Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر با هواپیما به امری روزمره و ساده تبدیل شده و با افزایش ارزش وقت و زمان بیش از پیش افراد به سفر با هواپیما روی می‌آورند و در ازای هزینه‌ای بیشتر، سفری کوتاه‌تر و راحت‌تر را ترجیح می‌دهند.

با این وجود سفر با هواپیما نیز محدودیت‌ها و مشکلات خاص خود را دارد. در داخل هواپیما‌ها برای هر شرایطی از قبل فکر شده و ویژگی‌ها و امکاناتی در آن تعبیه شده که می‌تواند سفر هوایی را از آن چه که هست برای شما آسان‌تر و راحت‌تر سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





اگر چه بسیاری از این ویژگی‌ها و امکانات مشهود و مشخص هستند، اما برخی از آن‌ها برای اکثر مسافران ناشناخته باقی مانده اند. در ادامه این مطلب می‌خواهیم شما را با تعدادی از ویژگی‌های مخفی هواپیما‌ها که از آن‌ها اطلاعی نداشته اید آشنا کنیم.

۱-دکمه جادویی برای فضای بیشتر

آیا ترجیح می‌دهید در هواپیما روی صندلی‌های کنار راهرو بنشینید؟ اگر موفق نشده اید که روی این صندلی بنشینید باید بدانید که با فشار دادن یک دکمه صندلی خود را کمی جادارتر ساخته و بدون این که سرنشینان کناری تان را اذیت کنید از سر جایتان بلند شوید.

چنین دکمه‌ای در اکثر هواپیما‌ها زیر دسته قرار دارد که با فشار دادن آن می‌توانید کمی فضای تحرک خود را افزایش دهید. این تنها یک مورد از ویژگی‌های مخفی هواپیماهاست. چه در صندلی نزدیک راهرو و چه صندلی کنار پنجره نشسته باشید فشار دادن این دکمه مخفی می‌توان فضای بسیار بیشتری در اختیار شما قرار داده و از مزاحمت برای سرنشینان کناری نیز جلوگیری می‌کند.

۲- دستگیره پنهان

شرط می‌بندیم که شما نیز وقتی مسافران هواپیما هنگام رفتن به دستشویی دستشان را به پشت صندلی شما گرفته یا با بدن شما تماس پیدا می‌کنند احساس بدی داشته و آن‌ها را بی نزاکت می‌دانید. با این وجود وقتی که نوبت خودتان می‌رسد نیز متوجه می‌شوید که چاره‌ای جز تکرار روش آن‌ها ندارید و ناخودآگاه دستتان را روی پشتی صندلی‌ها گذاشته و با سر یا پشت مسافران دیگر برخورد پیدا می‌کنید.

اما اگر متوجه شده باشید، مهمانداران هواپیما‌ها هنگام راه رفتن در راهرو بی دلیل دستشان را به سقف نمی‌گیرند. پایه قسمت قرار دادن کیف و وسایل روی سر مسافران یک قسمت دالبر دارد که هنگام راه رفتن در راهرو، برای گرفتن دست مناسب‌تر است. به همین دلیل دفعه بعد که مجبور شدید از جای خود بلند شده و در راهرو هواپیما قدم بگذارید بهتر است از این قسمت که مانند یک دستگیره مخفی عمل می‌کند برای حفظ تعادل استفاده نمایید.

۳- منطقه مخفی برای خوابیدن

یک مسافرت هوایی طولانی به اندازه کافی برای مسافران خسته کننده است، اما خود را جای خلبان یا مهمانداران و دیگر پرسنل پروازی قرار دهید که گاهی اوقات مجبور می‌شوند ۱۴ ساعت و یا حتی بیشتر در داخل هواپیما بمانند. شغل آن‌ها بسیار خسته کننده است از این رو در برخی از هواپیما‌های مدرن مانند بوئینگ ۷۷۷ و ۷۸۷، راهرو‌هایی مخفی وجود دارند که به خدمه امکان می‌دهند برای دقایقی چشم هایشان را روی هم بگذارند. یک در قفل شده در نزدیکی قسمت جلو هواپیما یا دری که شبیه یک سطل آشغال سقفی است ورودی چندین تخت خواب در این قسمت را مخفی می‌کند که با پرده‌های ضخیم نیز حفاظت می‌شوند.



۴- قلاب‌های روی بال‌ها

اگر از پنجره به بال هواپیما‌های ایرباس توجه کرده باشید می‌توانید متوجه برآمدگی‌هایی زرد رنگ با سوراخ‌هایی در مرکز روی سطوح سفید و صاف آن‌ها شوید. در صورتی که هواپیما مجبور شود روی آب فرود اضطراری انجام دهد، این بال‌ها برای مسافرانی که قصد دارند از روی آن‌ها عبور کرده و خود را به سرسره بادی برای پیاده شدن برسانند بسیار لیز خواهند بود. برای کمک به مسافران به منظور پیاده شدن از طریق سُر خوردن، این قلاب‌ها به خدمه امکان می‌دهند که با گذراندن طناب از یکی از این قلاب‌ها و بستن آن به دیگری، یک دستگیره طنابی برای مسافران ایجاد کنند که مسافران با گرفتن آن‌ها می‌توانند خروجی ایمن از هواپیما داشته باشند.



۵- پنجره سقفی مثلثی

اگر به دیواره هواپیمایی که سوار آن هستید نگاه کنید، بالای ۴ پنجره یک مثلث سیاه رنگ خواهید دید. هر یک از این مثلث‌ها هم طراز با لبه بال هواپیما قرار گرفته است و وقتی که یکی از خدمه بخواهد قسمت‌های متحرک بال‌ها را چک کند به خوبی می‌دانند که برای داشتن بهترین دید به کدام قسمت از هواپیما بروند. اگر در هواپیما دچار حالت تهوع در اثر ارتفاع و تکان‌های شدید هوایی شدید باید از خدمه بخواهید که شما را به صندلی‌هایی بین این مثلث‌ها منتقل کرده و جای شما را عوض کنند. بال‌ها مرکز ثقل هواپیما هستند، از این رو نشستن بین آن‌ها به شما احساس پرواز آرام تری خواهد داد.

۶- سوراخ‌های پنجره

وقتی که با دقت به پنجره هواپیما‌ها نگاه کنید با یک چیز عجیب مواجه خواهید شد: سوراخی بسیار کوچک که در پایه شیشه تعبیه شده است. اگر با دقت بیشتری به آن نگاه کنید متوجه می‌شوید که این پنجره با پنجره‌های دیگر متفاوت است، زیرا این یکی از سه قاب ساخته شده و سوراخ در قاب وسطی ایجاد شده است. این سوراخ به منظور جلوگیری از افت فشار در ارتفاع بالای جو تعبیه شده است.

با اوج گرفتن هواپیما، فشار بیرون به شدت کاهش پیدا می‌کند، اما کابین طوری طراحی شده که فشار درون آن عادی و ثابت باقی بماند. بدین ترتیب تفاوت فشار فاحشی در داخل و خارج از هواپیما و بین قاب بیرونی و داخلی پنجره‌ها ایجاد می‌شود. پنجره بیرونی بیشترین مقدار فشار را متحمل می‌شود و سوراخی که در قاب دوم ایجاد شده کمک می‌کند که توازن بین دو فشار متفاوت برقرار گردد. پنجره داخلی نیز تنها برای محافظت از قاب میانی ساخته شده است.



۷- دستبند مخفی

اگر مسافر یا مسافرانی شروع به بی نظمی و سرپیچی از قوانین و دستورات کنند، پرسنل پروازی این حق را دارند که آن‌ها را بازداشت و تحرکات آن‌ها را محدود نمایند. آن‌ها در این موارد باید از همان دستبند‌هایی استفاده کنند که نیرو‌های پلیس به کار می‌گیرند، اما اغلب از دستبند‌های زیپی پلاستیکی استفاده می‌شود.

منبع: rd

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری هواپیما صندلی هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

آیا می‌دانید قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ به نظر شما چه فاکتورهایی در قیمت‌گذاری انواع پنجره‌ها موثر هستند؟ پنجره‌ها هم‌چون سایر اجزای ساختمان، انواع مختلفی دارند. هر یک از مدل‌های پنجره موجود در بازار با استفاده از متریال مخصوص و روش منحصربه‌فردی تولید می‌شوند؛ از این رو نمی‌توانیم یک قیمت واحد برای مدل‌های مختلف آن در نظر بگیریم. به همین علت در ادامه این راهنما با نحوه قیمت‌گذاری پنجره‌های پرطرفداری نظیر آلومینیومی، دوجداره، یو پی وی سی و ترمال بریک آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، لازم است موارد مختلفی را در نظر داشته باشیم. در ادامه، به بررسی نحوه محاسبه قیمت پنجره‌های آلومینیومی، دو جداره، UPVC و ترمال بریک خواهیم پرداخت:

روش‌های محاسبه قیمت انواع پنجره

روش‌های مختلفی برای محاسبه قیمت پنجره‌ها وجود دارد که تا حدودی تخمینی بوده و اکثر برندها از آن‌ها استفاده می‌کنند. البته نباید فراموش کرد که شرکت‌ها و فروشندگان معمولاً برای محاسبه قیمت از نرم‌افزارها کمک می‌گیرند. طبیعتا پس از استعلام قیمت و تصمیم نهایی برای انتخاب پروفیل پنجره، برای انتخاب مدل آن نیز باید بررسی‌های لازم را به عمل بیاورید که کدام مدل مناسب شماست، برای مثال پنجره کشویی آلومینیومی را انتخاب می‌کنید یا پنجره گیوتینی. بدیهی است که مدل پنجره نیز بر قیمت خرید پنجره تاثیرگذار است. سه روش رایج برای تعیین قیمت انواع پنجره‌ها به شرح زیر است:

روش متر مربعی

در این روش میزان و قیمت مصالح مختلف مثل قیمت پروفیل، قیمت شیشه و... بر حسب متر مربع محاسبه شده و پس از محاسبه سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. اصلی‌ترین ایرادی که این روش داشته، پیچیده بودن محاسبات و نوسان شدید قیمت با کوچک‌ترین تغییر در ابعاد پنجره‌ها است؛ از این رو روش متر مربعی در ساختمان‌های معمولی و برای مصالح پرمصرف در بازار کم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش متری کلی

روش بعدی برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، متری (کلی) است. در این روش قیمت مصالح و ساخت پنجره به ازای هر متر حساب شده و پس از افزودن سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. می‌توان گفت که روش متری کلی اصولی‌ترین و بهترین روش برای محاسبه قیمت پنجره‌ها محسوب می‌شود.

روش متری جزء به جزء

در این روش قیمت همه اجزاء برای یک متر حساب شده و پس از به دست آوردنِ جمعِ سود، به صورت جزء به جزء به مشتری اطلاع داده می‌شود. به طور معمول این روش محاسبه قیمت در ساختمان‌های بزرگ و برای شرکت در مناقصه‌ها کاربرد دارد.

عوامل موثر بر قیمت پنجره‌ها

بدون شک اولین پارامتر برای تعیین قیمت هر محصولی، کیفیت و مرغوبیت مواد مصرفی برای ساخت آن است. از جمله عواملی که می‌توانند بر قیمت پنجره‌ها موثر باشند، می‌توان به کیفیت مواد استفاده شده در تولید پروفیل و یراق آلات، طرح و حالت بازشوی پنجره، نوع و روش رنگ‌آمیزی و... اشاره داشت. علاوه بر این، دانستن موارد زیر نیز می‌تواند به ما کمک کند تا بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود:

هرچقدر آلیاژ استفاده شده در ساختار پنجره مرغوب‌تر بوده و کیفیت بهتری داشته باشد، قیمت نهایی پنجره افزایش پیدا می‌کند.

نوع و کیفیت یراق آلات مصرف شده در پنجره مثل دستگیره، لولا، غلتک و... نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

شیشه‌ای که در پنجره استفاه می‌شود نیز بر قیمت نهایی پنجره تأثیر خواهد داشت؛ به عنوان مثال قیمت شیشه‌های دو جداره یا سه جداره در مقایسه با تک جداره بیش‌تر خواهد بود.

پنجره‌ها در انواع مختلف ثابت، کشویی، لولایی و... قابل تولید هستند که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

رنگ‌آمیزی پنجره‌های آلومینیومی با استفاده از دو تکنیک پودری و آنودایز قابل انجام بوده که بر اساس کیفیت اجرای عملیات، قیمت هر روش متفاوت خواهد بود.

هر اندازه ابعاد پنجره بزرگ‌تر باشد، به مواد و نیروی کار بیش‌تری نیاز داشته و به تبع قیمت آن بالاتر می‌رود.

جنس قاب‌های مختلف یو پی وی سی، آلومینیوم و یا چوب برای تولید پنجره‌های دو جداره مورد استفاده قرار می‌گیرند که هر یک قیمت متفاوتی دارند.

می‌توان به منظور بهبود عایق از گاز آرگون یا کریپتون بین شیشه‌ها استفاده کرد که گزینه بهتری در مقایسه با هوا هستند؛ این گاز بر قیمت پنجره می‌افزاید.

پنجره‌هایی که رتبه بالاتری از لحاظ بازدهی انرژی دارند قیمت بیش‌تری خواهند داشت، اما در طولانی‌ مدت موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ها می‌شوند.

لوازم جانبی هم‌چون قفل پنجره، دستگیره‌ها و سایر ویژگی‌های اضافی نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی و ترمال بریک

برای دانستن این که قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود و آشنایی با نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی ، بایستی قیمت پروفیل پنجره آلومینیومی را بر حسب وزن در متر مربع محاسبه کنیم. وزن یک متر مربع پروفیل با در نظر داشتن کیفیت و ضخامت آن تعیین می‌شود. قابل ذکر است که وزن پروفیل به صورت مجزا از وزن یراق و اتصالات، شیشه و... مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

وزن هر متر مربع پنجره آلومینیومی بر حسب نوع آلیاژ پروفیل و ضخامت جداره‌های آن محاسبه خواهد شد. وزن سایر بخش‌های پنجره مثل شیشه، یراق آلات و لاستیک‌های آب‌بندی نیز به صورت مجزا محاسبه می‌شوند. بر مبنای نوع آلیاژ، طرح پروفیل و ضخامت آن، وزن هر متر طول آن تعیین خواهد شد. از این رو، نوع پروفیل، طرح و نوع بازشوی پنجره نقش موثری بر وزن یک متر مربع پنجره آلومینیومی خواهند داشت.

در حالت کلی، پنجره‌های آلومینیومی در دو نمونه معمولی و ترمال بریک تولید می‌شوند که نوع ترمال بریک قیمت بیش‌تری دارد. برای آن که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، قابل ذکر است که کیفیت اجزا و عایق مورد استفاده از جمله عواملی هستند که بر قیمت پنجره ترمال بریک موثر خواهند بود.

نحوه محاسبه قیمت پنجره دو جداره

در بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، اکنون نوبت به ارائه توضیحاتی پیرامون پنجره‌های دو جداره می‌رسد. برای تعیین قیمت چنین پنجره‌هایی بایستی در گام اول ارتفاع، عرض و عمق قاب پنجره با دقت اندازه‌گیری شود. سپس، مساحت کل با ضرب ارتفاع در عرض محاسبه شده تا ابعاد پنجره به دست آید. در گام بعدی، بایستی مواد قاب، نوع شیشه، گاز بین شیشه‌ها، طراحی قاب، رتبه‌بندی بهره‌وری انرژی و هزینه نصب پنجره در نظر گرفته شود تا در مجموع بتوان قیمت روز پنجره دو جداره را محاسبه کرد.

نحوه محاسبه قیمت پنجره یو پی وی سی

نحوه قیمت‌گذاری پنجره upvc پیرو بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، با محاسبه متراژ پنجره شروع خواهد شد. بایستی اندازه عرض و ارتفاع پنجره را به واحد متر تبدیل کرده و بعد مقادیر به دست آمده را با هم ضرب کنید تا متراژ پنجره به دست آید. علاوه بر این، نوع و کیفیت یو پی وی سی نیز حائز اهمیت است. هر اندازه کیفیت upvc بالاتر باشد، به همان نسبت قیمت پنجره یوپی وی سی افزایش پیدا می‌کند. علاوه بر این، اگر پنجره دوجداره یو پی وی سی با لایه لمینت یا رنگ دلخواه شما تولید شود، قیمت آن بیش‌تر خواهد شد.

استعلام قیمت روز انواع پنجره از مراکز خرید معتبر انواع پنجره‌های UPVC، ترمال بریک و دوجداره

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، روش‌های مختلفی وجود دارد. روش متر مربعی، متری کلی و جزء به جزء به صورت تخمینی عمل می‌نمایند؛ به همین خاطر اکثر برندها از نرم‌افزارهای محاسبه‌گر قیمت استفاده می‌کنند. به منظور استعلام قیمت دقیق انواع پنجره‌های ترمال بریک، آلومینیومی معمولی، پنجره‌های دو جداره و یو پی وی سی می‌توانید به وب سایت معتبر هلدینگ اخوان نیز مراجعه کنید و با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید تا بهتر راهنمایی شوید.

دیگر خبرها

  • ببینید | پنجره‌ای متفاوت به دیدار اعضای تیم ملی فوتسال ایران با رهبر انقلاب
  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • بارسلونا باید این بازیکن را بفروشد
  • فیلم/پنجره‌ای متفاوت به دیدار اعضای تیم ملی فوتسال ایران با رهبر انقلاب
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • ایران در این پایگاه مخفی برای حزب الله لبنان پهپاد می سازد؟ | جزئیات ادعای تلگراف
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • کیفیت آب بندی درب و پنجره در سیل ایتالیا را حتما ببینید!