Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از این به بعد مصوبات مبتنی بر مصلحت در مجمع تشخیص فقط تا ۱۰ سال اعتبار خواهد داشت مگر آن که ضرورت‌های دیگری وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان نشست خبری خود اظهار کرد: از این به بعد جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام یک هفته در میان در روز‌های چهارشنبه بعد از ظهر برگزار می‌شود؛ همچنین جلسات هیئت عالی نظارت مجمع نیز در بعد از ظهر چهارشنبه‌هایی برگزار می‌شود که مجمع تشخیص جلسه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصوبات جلسه امروز مجمع گفت: در جلسه امروز مجمع بر اساس دستورالعملی تصمیم گرفته شد کلیه مصوبات مبتنی بر مصلحت، ده سال عمر داشته باشد مگر بنا بر استثناعاتی؛ به عبارت دیگر اعتبار مصوبات مبتنی بر مصلحت در مجمع تشخیص از این به بعد تا ده سال خواهد بود مگر این که مصوبه‌ای بر اساس ضرورت‌هایی زمان اعتبارش کمتر یا بیشتر باشد.

رضایی با اشاره به مطالب مطرح شده در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در جلسه امروز اعضای مجمع تشخیص درخواست داشتند تا دولت اقدامات خود در زمینه رسیدگی به مشکلات سیل زدگان را تسریع کند و در این رابطه از مقررات دست و پاگیر اداری کاسته شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به محکوم کردن اقدام آمریکا علیه سپاه توسط اعضای مجمع در جلسه امروز گفت: آمریکا خود دارای یک ارتش تروریستی است که در طول ۵۰ سال اخیر به اندازه یک جنگ جهانی آدم کشته است؛ آن وقت همین آمریکا یک نهاد حافظ صلح و در خط مقدم مبارزه با تروریست‌ها را، تروریست می‌نامد!.

وی با اشاره به حمایت‌های آمریکا از ارتش متجاوز صدام در زمان حمله به ایران تصریح کرد: در همین سال‌های اخیر نیز این سپاه پاسداران بود که با کمک دولت و مردم سوریه و عراق تروریست‌های داعش را که توسط آمریکا تشکیل شده بودند، منهدم کرد.

رضایی تاکید کرد: در زمان بحران‌هایی نظیر سیل و زلزله نیز این نیرو‌های سپاه پاسداران هستند که در میدان حاضر می‌شوند و خود را سپر بلای مردم ایران می‌کنند.

دبیر مجمع مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا با توجه به اقدام آمریکا علیه سپاه، مجمع تشخیص مصلحت در بررسی لوایح FATF موضع خاصی را اتخاذ خواهد کرد یا خیر گفت: مصوبه مجمع تشخیص مصلحت در مورد FATF این است که کمیسیون خاصی برای ادامه بررسی‌های کارشناسی در زمینه دو لایحه پالرمو و CFT تشکیل شود؛ این کمیسیون تشکیل شده و نخستین جلسه آن نیز همین امروز برگزار شد.

وی ادامه داد: ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون بحث‌های خاص، با نگاه به معیشت مردم و منافع ملی بحث‌های کارشناسی را پیرامون FATF ادامه می‌دهیم البته در جلسه امروز قرار شد اقدامات اخیر آمریکا و انگلیس علیه کشورمان هنگام بررسی FATF در مجمع تشخیص لحاظ شود.

رضایی با اشاره به سفر اخیر خود به استان‌های لرستان و خوزستان که درگیر سیل بودند گفت: سفر من به این استان‌ها از این منظر صورت گرفت که آیا سیاست‌های کلی مجمع تشخیص پیرامون مقابله با حوادث طبیعی به درستی اجرایی شده است یا خیر.

وی در پایان خاطر نشان کرد: همچنین با توجه به مسئولیت من در ۱۱۰ خیریه مردمی در سفر اخیرم ستاد توانمندسازی تشکیل شده توسط این خیریه‌ها بازسازی ۵ روستا در استان لرستان و ۸ روستا در استان خوزستان را برعهده گرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت رضایی مصوبات عمر 10 ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

شهروز همتی با بیان اینکه در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند،بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.
نقش مهم شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی در ارائه خدمات
در ادامه این رویداد،پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان وشرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدیدووابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنندزیراهرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.
وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.
زرنانی اضافه کرد:دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.
وی درباره اینکه با وجود بیش از  ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.
زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه هادرنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.
وی درپایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.
فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور
همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درحاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.
وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.
حمزه لو با این بیان که در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود
وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود