Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از برگزاری جشن گلریزان برای کمک به سیل‌زدگان در استان خبر داد و گفت: برای اجرای طرح شتاب دهی به شبکه سازی صنایع دستی و سوغات استان با هدف شتاب دهی به تولید و فروش محصول بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش‌بینی شد. ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهران سرپرست ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد جوان تا پایان سال جاری در شهرستان‌های استان خراسان جنوبی راه‌اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد هسته اجتماعی هستند گفت: سازمان‌های مردم نهاد در تمام صحنه‌ها از جمله سیل و زلزله با همدلی و وحدت در کنار مردم حضور دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد همراه و همدل با نهادهای دولتی در کاهش آلام مردم گام برمی‌دارند افزود: نگاه خراسان جنوبی به میزبانی‌ها در استان یک نگاه مثبت است چرا که زمینه ساز معرفی خراسان جنوبی و همچنین رونق اقتصاد استان است.

تسهیلات کم‌بهره برای حمایت از تولیدکنندگان صنایع دستی در اردبیل ارائه می‌شود20 میلیارد ریال محصولات صنایع دستی بوشهر فروش رفتاصفهان| قدرت خرید صنایع دستی از سوی مسافران نوروزی کاهش یافته است

سرپرست با بیان اینکه جشن گلریزان برای کمک به سیل زدگان در خراسان جنوبی برگزار می‌شود تصریح کرد: مراسم تجلیل از ورزشکاران موفق، قهرمانان و مدال آوران رشته‌های ورزشی استان روز 29 اردیبهشت ماه جاری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در سال جاری مبلغ 350 میلیون تومان برای مراسم تجلیل از ورزشکاران در نظر گرفته شده در حالی که سال گذشته مبلغ 75 میلیون تومان برای این مراسم اختصاص یافت.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ستاد ساماندهی امور جوانان در استان باید جدی‌تر از گذشته برگزار شود و تاکنون شهرستان‌های استان‌ نیز در زمینه کمیته‌های تخصصی رشد بسیار خوبی داشته است.

سرپرست اظهار داشت: برای اجرای طرح شتاب دهی به شبکه سازی صنایع دستی و سوغات استان مبلغ بالغ بر 400 میلیون تومان پیش‌بینی شده که تاکنون 150 میلیون تومان اختصاص یافته است.

وی گفت: این طرح در خراسان جنوبی برگزار خواهد شد و هدف از آن نیز شتاب دهی به تولید و فروش صنایع دستی خراسان جنوبی است.

انتهای پیام/ ع

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از بهینه‌سازی شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا عباس‌زاده ظهر امروز در بیست و یکمین همایش سالانه ایمنی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از پایه‌های اصلی زندگی، برق است و اهمیت این موضوع را زمانی درک خواهیم کرد که برق نداشته باشیم. زندگی در جهان امروز بدون برق قابل تصور نیست، در این راستا یکسری افراد سختکوش علی رغم اینکه مخاطرات این بخش از بقیه بخش‌ها بیشتر است این مخاطرات را به جان خریده و برای مردم تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: توجه به ایمنی قبل کار و حین کار خیلی باید در زمینه برق رعایت شود و پرسنل و نیروهای شرکت برق تلاش زیادی می‌کنند و مردم هم قدردان زحمات آنها هستند، این افراد هم در فصل سرما و هم گرما برای تامین انرژی برای مردم درگیر هستند و تدابیر خاصی در چند سال اخیر باید می‌شد که تابستان را مدیریت کنند و در پیک مصرف انرژی مردم کمتر در مخاطره بیفتند که به خوبی این اقدامات انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در 538 روستا بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی در دو سال اخیر انجام شده، افزود: بهینه سازی شبکه‌های روستایی در نقاط صعب العبور و کم جمعیت واقعا قابل تقدیر است و در حال حاضر 99.9 درصد استان از نعمت برق برخوردارند و تنها 19 روستا مانده که آنها هم مراحل آخر آن در حال انجام است.

عباس‌زاده با بیان اینکه در دو سال اخیر اقدامات بزرگی در شرکت برق استان انجام شده است، گفت: در سال‌های آینده اگر شاهد این باشیم که خراسان جنوبی قطب سرمایه گذاری و اشتغال و قطب فرآوری محصولات معدنی استان شده مقدمه آن این بوده که برق استان اقدامات خوبی انجام داده است و امروز پایه‌های شکوفایی خراسان جنوبی را در کشور ایجاد کرده و واقعا اتفاقی که در دو سه سال اخیر ایجاد شده و ظرفیت‌های بزرگی در حوزه تامین برق انجام شده قابل تقدیر است.

وی از صدور مجوز 5 شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در استان خبر داد و بیان کرد: در این راستا بخش خصوصی هم وارد شده که کار بزرگی است و زحمت‌های زیادی برای توسعه و رونق و شکوفایی استان کشیده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی به خسارت‌های سیل اخیر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید بهترین‌ها خدمت‌ها را برای این مردم انجام داد و باید تلاش کنیم خسارات وارده به سیل اخیر هم جبران شود و همان طور که باید از مخاطرات حین کار خود را در امان بداریم محیط اطراف زندگی هم باید ایمن باشد.

انتهای پیام/253/

دیگر خبرها

  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • مردم خراسان جنوبی همیشه در صحنه
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی