Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-06@02:19:57 GMT

تصمیم جدی صندوق بازنشستگی برای خروج از بنگاهداری

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۵۸۲

تصمیم جدی صندوق بازنشستگی برای خروج از بنگاهداری

به گزارش «نماینده»، سید میعاد صالحی که در نخستین نشست هم‌اندیشی با استادان و خبرگان اقتصادی سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: برای مدیریت بهینه دارایی‌ها، باید از بنگاه‌های با بازدهی پایین خارج شده و سرمایه‌گذاری‌ها را به سمت فعالیت‌های دارای بازدهی و ارزش‌افزوده بالاتر ببریم.
وی افزود:با توجه به سیاست دولت، صندوق بازنشستگی به دنبال خروج از بنگاه‌داری است، اما چگونگی اجرای این سیاست برای بنگاه‌های مختلف متفاوت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی با تأکید بر اینکه حل مشکلات صندوق تا حد زیادی مستلزم شفافیت، فسادستیزی و بکارگیری نیروهای شایسته و متخصص است، اضافه کرد: حتی یک ریال دارایی صندوق هم حق‌الناس است و باید تا حد امکان بهترین بازده سرمایه را داشته باشیم تا بتوانیم پاسخگوی بازنشستگان باشیم.
در ادامه این نشست، اساتید جوان و صاحبنظران اقتصادی حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند که اهم این موارد به شرح ذیل است:
۱-لزوم توجه به اصلاحات پارامتریک و بازتعریف ساختار نظام بازنشستگی کشور در نگاه بلندمدت
۲-تلاش در راستای اتخاذ تصمیمات فوری با توجه به شرایط کنونی کشور و درعین‌حال تصمیم‌سازی‌های بلندمدت راهبردی آینده‌گرایانه برای جایگاه صندوق
۳-بررسی و طراحی مدل بهینه سهامداری و نیز الزامات واگذاری شرکت‌ها در مدل بنگاه‌داری اقتصادی صندوق
۴-توجه به مدیریت دارایی‌های صندوق و برنامه‌ریزی آینده‌نگر برای حفظ جایگاه صندوق جهت تأمین حداکثر انتظارات ذینفعان
۵-طراحی و استقرار اتاق تهاتر ارزی بین شرکت‌های واردکننده و صادرکننده زیرمجموعه صندوق با هدف ایجاد مصونیت در برابر نوسانات ارزی
۶-ایجاد هم‌افزایی بین هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه در راستای سیاست‌های راهبردی کلان اقتصادی با توجه به شرایط آینده
۷-مطالعه و بررسی مدل بهینه واگذاری به‌منظور چابک‌سازی و اعمال نقش حاکمیتی برای صندوق
۸-تقویت توان علمی و عملیاتی بدنه کارشناسی و اجرایی ستاد صندوق و شرکت‌های تابعه
۹-بهینه‌سازی ارتباطات بین اجزاء زنجیره تأمین میان شرکت‌ها جهت حداکثر نمودن بازدهی شرکت‌ها

منبع: نماینده

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی نماینده وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم