Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه توسعه باغات در اراضی شیب‌دار این استان رونق می‌یابد گفت: در این راستا سال گذشته بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار استان سمنان تخصیص یافت. ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید حسن میرعماد بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متناسب با شرایط اقلیمی استان، توسعه و جایگزینی باغات نوین در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت ویژه توسعه باغات در اراضی شیب‌دار افزود: اراضی کم بازده با اجرای این طرح و استحصال آب سبز مورداستفاده حداکثری قرار می‌گیرند.

طرح توسعه باغات در اراضی شیب‌دار کشور اجرا می‌شودگلستان| اراضی شیبدار آزادشهر تبدیل به باغ می‌شود675 هکتار باغ در اراضی شیب‌دار کهگیلویه و بویراحمد احداث شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه استفاده از بارندگی‌های غیر مؤثر از دیگر مزایای اجرای طرح توسعه باغات در اراضی شیب‌دار است گفت: فراهم‌سازی بستر افزایش تولید و اشتغال پایدار، جلوگیری از فرسایش خاک و همچنین کاهش مخاطرات سیل در استان از دیگر مزایای این طرح است.

میرعماد بیان کرد: برای نخستین بار در سال جاری برای اجرای این طرح اعتباری ویژه به مبلغ 10 میلیارد ریال با احتساب تأمین نهال یارانه دار در همه شهرستان‌های مستعد استان تخصیص داده‌شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: امسال دو هزار هکتار از باغات استان در اراضی شیب‌دار احداث‌شده است.

وی ازجمله مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان را برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار را از قبیل احداث باغات پایه رویشی گل محمدی، بادام دیرگل، گردوی دیرگل، فندق و زرشک با رویکرد توسعه محصولات کم آب بر و مقاوم عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان داشت: استان سمنان در مقوله احداث و توسعه باغات در اراضی شیب‌دار رتبه چهارم را داراست.

میرعماد کسب این رتبه برتر در اجرای این طرح را محصول تلاش کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و کشاورزان زحمت‌کش دانست.

انتهای پیام/ ع

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد