Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر موسسه مالی ولیعصر: کل پولی که از مردم دریافت کرده‌ایم 162 میلیارد تومان بوده است/ بازداشت‌ها حقم است چون وارد یک سیستم کثیف در بانک مرکزی شدم/ من نه یک روز فراری بودم نه متواری؛ بازپرس به من گفت چرا ادامه دادی ول می‌کردی و می‌رفتی

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه قاضی صلواتی از نماینده حقوقی سازمان تعاونی روستایی خواست با حضور در جایگاه شکایت خود را اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده حقوقی این سازمان گفت: اداره امور شرکت برعهده هیات مدیره و مدیرعامل می‌باشد. از جمله تخلفات مسولان شرکت ولیعصر خرید املاک در تهران و... است. مسئولین سوء استفاده کردند و در جهت سواستفاده‌های مالی اقدام کردند و مسایل مالی روستاییان را در سایر بخش‌ها در جهت مصرف اشخاص خاص به مصرف رساندند.  

بیشتر بخوانید:  پسر استاندار دوران احمدی‌نژاد مفسد اقتصادی درآمد

وی افزود: تعاونی روستایی از اشخاص حقیقی و حقوقی تشکیل شده است و اداره امور شرکت ها و تعاونی ها مسولیت هیات مدیره انرا برعهده دارند تا سازمان تعاونی مرکز ایران پس از انجام حسابرسی متوجه شد که اعضای هیات مدیره منابع را از تعاونی خارج و صرف مصارف مالی بدون اجازه سهامداران در بخش های دیگر کرده اند مانند خرید مسکن در تهران و امل و مشهد که مغایر با اهداف تعاونی هاست.


نماینده حقوقی شرکت تعاونی روستایی ادامه داد: مسولین تعاونی ولیعصر زیر چتر تعاونی‌ها سوء استفاده کرده اند و به جای خدمات رسانی به بخش کشاورزی در جهت افزایش سود برخی افراد از منابع استفاده کردند که بعد از انجام حسابرسی شرکت تعاونی ایران اقدام به شکایت کرده است.

در ادامه قاضی از امیر حسین آزاد مدیرعامل شرکت تعاونی ولیعصر -متهم ردیف اول پرونده- خواست در جایگاه قرار گیرد و نسبت به اتهام افساد فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی و جعل امضای روح‌الله رحمانی زاده و جعل مهر و خیانت در امانت از خود دفاع کند.
 
امیرحسین آزاد در دفاع از خود گفت: بنده هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم و اصلا تخلفی نکردم و در طول فعالیتم در صیانت از اموال مردم تلاش کردم و فکر می کنم کیفرخواست صادره تسویه حساب سیاسی با برخی از افراد است. در جلسه قبل آقای آقامیری نماینده دادستان به اشتباه اعداد مطرح شده در کیفرخواست را بیشتر از ارقام موجود قرایت می کرد که امیدوارم سهوی باشد.

این متهم افزود: مطلب دیگرم در رابطه با برگزاری دادگاه بصورت علنی است و دادگاه علنی یعنی اینکه پخش عمومی داشته باشد نه اینکه خبرگزاری ها مطالبی را از خودشان منتشر کنند مثلا در یک رسانه عکس ساختمانی چند طبقه را منتشر کرده اند و گفتند برای من است که اینگونه نیست. من تخلفی نکردم وباید گفته شود این اتهامات بنا به چه اسنادی است. بنده با بانک مرکزی و دادگاه کمال همکاری داشتم اما بانک مرکزی اصلا بنای ساماندهی تعاونی ها را ندارد.

وی افزود: من از روزی که روی کار امدم صدها نامه به بانک مرکزی ارسال کردم برای اینکه مجوز بگیرم اما جوابی ندادند. بانک مرکزی می گوید که به نامه ها جواب داده است اما چیزی بدست ما نرسیده است، شاید نامه ای که ارسال کردند در کشوی میز محل کارخودشان است. من حتی به آقای رییسی که آن زمان معاون اول قوه بود و آقای اژه‌ای و دادستان تهران نامه زدم. آقای سیف اعلام کرده که ۷ هزار تعاونی در کشور هست که من یکی و کوچکترین آنها بودم. چرا تعاونی‌های دیگر به مشکل نخوردند. بعد از ارسال نامه‌ها بانک مرکزی اعلام کرد که می‌توانید تابلوی موسسه مالی و اعتباری فردوسی را نصب کنید و بعداز آن هم گفت که اجازه تاسیس موسسه فردوسی را ندارید  و از تابلوی موسسه آرمان استفاده کنید. بانک مرکزی حتی یک نامه هم به ما نزده و همه چیز را شفاهی اعلام می کند تا هر زمانی که خواست زیر حرفش بزند.

امیرحسین آزاد متهم پرونده ادامه داد: بنده سمتی در تعاونی ولیعصر نداشتم، کیفرخواست طوری تنظیم شده که مطالب خلاف واقع بازگو می‌شود. هر تخلفی که عنوان شده است را شفاف بگویید که من چه کار کردم.  گفتید اموال را بردم. مشخص کنید چه میزان بوده است؟

اگر می‌دانستم در بانک مرکزی چه خبر است از اول وارد نمی‌شدم

وی افزود: بانک مرکزی بنایی برای حل مشکلات ندارد و  سامان دادنی در کار نداشت. من تلاش کردم از بانک مرکزی مجوز گرفتم. متأسفانه در بانک مرکزی یک دربان را نمی‌شود به راحتی دید. یک مؤسسه‌ای غلط یا درست تشکیل شده است اگر می‌دانستم در بانک مرکزی چه خبر است از اول وارد نمی‌شدم. بعنوان مثال تعاونی صالحین و وحدت هم بودند و چطور آنها سامان گرفتند اما موسسه ما ساماندهی نشد.

وی تصریح کرد: چهار مؤسسه وجود ندارد بلکه همان یک مؤسسه فعالیت دارد. من  تنها مجموعه‌ای بودم که کپی سرورم را دادم و کدام بانک این کار را می کند، حتی بانک ملی هم این کار را نمی‌کند و من اگر متخلف بودم سیستم آنلاین تشکیل نمی‌دادم. چه کسی می گوید از موسسه بازرسی نشده است و من بارها به بازرس ها اجازه دادم که بیایند و بازرسی کنند.

بازپرس به من گفت چرا ادامه دادی ول می‌کردی و می‌رفتی

متهم گفت: من  نه یک روز فراری بودم نه متواری. حتی پلیس آگاهی تلفنی مرا احضار می‌کرد و  هر دستوری که دادند را اجرا کردم. حتی بازپرس در مراحل مختلف به من گفت چرا ادامه دادی و ول می‌کردی و می‌رفتی. من بدون هیچ ادله‌ی و با وثیقه ۶۰۰ میلیاردی بازداشت شدم.

این متهم  افزود: مشخص نیست که چه جرمی داشته ام. آقای قاضی آبروی مومن بالاتر از خانه خداست اما اینجا ابروی من برده می شود. اصلا چرا سازمان تعاون روستایی خودش اقدام نکرد و مجوزها را باطل نکرد؟

وی در ادامه با انتقاد مجدد از عملکرد بانک مرکزی گفت:  آقای قاضی وقتی کسی بیاید جلوی دادگاه و بگوید با اقای صلواتی کار دارم. او را به داخل راه می دهند اما در بانک مرکزی نمی شود کسی را ملاقات کرد.

این متهم گفت: خوشحالم دادگاهی است و من می‌توانم از خود دفاع کنم. به عدالت دادگاه ایمان دارم و می‌توانم اینجا مسایل را بازگو کنم.

دادسرا برای اینکه مرا فراری دهد می‌گفت می‌خواهیم تو را بازداشت کنیم

وی افزود: تمام مطالبم قابل استعلام است. من همه اسناد و مدارک را تحویل دادم و رسید گرفته‌ام. دادسرای پولی و بانکی چندین بار به بهانه اینکه مرا فراری دهد می‌گفت می‌خواهیم تو را بازداشت کنیم و من را می‌ترساند اما من قصدی برای فرار نداشتم و نهایتا مرا بازداشت کردند و شعبه های بانکی تعطیلی شد. من در ان ایام ۹ ماه بازداشت بودم و ۱۳۵ روز در اگاهی بودم‌. من را بخواهید تا از خود دفاع کنم حتی در ان مدت یک جلسه درباره بانک مرکزی از من پرسیده نشد زیرا می گویند بانک مرکزی نهاد دولتی است و حرفش فصل الخطاب است.

وی افزود: من حتی دو روز قبل از بازداشت در حال مکاتبه با بانک مرکزی بودم.  من از آن زمان تاکنون ۲۸ ماه در بازداشتم و رویه غلط بانک مرکزی باعث این مشکلات شده است و حتی سازمان بورس به بانک مرکزی گفت که این موسسات مالی و تعاونی ها زیان ده هستند اما کسی توجه نکرد یعنی بانک مرکزی می دانست موسسات زیان ده هستند اما آنها را سهامدار می کرد. مگر می‌شود بانک مرکزی در جریان اقدامات موسسات تعاونی نباشد. اصلا موسسه کوثر کی مجوز داشته است؟ بانک مهر اقتصاد کجا ثبت شده است؟ در ثبت شرکت‌ها هنوز اسمش موسسه قرض الحسنه بسیجیان است اما شعبه‌های زیادی را درسراسر کشور به اسم بانک مهر اقتصاد دارد. آقای رییس جمهور اخیرا گفته است که می‌خواهیم بانک ها را سازماندهی کنیم. چطور الان یادتان افتاده است این کار را کنید.

امیرحسین آزاد: بازداشت‌ها حق من است چون وارد یک سیستم کثیف در بانک مرکزی شدم

متهم ردیف اول پرونده موسسات مالی ادامه داد: ما هم مثل شما مسلمان بوده‌ایم و اینقدر هم کافر نیستیم، ما هم کت و شلوار می‌پوشیدیم، چرا به ما توجهی نشد. 100 بار نامه به مسئولان بانک مرکزی نوشتم اما کسی گوش نداد. البته خودم هم مقصر هستم و این بازداشت‌ها حق من است چون وارد یک سیستم کثیف در بانک مرکزی شدم. هرکجای دنیا بروید حساب و کتاب دارد اما بانک مرکزی فقط یک سایت دارد که اعلام کند چه کسی مجوز دارد و چه کسی ندارد! مگر شفاف‌سازی بد است، چرا شرایط‌ها را اعلام عمومی نمی‌کنید و اگر دنبال دلال‌بازی نیستید باید شفاف‌سازی را انجام دهید.

وی گفت: کدام نامه به من زده شده است و جوابی نگرفته‌اید؟ شما اصلاً برای کارهایتان سندی به دست کسی نمی‌دادید و تلفنی درخواست‌هایتان را مطرح می‌کردید. من حدود 48 زونکن را تحویل بانک مرکزی دادم و تمامی کیفرخواست از روی اطلاعات و پرونده‌های تحویلی من تهیه شده است.

با 24 هزار نفر تسویه کردم، از  45 هزار نفر فقط 84 نفر مانده‌اند

وی خطاب به نماینده دادستان گفت: مگر پرونده من مالی نیست؟ پس چرا اصلاً یک بار هم حسابرسی نشده است؟ من اموالم را فروختم تا کار مردم رفع و رجوع شود اما تمام تلاشم را کرده‌ام تا کار مردم حل شود. من با 24 هزار نفر تسویه کردم و از مجموع 45 هزار نفر فقط 84 نفر مانده‌اند که آنها هم هرکدام یک میلیارد گرفته‌اند.

این متهم اضافه کرد: بازپرس پرونده به من گفته است که 6 هزار نفر شکایت کرده‌اند، من که این را نمی‌دانم اما از طریق بانک تجارت با همه تسویه شده است و وقتی به بازپرس می‌گویم که این موضوع را توجه کن و کیفرخواست را اصلاح کند می‌گوید به من ربطی ندارد و برو به دادگاه بگو، حتی بازپرس می‌گوید که علم من می‌گوید که اموال شما بی‌ارزش است، من بارها سند داده و ملک معرفی کرده‌ام اما کسی به آن توجه نمی‌کند.

کل پولی که از مردم دریافت کرده‌ایم 162 میلیارد تومان بوده است

وی گفت: کل پولی که ما از مردم دریافت کرده بودیم 162 میلیارد تومان بوده است یعنی کل پولی که در اختیار ما بوده همین عدد بوده است شما باید بروید و ببینید که از این 162 میلیارد چه میزان ملک خریداری شده، چه میزان تسهیلات داده شده و کجاها مصرف شده است.

متهم آزاد در ادامه لایجه دفاعی خود را قرائت کرد و با توجه به ایرادات آن  ادامه داد: اساس تشکیل پرونده قبل از استیجازه بوده و درصلاحیت دادگاه های ویژه نیست ، بنده به اتهامات بازپرس در اخذ اخرین دفاع اعتراض کردم اما متاسفانه به این موضوع رسیدگی نشده است.

 

ادامه دارد...

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم