Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم ادامه همکاری مردم و دولت برای جبران خرابی ها بیان کرد:مردم در این بحران همکاری بسیار خوبی داشتند به طور نمونه شب گذشته فراخوان نیاز به گونی برای ساخت سیل بند انتشار یافت که در عرض سه ساعت، 25 هزار گونی جمع آوری شد.

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز چهارشنبه در بازدید از مرکز جانبازان قطع نخاعی اهواز با بیان اینکه برخی شهرهای خوزستان همچنان در معرض خطر سیل قرار دارند افزود: اگرچه در بسیاری روستاها آب وارد منازل شده و دیگر قابلیت سکونت ندارند اما در برخی نقاط همچون حمیدیه نیز مانع ورود آب به منازل شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از عوامل وقوع سیلاب در خوزستان را بارش زیاد باران در بالادست بیان کرد و گفت: خوزستان تنها پاسخگوی خود نیست و باید روان ‌آب‌ها و سیلاب‌های استان‌های بالادست را نیز کنترل کند.
شریعتی افزود: در سال‌های نرمال 230 تا 260 میلیمتر بارندگی در خوزستان داریم اما در سال آبی جاری تاکنون بیش از 500 میلیمتر بارندگی داشتیم.
وی گفت: آورد خوزستان تا پایان اسفند 28 میلیارد مترمکعب بوده که به میزان آورد یک سال نرمال است که این مساله شرایط را سخت کرده است.
استاندار خوزستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 52 میلیارد مترمکعب آورد خوزستان باشد که باید آب مازاد مدیریت و هدایت شود.
وی با اشاره به اینکه خوزستان شرایط سختی را می گذراند یادآور شد: آورد حوضه‌های آبریز خوزستان در یک سال آبی نرمال 28 میلیارد مترمکعب است که در 12 سال گذشته به دلیل خشکسالی شاهد کاهش این آورد بوده ایم.
وی درخصوص شرایط سخت خشکسالی نیز گفت: کشاورزی، تالاب ها و محیط زیست خوزستان در سال های گذشته از خشکسالی تاثیر پذیرفته بودند ضمن آنکه شاهد گسترش بیشتر کانون های گرد و غبار نیز بودیم.
وی ادامه داد: سیل خسارت های زیادی به مردم زد که درخصوص پرداخت خسارت به آنها اطمینان خاطر داده می شود؛رهبر معظم انقلاب نیز دستور پرداخت خسارات را داده‌اند که عملی خواهد شد.
استاندار خوزستان گفت: بیشتر روستاها در خوزستان در کنار رودخانه‌ها قرار دارند و اگر بیش از این آب در بستر رودخانه رها شود مشکلاتی به بار می‌آورد.
به گزارش ایرنا طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه و رهاسازی آب از سد کرخه و دز به دلیل بارش شدید باران در خوزستان و بالا دست آن باعث جاری شدن سیلاب در تعدادی از مناطق استان شده است.
بر اثر سیلاب اخیر دستور تخلیه 234 روستای استان داده شده و بالغ بر 46 هزار نفر سیل زده در اردوگاه ها اسکان داده شده اند.
دستور تخلیه مناطق سلیم آباد، عین دو، گلدشت، سادات وتراکتوری در اهواز داده شده و اهالی کیانشهر و ملاشیه نیز در حالت آماده باش قرار دارند.
9887/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل98 خوزستان اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۰۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تارتار: مساوی دیگر به درد ما نمی‌خورد
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور