Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضایی بنا ظهر جمعه در بازدید از مراکز درمانی و بیمارستانی در اردبیل افزود: وزارت بهداشت براساس بخشنامه‌ای چند استان را به عنوان پایلوت برای اجرای نظام ارجاع الکترونیک تعیین کرد که یکی از آنها دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود.


وی یادآور شد: در این راستا در تیرماه سال گذشته عملیات تکمیل زیر ساخت‌های این امر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل شروع و با تکمیل آن تا پایان سال ۹۷، مقرر شد در سال جدید این سیستم در مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: در نظام ارجاع الکترونیک بیمار ابتدا باید خدمات را در سطح یک مراکز جامع خدمات سلامت دریافت داشته نهایتاً در صورت عدم بهبودی به سطح دو وسه یعنی پزشکان متخصص و فوق تخصص مراکز آموزشی و درمانی ارجاع شود.


وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی نظام ارجاع، افزایش و بهبود خدمات سلامت و مدیریت منابع است، بیان داشت: جلوگیری از مراجعات متعدد بیماران به مراکز درمانی مختلف و درمان‌های تکراری و مدیریت دسترسی آسان به خدمات درمانی در این روش اتفاق می‌افتد.


ارجاع الکترونیک بیمار گاهی در جهت توسعه سلامت جامعه است


رضایی بنا تصریح کردد: طبق دستورالعمل در این برنامه سه گام پیش بینی شده که گام اول آن شامل شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است، گام دوم برنامه، ارجاع بیماران از تمامی مراکز خدمات جامع سلامت است و گام سوم نیز شامل ارجاع بیماران از همه پزشکان عمومی دولتی و خصوصی قرارداد نظام ارجاع، کلینیک ویژه و پزشکان طرف قرارداد نظام ارجاع می‌باشد.


وی متذکر شد: در مدت شش ماه گذشته بیش از ۱۳ هزار نفر پس از تشکیل پرونده الکترونیکی در سطح یک از طریق سامانه الکترونیک به سایر مراکز درمانی و بیمارستانی در استان اردبیل ارجاع داده شده‌اند.


به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیش از سه هزار نفر از این افراد به مراکز درمانی سطح دو مراجعه کرده‌اند و تقریباً در تمامی این موارد پس از ویزیت و ادامه درمان پسخوراند الکترونیکی در سامانه ثبت و به اطلاع پزشک ارجاع دهنده رسیده است.

کد خبر 4588529

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مراکز درمانی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان