Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه مجوز پرورش ماهی تیلاپیا در استان یزد اخذ شده است گفت: راه اندازی واحدهای پرورش ماهی تیلاپیا در یزد تحول حوزه شیلات کشور را در پی دارد. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید جمال سجادی پور شب گذشته در دومین جلسه ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان یزد در سال جدید که در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد با بیان اینکه استان یزد با کسب مجوزهای لازم می‌تواند اقدامات تولید و پرورش ماهی تیلاپیا را انجام دهد اظهار داشت: این مجوز از سوی سازمان محیط زیست اخذ شده و همچنین سرمایه گذارانی برای راه اندازی واحدهای تولید و پرورش ماهی تیلاپیا در استان اعلام کرده‌اند که حاضر به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به اینکه در حال حاضر 140 کشور دنیا گونه‌های مختلف ماهی تیلاپیا را پرورش می‌دهند گفت: گردش مالی برای ماهی تیلاپیا سالانه بیش از 6 میلیارد دلار در جهان است که نشان از اقبال عمومی به سمت این نوع پرورش دارد.

300 کارگر مزارع پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد بیکار شدندگیلان|‌ صید ماهیان استخوانی از دریای خزر کاهش یافتسیل 7 هزار تن ماهی را با خود برد

وی به ویژگی‌های پرورش و تولید ماهی تیلاپیا اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه این ماهی سازگاری و مقاومت با آب‌های شور و لب شور و اینکه در یزد تا EC 12 هزار توسط این ماهی تحمل شده که نشان می‌دهد در استان مشکلی برای پرورش این ماهی نیست.

سجادی پور با تاکید بر اینکه پرورش و تولید ماهی تیلاپیا در استان می‌تواند تحول شگرفی را در صنعت شیلات کشور به وجود آورد تصریح کرد: این ظرفیت در استان وجود دارد که باید زمینه‌های راه اندازی آن فراهم شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان یزد اضافه کرد: نیازمند این هستیم که دستگاه‌های اجرایی استان زیر ساخت‌های سرمایه گذاری ماهی تیلاپیا را در یزد فراهم آورند و برای رفع مشکلات واحدهای تولید این بخش اقدامات لازم و همکاری‌های مورد نظر را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در سالی که به نام رونق تولید نام گرفته است به شکلی عمل کنیم که شعار سال تحقق یابد و شاهد رونق تولید و اشتغال در سطح کشور باشیم.

انتهای پیام/ن

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد