۲۰ چادری که مقابل دفتر صدراعظم آلمان بنا شده بود حمله کرد و دستکم ۷۵ نفر را بازداشت کرد. 

معترضان آلمانی خواستار توقف ارسال تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی هستند.

آلمان تنها کشوری نیست که دولت آن با حامیان فلسطینی که علیه جنایات رژیم صهیونیستی تظاهرات برپا کرده‌اند، رفتار خشونت‌آمیز دارد. 

پیش از این نیز در کشور آمریکا، نیرو‌های پلیس به سمت معترضان حمله کرده و آن‌ها را بازداشت کردند.

مسئولان آلمانی، معترضان را به ارتکاب جرایم جنایی همچون تحریک به نفرت‌پراکنی علیه یهودیت و استفاده از نماد‌های غیرقانونی و سردادن شعار‌های ممنوعه متهم کرده است. 

سخنگوی پلیس برلین انجا دریشکه در توجیه این اقدام پلیس گفته است «تضمینی برای حفاظت از تجمعات در این نقطه از زمان وجود ندارد، زیرا امنیت و نظم عمومی به شدت در معرض خطر است».

روز جمعه، پلیس آلمان برای برچیدن چادر‌های معترضان اقدام کرد و تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که با معترضان درگیر شد و شروع به بازداشت آن‌ها کرد و این در حالی است که برخی از معترضان در حالی که در مقابل بازداشت شدن مقاومت می‌کردند، شعار می‌دادند «زنده باد فلسطین».

طبق گزارش پلیس آلمان، حدود ۱۵۰ افسر پلیس در مقابل دفتر صدراعظم آلمان مستقر شدند تا چادر‌ها را از میان بردارند. 

یکی از فعالان معترض گفت «ما آرام بودیم، اما پلیس هر روز با احمقانه‌ترین محدودیت‌هایی که برای ما تعیین می‌کند، ما را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد».

وی به دویچه‌وله گفت «آن‌ها، ما را از استفاده از زبان‌های غیر از آلمانی و انگلیسی منع می‌کنند، آن‌ها عبادات، سرود‌ها و کارگاه‌های ما را جرم میدانند و هم‌اکنون منطق رسمی آن‌ها این است که مبل‌های ما به علف‌ها آسیب می‌زنند. در آلمان، آسیب رساندن به چمن، بدتر از نسل‌ کشی است».

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • بیانیه حمایت از اعتراضات جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی در همبستگی با مردم فلسطین
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • ساختار امنیتی اوراسیا: از ایده تا عمل