Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان کرمان از تشکیل مثلث رونق تولید در استان کرمان خبر داد و گفت: ضلع‌های این مثلث شامل بخش خصوصی و مدیران بنگاه‌های تولیدی، دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های نظارتی وسیستم قضایی است. به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، یدالله موحد رئیس کل دادگستری استان کرمان در اولین جلسه ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و پیرو نام گذاری سال جدید به نام "رونق تولید" از تشکیل مثلث رونق تولید در استان کرمان خبر داد و گفت:اضلاع این مثلث شامل بخش خصوصی و مدیران بنگاه‌های تولیدی، دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های نظارتی وسیستم قضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت:با یک برنامه مشترک و همفکری وهم افزایی بین اضلاع مختلف این مثلث می‌توان گام‌های موثری در جهت رونق تولید برداشت.

موحد خاطرنشان ساخت:دستگاه قضائی استان، اداره کل بازرسی، اداره کل اطلاعات و دیوان محاسبات ضلع نظارتی این مثلث را تشکیل می‌دهند و اتاق بازرگانی، بخش خصوصی و مدیران بنگاه‌های تولیدی و همچنین مدیران دستگاه‌های اجرایی سایر اضلاع این مثلث را شکل می‌دهند.

موحد بیان کرد:سال ۱۳۹۸ با تدبیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) مزین به نام "رونق تولید" شده است این انتخاب بر اساس بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه اولویت اصلی کشور رفع مشکلات اقتصادی است، خاطرنشان ساخت:صاحب نظران و کسانی که مطلع از مسائل اقتصادی کشور هستند اعتقاد دارند ظرفیت‌های کشور برای شکوفایی اقتصاد بسیار آماده است.

رئیس شورای قضائی استان کرمان اعلام آمادگی کرد:سیستم قضائی استان کرمان در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و در جهت رونق تولید تمام قد فعالان بخش اقتصادی و تولید کنندگان حمایت حقوقی و قضائی خواهد کرد و اجازه نخواهیم داد به علت مسائل حقوقی و قضائی چرخ تولید متوقف شود.

شعب ویژه در جهت رونق تولید در دادگستری استان کرمان تشکیل شد

وی بیان کرد:یک شعبه ویژه در دادگاه تجدیدنظر، دو شعبه در دادگاه‌های حقوقی و کیفری دو و همچنین ۲ شعبه در دادسرای مرکز استان کرمان جهت رسیدگی تخصصی و سریعتر به پرونده‌های مرتبط با مسائل اقتصادی و بنگاه‌های تولیدی اختصاص یافته است.

این مقام ارشد قضائی در استان کرمان تاکید کرد: بنا بر وظیفه شرعی، قانونی، ملی، اجتماعی و وجدانی همه مسئولان و دستگاه‌ها در قبال رونق تولید، رفع گره‌های اقتصادی و همچنین مشکلاتی که قشر‌های آسیب دیده جامعه از قبل مسائل معیشتی تحمل می‌کنند، تکالیف و وظایفی دارند، زیرا امروز ملت ایران و کشور جمهوری اسلامی ایران درگیر مسائل اقتصادی است که بخشی از آن از بیرون به کشور تحمیل می‌شود.

وی تصریح کرد:همه اتفاق نظر داریم مشکل اصلی کشور که باید درباره آن چاره اندیشی شود بحث اقتصادی است لذا دستگاه‌های حاکمیتی و آحاد ملت باید تمام همتشان را در سال جدید برای رونق تولید بکار گیرند و تمام ظرفیت‌ها، امکانات و بستر‌های موجود در جهت رونق تولید تلاش نمایند و انشالله طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب سال جدید سال گشایش مشکلات اقتصادی ملت ایران است.

مشکلات ۷ کارخانه و بنگاه تولیدی در کرمان حل شد

دبیر ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضائی در کرمان گفت:رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه اعضای ستاد و نهاد‌های نظارتی به صورت مستمر و هرماه دومرتبه از واحد‌های تولیدی دچار مشکل و متوقف به منظور رفع موانع تولید بازدید بعمل خواهند آورد.

مهدی بخشی، معاون برنامه ریزی و توسعه قضائی دادگستری کل استان کرمان گفت:در این جلسه مقرر شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و تولیدی جهت بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی تشکیل شود.

این مقام قضائی ادامه داد: کمیته‌ای به منظور اتخاذ تدبیر قبل از صدور اجرائیه علیه فعالان اقتصادی که به جهت مشکلات حال حاضر از جمله بحث تحریم‌ها دچار مشکل شده اند وبه منظور جلوگیری از توقف فعالیت تولیدی تشکیل شد.

دبیر ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضائی در کرمان افزود: لیست فعالان اقتصادی و کارآفرینان واقعی که دارای فعالیت مشروع در چارچوب قانون بوده اند و در زمینه اشتغال زایی موثر واقع شده اند به منظور حمایت حقوقی و قضائی به این ستاد معرفی شوند.

بخشی در تشریح اقدامات ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی کرمان اظهار داشت: کمیته حمایت قضایی- حقوقی امنیت اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاری ذیل ستاد استانی نیز تشکیل شده است.

وی اعلام کرد: ستاد استانی در مجموع به مشکلات ۱۴ فعال یا مجموعه اقتصادی رسیدگی که از این تعداد مشکلات ۷ نفر از فعالان بخش اقتصادی برطرف گردید و مشکلات ۶ نفردیگر به ستاد استانی جهت حل و فصل ارجاع شده است.

بخشی با اشاره به اینکه در مجموع ۴۱ درخواست فعالان اقتصادی در حوزه‌های قضایی استان مورد رسیدگی قرار گرفته است، گفت: طی سال گذشته سه سمینار و سه جلسه آموزشی با حضور قضات سراسر استان جهت ایجاد وحدت رویه در دادگستری استان کرمان برگزار شده است.

وی ادامه داد: طی این مدت مسئولان و مقامات قضائی دادگستری استان کرمان در ۳۹ جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی شرکت نموده اند و همچنین در بیش از ۱۰۰ جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان حضور داشته اند.


انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری کرمان شعار سال رونق تولید بنگاه های تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است و با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضایی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در ابتدای نشست کمیته برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور رئیس کل دادگستری استان، معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، ضمن اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا اظهار کرد: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین می‌باشد که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

وی در ادامه درباره اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نکاتی را تشریح کرد و گفت: در سراسر استان از هر ایده‌ای که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به تأکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد، با بیان اینکه رئیس محترم قوه قضائیه همواره تأکید بر رصد و پیگیری جدی مسئولین قضائی برای رفع موانع و مشکلات قضائی واحدهای تولیدی دارند، گفت: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی اظهار کرد: بنا بر تأکید ریاست محترم قوه قضائیه، نسخه بروز رسانی شده سند تحول قوه قضائیه و برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ باید به صورت تفکیک شده برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

کرمی ضمن تأکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی افزود: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه می‌باشد و مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

وی ضمن اشاره به تأکید رئیس محترم قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی یادآور شد: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فساد زا بود، لذا قرعه‌کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان، آمار شایسته‌ای دارد.

وی در پایان ضمن تأکید بر رعایت نظم و انضباط اداری و گفت: تمام کارکنان قضائی و اداری استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین، داشتن نظم و انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در این نشست ابتدا محمد باقر نریمانی معاون برنامه‌ریزی دادگستری استان کرمانشاه طی گزارشی به اعلام آمار عملکرد دستگاه قضائی استان در سال ۱۴۰۲ و تشریح برنامه‌های عملیاتی و تکالیف دادگستری استان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش همکاران قضائی و اداری علیرغم حجم بالای ورودی پرونده‌ها، عملکرد دادگستری استان در سطح کشور بسیار مطلوب می‌باشد و امیدواریم در سال جدید بر اساس سند تحول قضائی که بروز رسانی شده عملکرد بهتری داشته باشیم.

کد خبر 748003

دیگر خبرها

  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است