Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:31:23 GMT

مدرسه ام را آب برد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۲۸۹۷

مدرسه ام را آب برد

خرم آباد - ایرنا - 'مدرسه ام را آب برد' این زمزمه دانش آموزی از شهر سیلزده پلدختر است که خود را برای حضور در کلاس درس و بازی های کودکانه بعد از تعطیلات در حیاط مدرسه آماده کرده بود.

به گزارش ایرنا، امروز در حالی کودکان پلدختری پس از یک هفته بخاطر سیل ویرانگر ، می خواهند در کلاس درس حاضر شوند که سیل 85 مدرسه شهرستان را به کلی تخریب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گرچه کودکان این شهر با ذوقی دوچندان و انرژی مضاعف از پیچیدن آوای بهاری در شهر مهیای دیدار دوباره همکلاسی ها و طنین انداز شدن خنده های کودکانه شان در فضای مدرسه هستند اما برخی از دانش آموزان سردرگم در میان آوار خانه ها و گل و لای رسوب شده بر خانه هایشان کیف و کتابشان را جستجو می کنند.
حالا در میان تمام گرفتاریها ومشکلات خانواده ها غم بلاتکلیفی دانش آموزان وبغض نبود کتابهایشان درد مضاعفی بر دیگر آلام خانواده ها شده است.
سیل دوازدهم فروردین در نخستین روزهای بهاری کیف و کتاب های بیش از هفت هزار دانش آموز لرستانی را با خود برد تا اینک دانش آموزان این شهر برای آموختن در حسرت نکاتی باشند که در کتاب و دفترچه خود یادداشت کرده بودند.
گرچه با اقدامات جهادی مسئولان تلاش شده تا با به صدا درآمدن زنگ مدارس از امروز د اما باز هم دل کندن از مدرسه ای که در آن درس می خوانده اند و اکنون اثری از آن نیست در ذهن کودکان پلدختری خواهد ماند.

** کتب و نوشت افزار 7532دانش آموز مناطق سیلزده لرستان از بین رفته است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان می گوید: تجهیزات آموزشی، کتب و نوشت افزار هفت هزارو 532 دانش آموز مناطق سیلزده این استان از بین رفته است.
رضا زینی وند مقدم بیان کرد: در جریان سیل اخیر در این استان 85 مدرسه در مناطق سیلزده به طور کامل تخریب شده که حدود 60 درصد آنها مدارس روستایی استان بوده و 520 مدرسه نیز دچار آسیب و خسارت شدند.
وی اظهار داشت: به دلیل حجم خسارت در پلدختر و معمولان، نورآباد و چگنی مدارس این شهرستان ها تا 24 فروردین ماه جاری تعطیل شدند.
زینی وند مقدم ادامه داد:با توجه به اینکه کتب درسی بسیاری از دانش اموزان مناطق سیلزده از بین رفته است به تفکیک پایه درخواست کتاب های مورد نیاز به سازمان پژوهش ارسال شده است.
وی یادآور شد: در راستای جبران فضای آموزشی خسارت دیده در مناطق سیلزده استان تلاش شده تا ظرفیت کلاس موجود افزایش یافته و حتی شیفت های مدارس افزایش داده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: همچنین در پلدختر درخواست استفاده از 20 کلاس دانشگاه پیام نور شده است.
زینی وند مقدم ادامه داد: در شهرستان پلدختر حدود 13 مدرسه غیردولتی با ظرفیت سه هزارو 500 دانش آموز به طور کامل تخریب شده است.

** 100 کانکس جایگزین مدارس تخریبی مناطق سیلزده لرستان می شود
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: 85 مدرسه در این استان بر اثر سیل تخریب شد که 100 کانکس جایگزین این مدارس می شود.
رضا زینی وند بیان کرد:تاکنون 25 کانکس وارد استان شده و در حال انتقال به محل مدارس تخریبی است.
وی با تاکید بر اینکه درخواست ما خرید 200 کانکس بوده اما تاکنون 50 درصد این تقاضا محقق شده است، افزود: سیل 600 میلیارد ریال به مدارس استان خسارت وارد کرده است.

**50 میلیارد ریال برای مرمت مدارس لرستان تخصیص یافت
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت:50 میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و تامین پنج هزار میز و نیمکت به مدارس سیلزده لرستان اختصاص یافت.
مهرالله رخشانی مهر بیان کرد: با توجه به خسارت وارد شده به مدارس مناطق سیلزده لرستان 100 دستگاه کانکس در اختیار استان قرار می گیرد.
وی با تشکر از ظرفیت قابل توجه خیرین مدرسه ساز در سطح کشور، اظهار داشت: با توجه به حجم خسارت وارده ناچار به استفاده از حمایت های خیرین مدرسه ساز و اعتبارات دولتی هستیم.
رخشانی مهر ادامه داد: سعی می شود در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به تعمیر مدارس آسیب دیده و ساخت مدارس تخریب شده اقدام شود.

** 682فرهنگی در مناطق سیلزده لرستان دچار خسارت شدند
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: در برآورد های اولیه 682 فرهنگی در مناطق سیلزده لرستان دچار خسارت شدند.
خیرالله خیرایی بیان کرد: از این مجموع 80 نفر 100 درصد دچار خسارت شده اند که منازل مسکونی و وسایل زندگی آنها به طور کامل از بین رفته است.
وی افزود: 600 نفر از فرهنگیان مناطق سیلزده لرستان حدود 20 تا 70 درصد از وسایل زندگی را از دست داده اند.
خیرایی یادآور شد: تلاش می شود با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران خدمات حمایتی به این فرهنگیان ارائه شود.

**تسهیلات خرید لوازم خانگی به فرهنگیان سیلزده پرداخت می شود
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: تسهیلات کم بهره خرید لوازم خانگی به فرهنگیان سیلزده پرداخت می شود.
گودرز کریمی فر بیان کرد: تسهیلات کم بهره خرید لوازم خانگی تا سقف 150 میلیون ریال، ساخت یا خرید مسکن تا سقف 500 میلیون ریال پرداخت همچنین مساعدت های بلاعوض نیز برای دانش آموزان سیل زده اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: ادارات کل استان های تهران به انضمام آموزش و پرورش استان البرز به عنوان استان های معین مناطق سیل زده، انتخاب و از تمام ظرفیت های موجود، جهت کیفیت بخشی به مسائل آموزشی استفاده می شود.
کریمی فر ادامه داد: به زودی بخشی از تجهیزات اداری و آموزشی جهت مناطق سیلزده، تهیه، تامین و تحویل ادارات آموزش و پرورش مربوطه می شود.
وی اظهار داشت: با مساعدت خیرین مدرسه ساز به زودی عملیات بهسازی و بازسازی مدارس تخریب شده سیل اخیر با انعقاد تفاهم نامه هایی اجرایی می شود.

**لوازم خانگی 100 فرهنگی سیلزده در لرستان تامین می شود
مدیرکل آموزش و پرورش تهران نیز گفت: اسباب و لوازم خانگی 100 فرهنگی سیلزده در لرستان تامین می شود.
عبدالرضا فولادوند بیان کرد: در راستای کمک رسانی به مناطق سیلزده لرستان چهارکارگروه در آموزش و پرورش شهر تهران فعال شده که 2 کارگروه مربوط به جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی است.
وی اظهار داشت: کمک های آموزش و پرورش تهران به لرستان با اولویت همکاران فرهنگی به استان ارسال می شود.
فولادوند ادامه داد: تلاش می شود کمک های نقدی به فرهنگیان خسارت دیده در اثر سیل پرداخت شود.
وی افزود: اجناس و کالاهایی به عنوان هدیه به مناطق سیلزده ارسال می شود و پس از دسته بندی در اختیارفرهنگیان آسیب دیده قرار می گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش تهران اضافه کرد: ماموریت اصلی این اداره کل به عنوان معین لرستان تلاش برای به جریان انداختن آموزش و تحصیل دانش آموزان است.
وی اظهار داشت: همچنین 300 مشاور آموزشی تهران برای حضور در مناطق سیلزده لرستان اعلام آمادگی کرده اند که در گروه های 50 نفره به لرستان اعزام خواهند شد.
7274/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش سيل 98 لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست