Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@03:38:08 GMT

تولید امنیت از کارکردهای اصلی ارتش است

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۰۳۸

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، امیر سرتیپ کیومرث حیدری ظهر امروز در پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه گفت: از مصادیق بصیرت الهی امام خمینی، نامگذاری روز ۲۹ فروردین است. حمایت‌های امام و رهبری موجب ایجاد یک ارتش ولایی و انقلابی در بستر انقلاب شد. این بصیرت را باید در همیشه تاریخ گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارتش در رکاب جانشین رسول خدا (ص) عملکرد ویژه‌ای داشته است

وی با بیان اینکه عملکرد ارتش در مقاطع مختلف کشور به ویژه در سه مقطع تاریخی قبل از دفاع مقدس، حین دفاع مقدس و بعد از دفاع مقدس تا امروز مصداق آیه شریفه رحماء بینهم و اشداء علی الکفار اظهار داشت: امروز ولی فقیه یعنی جانشین رسول‌الله (ص) بنابراین با این اعتقاد که ولی فقیه امروز نماد مجسم رسول خدا (ص) و جانشین رسول الله (ص) است و صراط مستقیم ماست، ارتش در رکاب جانشین رسول خدا (ص) عملکرد ویژه‌ای داشته است. 

فرمانده نزاجا با بیان اینکه در قبل از دفاع مقدس تثبیت امنیت ماموریت مصرحه‌ای بود که امام به ارتش محول کرد، تصریح کرد: ارتش ولایتمدارانه پای کار آمد و در اقصی نقاط بحران‌خیر کشور ورود کرد و امنیت را ایجاد کرد. 

حضور منافقین و پاکسازی کشور از مین‌ها موجب شد ارتش در مرزها باقی بماند

حیدری ادامه داد: در دفاع مقدس ارتش با نیروهای متخصص و در رسته‌های مختلف زمینی، دریایی، هوایی و پدافند هوایی توانست در کنار هم‌رزمان سپاه، بسیج و نیروهای مردمی را برای پیروزی مردم رقم زده و پیروزی را بر دشمنی که ۴۳ کشور از آن حمایت می‌کردند، تحمیل کند. 

وی با بیان اینکه کار ما بخشی از همان تعبیر و تفسیر آیه شریفه «رحماء بینهم و اشداء علی الکفار» است، خاطرنشان کرد: در مقابل کفار ایستادگی شدید کردیم و «رحماء بینهم» ماموریت ما بعد از دفاع مقدس بود. با این وجود، حضور منافقین در عراق و پاکسازی کشور از مین‌ها موجب شد تا ارتش در مرزهای جنوب غربی و غربی کشور باقی بماند تا هم در دهان دشمن زده و هم اراضی را پاکسازی کند تا زمینه بازگشت مردمی که به خاطر جنگ مهاجرت کرده بودند، به مرزها فراهم کرده و زمینه تولید کشاورزی و صادرات نفت فراهم شود. 

تولید امنیت از کارکردهای اصلی ارتش بوده است

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه تولید امنیت در کنار دیگر نیروهای مسلح از کارکردهای اصلی دیگر ارتش بوده است، ابراز داشت: ما در سال قریب به ۲۰۰ هزار سرباز در پادگان‌ها پذیرفته و به فرموده امام و رهبر انقلاب از آنها باید جوانان مستعد، امیدوار به آینده و... ساخته و تقدیم جامعه کنیم. 

ادامه دارد... 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امیر حیدری امیر سرتیپ حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حال کارگر نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گفته وی، در ۲.۵ سال گذشته دولت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولید در قالب تبصره ۱۸ و ۱۶ بودجه پرداخت کرده است و امسال از تبصره ۲ بودجه پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر کار، گفت: همان گونه که ورزش همگانی در سیما جا افتاد، باید تولید همگانی هم راه افتد، سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار در این زمینه مهم است، در سال‌های قبل برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی ۸ ماه زمان لازم بود، الان با سامانه ملی مجوز‌ها ۵ دقیقه و غیر حضوری مجوز می‌دهند.  طی دو سال گذشته ۴۰۰ هزار شغل مرتبط با مشاغل خانگی در کشور با سامانه مجوز‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه آموزشگاه مهارتی قبلا متقاضی باید سال‌ها منتظر می‌ماند، الان ۳ روزه با سامانه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: از نظر مرکز آمار ایران یک هفته در هفته مراجعه درآمد داشته باشد، از نظر وزارت کار فعالیتی شغل محسوب می‌شود که درآمد پایداری برای فرد داشته باشد.

کریمی بیرانوند این را هم بیان داشت، بر اساس گزارش مرکز آمار از اشتغال موجود ۸.۲ درصد ناقص و ۹۱.۸ درصد دائم ونزدیک دائم تا ۴۴ ساعت در هفته است. اما از نظر مردم با توجه به درآمد و هزینه وانتظار از شغل بر اساس میزان تحصیل و رشته تحصیل فرد، شغل محسوب می‌شود.

به گفته معاون وزیر تعاون، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در کشور ۸.۱ درصد شده است.

کریمی در مورد وضعیت خانوار کارگری گفت: سبد هزینه خانوار کارگر کم یا زیاد می‌شود، مستقیم به وزارت کار بستگی ندارد، نرخ تورم بالا رود موثر است.

وی گفت: سال گذشته از تعهد ۱ میلیون و ۸۷ هزار شغل بود که در نهایت به عدد یک میلیون و ۱۵ هزار شغل ایجادی رسیدیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، تلاش می‌شود، بیکاران به تفکیک رشته و حرفه طبقه بندی می‌شود، یا در حوزه اشتغال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی با اولویت فارغ التحصیلان خواهد بود.

کریمی گفت: برآورد مرکز آمار ایران از ۲.۱ میلیون بیکار در کشور، حدود یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

وی گفت: آمار‌های دقیقی از افراد بیکار غیر متقاضی (نیت) در بازار کار نداریم، ولی برآورد شده از ۳۸ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون از برنامه سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارائه آموزش به افراد بیکار غیر متقاضی در بازار کار خبرداد و گفت: این افراد که عمدتا جوان هستند و ناامید از بازار کار شده‌اند، با آموزش مهارتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی در مورد اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: این اصل مغفول مانده است، حق دسترسی به امکانات تولید برای همه باید فراهم شود، دسترسی به ابزار‌های تولید باید فراهم شود و جهش تولید با مشارکت مردم یعنی همین دسترسی فراهم شود.

به گفته وی، ابزار‌های تولید شامل زمین و مکان تولید، مهارت و تسهیلات است، بر اساس اصل ۴۳ یعنی بتوانیم کسانی که متقاضی کار هستند، زمینه را فراهم کنیم.

به گفته وی رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مد نظر مدیران باشد و ۲۵ درصد از اشتغال هر استان به آنان اختصاص یابد، یعنی از یک میلیون شغل باید ۲۵ درصد به فارغ التحصیلان دانشگاه احتصاص یابد. به گفته کریمی بیرانوند، کسانی که فارغ‌التحصیلان را به کار گیرند، از تخفیف سهم بیمه کارفرما برخوردار می‌شوند و سال قبل ۱۷ هزار مورد بخشودگی سهم بیمه کارفرما در کشور داشتیم.

وی با بیان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل گفت: امسال هم کمی و کیفی سامانه جستجوی شغل را به روز کنیم. پارسال حد اقل ۴۰ هزار شغل جدید در آن بارگذاری شد، امسال باید ۱۲۰ هزار فرصت شغل در این سامانه بارگذاری شود. هم کارفرما فرصت شغلی را بارگذاری می‌کند، هم کارجو نیاز خود را بارگذاری می‌کند، کاریابی‌ها هم در آن سامانه فعال هستند که این دو گروه را به هم متصل می‌کنند.

به گفته کریمی آزمون‌های مختلف برای کارجو و کارآفرین در این سامانه وجود دارد که برای نیاز شما چه مهارتی نیاز است و برای کارجو هم مشخص می‌شود که چه توانی در هر کاری دارد.

به گفته معاون وزیر تعاون، سال گذشته از تیرماه تا اسفند ۴۰ هزار به کارگماری در سامانه کارجویی ثبت شد، امسال قرار است ۱۲۰ هزار به کارگماری در این سامانه ثبت و بارگذاری شود.

بر اساس گفته کریمی بیرانوند، رصد اشتغال در سه مرحله انجام می‌شود، بعد از مرحله پیامک، تماس گرفته می‌شود تا کنون برای ۸۰۰ هزار نفر از شاغلان ثبت شده بر اساس کد ملی در سامانه رصد، معادل دو سوم افراد تماس گرفته شده است. معاون توسعه اشتغال وزیر کار، در سال ۱۴۰۲ در هر سه مرحله رصد اشتغال ۷۳ درصد موارد راستی آزمایی شده است.

دیگر خبرها

  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • هشدار جدی فرمانده ارشد ارتش به دشمنان: جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی را با قدرت می دهیم /پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است