Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@03:00:05 GMT

پیدا شدن بادام زمینی در ریه کودک 18 ماهه بوشهری

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۶۹۴

پیدا شدن بادام زمینی در ریه کودک 18 ماهه بوشهری

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر خبر داد: کودک ۱۸ ماهه بوشهری از طریق جراحی با تجهیزات پیشرفته توسط فوق تخصص جراحی کودکان در این مرکز آموزشی از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش ایسنا، عاطفه اسفندیاری گفت: این کودک با علائم تنگی تنفس و سرفه‌های شدید به بخش اورژانس اطفال این مرکز مراجعه و مورد معاینه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمار پس از معاینه‌های پزشک عمومی به فوق تخصص جراحی کودکان ارجاع و پس از عکسبرداری، وجود جسم خارجی در ریه راست کودک مشخص گردید.

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر بیان کرد: با توجه به اظهارات والدین مبنی بر خوردن بادام زمینی توسط کودک، پزشک معالج مشکوک به پریدن بادام زمینی در ریه کودک شد، لذا بیمار را به اتاق عمل منتقل و مورد عمل جراحی قرار دادند.

اسفندیاری تاکید کرد: بادام زمینی از مجرای تنفسی بیمار با استفاده از دستگاه ریجید برونکوسکوپ خارج و کودک پس از یک روز از بیمارستان شهدای خلیج فارس ترخیص شد.

به گفته روابط عمومی مرکز آموزش درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر، دستگاه برونکوسکوپ ریجید به عنوان روش انتخابی برای خارج کردن جسم خارجی از دستگاه تنفس به تازگی خریداری شده و این عمل نیز برای نخستین بار در استان بوشهر انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا،  مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، ستاد توسعه زیست فناوری کشور و استانداری هرمزگان  به مناسبت گرامیداشت «روز ملی خلیج فارس» و در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»،« بانک ذخایر دریایی ایران و دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی»  را با محوریت مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی دریایی (خلیج فارس) برگزار می‌کند.

حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، درباره اهمیت دریای خلیج‌فارس، گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی از ذخایر دریایی بسیار غنی برخوردار است. در این میان آب‌های خلیج‌فارس پناهگاه موجودات دریایی به‌ویژه آبزیان کوچک و مکانی آرام برای گونه‌های مختلف است که از هزاران سال پیش تا امروز به زندگی خود ادامه داده‌اند.

شاهسوارانی افزود: خلیج‌فارس با وجود تمامی مشکلات محیطی و اقلیمی که بر آن حاکم است از تنوع زیستی بالایی برخوردار است. به‌گونه‌ای که حدود ۹۰۷ گونه در قالب ۱۵۷ خانواده در آن وجود دارد  که تعداد زیادی از آنها بهره‌برداری اقتصادی دارند.

وی ادامه داد: این عامل باعث شده است تا خلیج‌فارس ازنظر تنوع زیستی جزو مناطق کم‌نظیر معرفی شود.

شاهسوارانی اضافه کرد: حفظ و احیاء ذخایر ژنتیکی به عنوان راهبرد توسعه‌ی پایدار برای تأمین نیاز‌های کنونی بشر از اواسط قرن بیستم بصورت جدّی مورد توجه قرار گرفت.

وی در همین راستا ادامه داد: کشور ایران با توجه به دارا بودن تنوع اقلیمی و اکوسیستم‌های آبی متنوع همچون آب شیرین، آب‌های لب شور، شور و خیلی شور از تنوع زیستی گسترد‌های برخوردار است و از لحاظ ذخایر ژنتیکی به عنوان یکی از متنوع‌ترین و غنی‌ترین کشور‌های جهان شناخته شده است.

شاهسوارانی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به  تخریب زیستگاه‌های آبزیان از طریق تخلیه زباله‌ها و پس‌آب‌ها در رودخانه‌ها و دریاها، استفاده بیش از حد از آفت‌کُش‌ها، و سایر عوامل ناشی از توسعه شهری و فعالیت‌های صنعتی و زیست محیطی، حذف تدریجی تنوع ژنتیکی در اکوسیستم‌های طبیعی و جایگزینی آن با سیستم‌های پرورشی، بسیاری از این ذخایر ارزشمند را در معرض نابودی و انقراض قرار داده است.

سرپرست مرکز بیان کرد: حفاظت از تمامی ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه ها، ارگان‌ها، انجمن‌های مردم نهاد به‌عنوان ثروت الهی است و مشارکت مردمی را می‌طلبد که با توجه به این که امسال نیز از سوی رهبر معظم انقلاب به شعار «جهش تولید با مشارکت مردمی» نام‌گذاری شده است.

شاهسوارانی، اشاره کرد: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی  و زیستی ایران با توجه به یکی از رسالت‌های خود که  حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی بومی کشور است، برای پاسداشت روز ملی خلیج فارس که  امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است.

وی اطلاع داد: دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی را با  تاکید و محوریت قرار دادن مشارکت مردمی در حفظ ذخایر دریایی برگزار می‌کند. به‌مناسبت این روز و با هدف کمک به حفاظت ذخایر دریایی کشور، بانک ذخایر دریایی ایران نیز افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی