Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - وزیر امور خارجه پاکستان بار دیگر از تمایل کشورش برای پیشبرد مسیر گفت و گوهای صلح آمیز با هند ، به منظور حل اختلافات دیرینه میان دو کشور سخن گفت.

رسانه های پاکستان روز چهارشنبه گزارش دادند که « شاه محمود قریشی» امروز طی سخنرانی در همایشی در اسلام آباد با عنوان ثبات راهبردی جنوب آسیا ، گفت که مذاکرات تنها راه حل موجود میان پاکستان و هند برای پیشبرد تعاملات مشترک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: منطقه با چالش های بی سابقه مواجه است و پاکستان برای غلبه بر این مسائل نیاز به یک شریک سازنده و دلسوز دارد.
قریشی گفت: برای ایجاد جوامع مرفه داشتن یک منطقه صلح آمیز اجتناب ناپذیر است ، بنابراین دو کشور پاکستان و هند از مسئولیت بیشتری برای تحکیم ثبات راهبردی در منطقه جنوب آسیا برخودار هستند.
اظهارات تازه وزیر امور خارجه پاکستان مبنی بر تمایل این کشور برای تنش زدایی با هند در حالی عنوان می شود که «عمران خان» نخست وزیر پاکستان درباره خطرات رویارویی بین دو همسایه هشدار داده و گفته است ؛ اگر هند بار دیگر به پاکستان حمله کند، اسلام آباد چاره ای جز پاسخ ندارد.
وی توصیه کرد که اسلام آباد و دهلی نو بهتر است برای حل مشکلات مشترک با هم همکاری کنند.
وزارت امور خارجه پاکستان یکشنبه گذشته با احضار کاردار هند در اسلام آباد، نسبت به هرگونه اقدام احتمالی هند برای تجاوز نظامی به پاکستان هشدار جدی داده بود.
وزیر امور خارجه پاکستان چند روز پیش اعلام کرد که این کشور نگران حمله نظامی هند در روزهای آینده به پاکستان است.
تنش بین هند و پاکستان در دو ماه اخیر به‌ دنبال حمله انتحاری مرگبار در کشمیر تحت کنترل دولت دهلی نو شدت گرفته است ، در آن حمله دست کم 40 نظامی هند کشته شدند.
این حمله پرتلفات ترین حمله در کشمیر تحت کنترل هند، در سی سال گذشته عنوان شد و دهلی نو می گوید، گروه موسوم به جیش محمد مستقر در خاک پاکستان مسئول اصلی این حمله تروریستی است، ادعایی که اسلام آباد آن را رد کرده است.
پس از ماجرای حمله در کشمیر، هند خاک پاکستان را مورد حمله هوایی قرار داد و یک روز پس از آن نیز نیروی هوایی پاکستان در واکنش به نقض حریم هوایی خود، دو جنگنده هند را سرنگون و یک خلبان هندی را اسیر کرد؛ دهلی نو نیز همزمان ادعا کرد که نیروی هوایی هند یک فروند جنگنده اف-16 پاکستان را سرنگون کرده است.
آساق*274**1104**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي پاكستان ھند قريشي مذاكرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد؛ توافق یا حمله به رفح؟

آفتاب‌‌نیوز :

گزارش این روزنامه آمریکایی مشخص نمی‌کند که این این ضرب الاجل چه زمانی به این گروه فلسطینی داده شده، اما به نقل از مقام‌های مصری نقل شده که حماس تا جمعه آینده فرصت خواهد داشت که با این توافق موافقت کند. از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ماه‌هاست که تهدید می‌کند حمله به رفح را که میلیون‌ها آواره فلسطینی در آنجا پناه گرفته‌اند عملی خواهد کرد. 

نخست وزیر اسرائیل در هفته‌های اخیر بار‌ها تکرار کرده که حمله این کشور به جنوبی‌ترین شهر در نوار غزه به زودی انجام می‌شود. 

وال استریت ژورنال در ادامه گزارش خود نوشته که رهبری سیاسی حماس در خارج از نوار غزه آخر هفته گذشته تازه‌ترین پیشنهاد اسرائیل را شنیده و انتظار می‌رود در روز‌های آینده هیاتی از این گروه فلسطینی برای بحث بیشتر به قاهره سفر کند.

بر اساس این گزارش، اسرائیل پیشنهاد داده که یک دوره آتش بس تا ۴۰ روز تعیین شود و در این مدت زمان حماس متعهد خواهد شد تا حداکثر ۳۳ گروگان را آزاد کند. رهبران برجسته حماس در غزه از جمله یحیی سنوار هنوز به این پیشنهاد پاسخ نداده‌اند و مشخص نیست که آن‌ها که در تونل‌های زیرزمینی در نوار غزه حضور دارند، از این پیشنهاد مطلع شده‌اند یا خیر. 

با این حال وال استریت ژورنال نوشته است که هدف اصلی یحیی سنوار آزادی صد‌ها و یا حتی هزاران فلسطینی از زندان‌های اسرائیلی در ازای آزادی گروگان‌ها خواهد بود. ضمن اینکه گفته می‌شود این مقام ارشد حماس خواستار دریافت تضمین‌هایی برای تن دادن به چنین توافقی است. 

رهبری حماس در خارج از نوار غزه سیگنال‌های متفاوتی در رابطه با آخرین پیشنهاد فرستاده‌اند و مقام‌های مصری که نامشان فاش نشده است به وال استریت ژورنال گفته‌اند که این گروه فلسطینی نسبت به جزئیات مبهم این پیشنهاد در رابطه با مدت آتش‌بس، تردید دارند. حماس خواهان آتش‌بس طولانی‌مدت با تضمین‌های ایالات متحده است که اسرائیل به شرایط آن احترام بگذارد. این گروه از این بیم دارد که پیشنهاد فعلی به اسرائیل اجازه دهد جنگ را در مدت کوتاهی از سر بگیرد.

بر اساس این گزارش، این پیشنهاد شامل مرحله اول تا ۴۰ روز است و در این زمان، طرفین مذاکرات را برای یک آتش بس دائمی‌تر آغاز خواهند کرد. مرحله دوم حداقل شش هفته طول خواهد کشید و طرفین با آزادی بیشتر گروگان‌ها موافقت می‌کنند و متعهد به توقف بیشتر درگیری می‌شوند. این مرحله می‌تواند تا یک سال طول بکشد.

وال استریت ژورنال می‌گوید حماس و اسرائیل همچنان در مورد بازگشت فلسطینی‌ها به شمال غزه با هم اختلاف دارند، اگرچه ایالات متحده گفته است که اسرائیل با بازگشت نامحدود غیرنظامیان غزه به مناطقی که توسط ارتش اسرائیل پاکسازی شده موافقت کرده است. در مورد مبادله گروگان‌های اسرائیلی با زندانیان امنیتی فلسطینی، طرفین تا حد زیادی نظراتشان به یکدیگر نزدیک است. 

این رسانه آمریکایی می‌گوید که حماس احتمالا به جای رد کردن تازه‌ترین پیشنهاد اسرائیل، اصلاحاتی را به آن اضافه خواهد کرد.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی
  • گزینه جدید لیست بایرن: اریک تن هاخ!
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • شش پیشنهاد ایران به سران کشور‌های اسلامی در خصوصی رژیم صهیونیستی
  • اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد؛ توافق یا حمله به رفح؟
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • اسلام آباد موگویی رکوردار بارش‌های رگباری