Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت بر حضور گسترده کارشناسان بهداشت محیط در مناطق سیل زده و پیگیری نظارت مستمر و روزانه بر منابع آب آشامیدنی این مناطق تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در سومین جلسه کمیته مدیریت بحران سیل که در دفتر معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار شد،گفت: نظارت مستمر و روزانه بر منابع آب آشامیدنی، نظارت مستمر بر تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل بهداشت فاضلاب مناطق سیل‌زده با همکاری آبفا از نکات مهمی است که باید پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییسی ضمن اشاره به فعالیت کلینیک‌های سیار دندانپزشکی در مناطق سیل زده اظهارکرد: در صورت کمبود این کلینیک‌ها در برخی مناطق، دانشگاه‌های علوم پزشکی معین نسبت به خدمت‌رسانی در این حوزه تا تثبیت اوضاع و راه‌اندازی مراکز دندانپزشکی اقدام می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم فعالیت مراکز بهداشتی در مناطق سیل زده اظهارکرد: مراکزی که آسیب دیده‌اند در کانکس‌های اعزامی از استان‌های معین به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت،در ادامه این جلسه مدیران مراکز، دفاتر و ادارات معاونت بهداشت گزارش‌های مرتبط با حوزه‌های خود درباره اقدامات انجام شده در استان‌های سیل زده را ارائه دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب آشامیدنی سیل وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: عباس عبادی گفت: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند.
وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آنها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • قلیان با گاز خنده!
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پشت پرده «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و قیمت آن چقدر است؟
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم