Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@23:59:13 GMT

برنامه‌ریزی استراتژیک (بخش پنجم)

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۱۰۳۰

برنامه ریزی استراتژی برطرح های بلند مدت دلالت دارد. سازمان های زیادی به چهارچوب زمانی سـه تا پنـج ساله برای این برنامه ها وابسته می باشند با وجود این چهارچوب زمانی چندین چالش وابسته به طرح های بلند مدت وجود دارد که موجب خلق یک طرح جامع میشود.

برنامه ریزی ها باید توانایی هم ترازی منابع داخلی و خارجی رابرای طرح ها داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع جهت گیری ضروری ، رویکردهای برنامه ریزی استراتژیک که همه کارکنان و ذینفعان را درگیر میکند ، فرآیند برنامه ریزی در یک چهارچوپ زمانی تعیین شده را موجب میگردد.

اقدامات مجموعه های اقتصادی

بیش از 20 سال گذشته یک تعداد از تکنیک های مجموعه های اقتصادی که سریعا در تغییر مقیاس دخالت داشته پدیدار شدند، که ابزار های موثر در رسیدگی بعضی از مشکلات وابسته به طرح استراتژی می باشند.

تکنیک های پارامتر های زیادی را شامل میشد از جمله : جستجو، زمان واقعی تحول استراتژی، فرآیند طراحی استراتژی، مدل مشاوره، مشارکت کامل در سیکل طراحی کار و تکنولوژی های فضای باز .

تئوری مجموعه های اقتصادی

اقدامات مجموعه های اقتصادی زمینه ساز تئوری مجموعه های اقتصادی می باشد.تئوری های مجموعه های اقتصادی در ابعاد بزرگ و کو چک باهم یکی نیستند.آن ها بر پایه فرآیند های روانشناسی متفاوتی شکل میگیرند که از استراتژی ها و سیاست های خاری و داخلی مجموعه تاثیر مستقیم میگیرند .

زمان واقعی تحول استراتژی

زمان واقعی تحول استراتژِی یک نوع از اقدامات مجموعه های اقتصادی می باشد که توسط اندیشمندان مدیریت جهت رشد سازمانی و جلوگیری از افول پیشنهاد میگردد . این رویکرد دارای ساختار عالی و سازمان دهی شده ای می باشد.

بحران رویکرد تحول استراتژیک زمان واقعی یک مدیریت منطقی است.

یک تیم عقلانی در طی فرآیند طراحی یک تزار عقلانیت ایجاد می کند نقش تیم ها در طی وقایعی می باشد که همه جزییات اقدام شامل آیتم های رخدادهای مکانی ،جدول نظم و نیازهای صوتی و تصویری و تطابق استراحتگاه و وعده غذایی،اوراق توزیعی ومواد را مدیریت می کند.

برای اینکه بحث درباره چالش‌های برنامه‌ریزی استراتژیک بدون ابهام باشد، بهتر است سئوال اصلی‌مان را بار دیگر مطرح کنیم. عمده ‌ترین چالش‌های پیش‌روی شرکت‌های کوچک ایرانی در بهره‌گیری از برنامه ‌ریزی استراتژیک (سایر مفاهیم استراتژی) چیست؟

#چالش ضرورت تدوین برنامهی استراتژیک : دستور مدیران ارشد سازمان احساس نیاز درون سازمانی .  #چالش ترکیب تیم برنامه ریزی استراتژیک : عدم مشارکت مدیران سطوح عملیاتی و عدم حضور کلیه ذینفعان سازمان . #چالش مدل برنامه ریزی استراتژیک : نا آشنایی با مدلهای برنامه ریزی استراتژیک و نا آشنایی با مزایا و معایب مدل انتخاب شده . #چالش ساختار و مدیریت سازمانها : تغییر تشکیالت سازمان و تغییر رییس و تغییر مسئول گروه برنامهریزی استراتژیک سازمان تغییر اعضای گروه برنامهریزی استراتژیک سازمان . #چالش بازه زمانی : تدوین برنامه و تعجیل در ارایه برنامه استراتژیک سازمان استفاده از رای گیری در انتخاب استراتژیها و برنامه ها . #چالش آموزش : عدم اطالعات کافی گروه در خصوص روش برنامهریزی استراتژیک مشارکت ضعیف مدیران در تدوین و اجرای برنامه . #چالش بودجه : برنامه مشخص نبودن قیمت تمام شده ی فعالیتهای برنامه ی استراتژیک و مشخص نبودن اعتبار برنامه ی استراتژیک .

بسیاری از برنامه‌های استراتژیک از مرحله چالش ها عبور نکرده و به مرحله اجرا نمی‌رسند. این معضل در شرکت‌های کوچک پر رنگ ‌تر هم می‌شود.

زیرا مدیران این شرکت‌ها به سبب مشغله‌های پیش‌رو و مقیاس کوچک شرکت بیشتر درگیر رسیدگی به مسائل روزمره و عملیاتی می‌شوند اما مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ معمولا درگیر فرایندهای اجرایی نمی‌شوند و زمان و فراغت بیشتری برای پیگیری برنامه‌های استراتژیک دارند.

به همین دلیل، استراتژی اغلب روی کاغذ می‌ماند و فرصتی برای پیاده‌سازی آن پیدا نمی‌شود.

https://mr-seyedi.com/

#سیدی

#seyedi

#چالش-های-برنامه-ریزی

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است

به گزارش قدس خراسان،  سید عباس حسینی در همایش متمرکز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ مشهد مقدس افزود: سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در کنار هم برای اجرای یک حج آرام و همراه با معنویت نهایت تلاش خود را کرده‌اند.
وی اضافه کرد: کارکنان حوزه حج و زیارت با بهره‌گیری از امکانات موجود و برنامه‌ریزی مناسب برای تسهیل‌سازی خدمات اقدام کرده‌اند به عنوان مثال در سال گذشته ایران نخستین کشوری بود که انتقال زائران را بین مکه و مدینه با قطار انجام داد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تمام تلاش برای تهیه اقلام تدارکاتی مطلوب و ارائه غذای با کیفیت و کمیت مطلوب به زائران توسط خادمان در سازمان حج و زیارت در دستور کار قرار گرفته است.
حسینی افزود: در حوزه مسکن نیز هر چند محدودیت‌های خاصی وجود دارد اما نهایت تلاش برای اجاره مسکن استاندارد برای زائران شده است و با برنامه‌ریزی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها ۳۱۹ دلار کاهش قیمت نسبت به سال گذشته در قیمت‌گذاری‌ها لحاظ شد که تغییر نرخ ارز مانع کاهش قیمت‌ها شد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: حساسیت در انتخاب عوامل و آموزش‌های لازم برای ارتقای سطح خدمات از دیگر اقدامات این سازمان بود که قدردان این توفیق خدمت هستیم.
حسینی تأکید کرد: زائران لازم است با رعایت توصیه‌های پزشکی هیأت پزشکی و همکاری با خادمان خود در کاروان‌ها و مجموعه‌های حج برای انجام سفری توام با سلامتی و معنویت همکاری کنند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز در این همایش توصیه‌های بزرگان دین درباره حج‌گزاری را یادآور شد و گفت: روحانیون کاروان‌های حج مشعل‌داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است و اگر کسی نیت دیگری داشته باشد این سفر را از دست داده است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب برنامه‌ریزی زائران برای استفاده از لحظه لحظه سفر حج را خواستار شد و به حاجیان توصیه کرد: زائری که برنامه ندارد سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه‌ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره‌برداری لازم را کسب کند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: یک زائر می‌بایست برای قرآن خواندن و زیارت و بهره‌مندی از لحظات این سفر معنوی برنامه‌ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشود، لذا لازم است که قبل از سفر خود را از لحاظ معنوی و آمادگی جسمانی به حد مطلوب برساند.
سرپرست حج و زیارت خراسان رضوی، مسوول هراست حج و زیارت و رئیس پلیس فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در سخنان خود در این همایش نکات لازم در حوزه رعایت اصول امنیتی و هراستی و قوانین کشور میزبان در برخورد با هر گونه تخطی از قوانین را تشریح کردند.
این همایش با اجرای نمادین مناسک حج تمتع با همراهی شماری از زائران حج امسال و توضیحات و راهنمایی‌های کارشناس مربوطه و مداحی ذاکر اهل بیت پایان یافت.
 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات