Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، رضا رجب زاده در نشست خبری با حضور مدیران کل حوزه و دستگاه های اجرایی استان اظهار داشت:یکی دیگر از اولویت های سالجاری این معاونت اتمام پروژه هایی با پیشرفت فیزیکی بالا مخصوصا در سطح ملی است هرچند اعتبارات دولت اندک بوده اما به دنبال فازبندی این پروژه ها هستیم تا یک بخش آن تا دو سال آینده به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*عدم رعایت حریم و بستر رودخانه ها دلیل اصلی افزایش خسارت های سیل

وی بیان کرد:خراسان شمالی جزء نخستین استانهای درگیر سیل کشور بود که به دلیل وسعت سیل در سایر استانها در متن حاشیه قرار گرفت اما یکی از دلایل اصلی تشدید خسارات ناشی از سیل، عدم رعایت حریم و بستر رودخانه ها بود.

وی افزود:بازدیدهای میدانی متعددی از مناطق سیل زده استان انجام گرفت که در راستای این بازدیدها تصمیمات خوبی نیز اتخاذ شد که از جمله این تصمیمات تشکیل کارگروه هایی درراستای برخورد با متخلفین غیر مجاز است.

رجب زاده تصریح کرد:کلنگ بازسازی دو واحد مسکونی که در سیل اخیر دچار خسارت شده بودند با حضور مسئولان کشوری به زمین زده شد که امیدواریم جزء نخستین استانهایی باشیم که نخستین واحد بازسازی شده را تحویل می دهیم که البته پیگیری های ویژه ای در سطح ملی از سوی استاندار برای اخذ اعتبارات انجام شده است.

وی اظهار داشت: روستاهای نرگس لو و گلی در سیل اخیر دچار رانش زمین شدند که مدیران اجرایی مربوط برای رسیدگی به موضوع از دقایق نخست در محل حضور یافتند ضمن اینکه طرح مطالعاتی برای بررسی روستاهای دچار رانش استان توسط مشاور در حال انجام است و پس از اتمام آن تصمیم نهایی برای انتقال بخش خسارت دیده روستا اخذ خواهد شد.

وی در بخش دیگر سخنان به اهم اقدامات شاخص سال گذشته استان اشاره کرد و گفت:جمع آوری بخاری های نفتی از سطح مدارس یکی از کارهای شاخص استان در سال ۹۷ بود که نهضت اجرای این کار در دیگر استان ها نیز شروع شد. رجب زاده ادامه داد:برق رسانی به تمامی روستاهای استان در پایان سال ۹۷ اتفاق افتاد و اکثر روستاها نیز از نعمت گاز برخوردار هستند و با حل مشکلات، روستاهای باقی مانده نیز در ماه های آینده گازرسانی خواهند شد.

وی تصریح کرد: اولویت استان برای ارائه خدمات در روستاها شامل ایجاد زیرساخت ها، اجرای طرح هادی، توسعه اشتغال و مقاوم سازی منازل مسکونی می باشد.

رجب زاده اظهار داشت:امیدواریم بحث ساخت و سازها با کیفیت بیشتری استمرار یابد وشاهد فرآیند کیفی سازی در حوزه اجرا و تولید مصالح ساختمانی باشیم.

*اداره کل مدیریت بحران؛ مسئول اصلی ارائه آمار خسارات ناشی از سیل اخیر

وی در ارتباط با سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برای ارائه آمار خسارات ناشی از سیل اخیر استان باید به کدام سازمان استناد کرد، گفت:اداره کل مدیریت بحران مسئول ارائه این آمار است که در سامانه سازمان مدیریت بحران کشور بارگذاری و ثبت می شود که مبنای تصمیم گیری های دولت خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در ادامه این نشست در خصوص آخرین وضعیت از محل دفن زباله ها نیز اظهار داشت:یکی از برنامه های اصلی ما درسالجاری این است تا محل دفن بهداشتی زباله ها از کوه باباموسی به مکان دیگری منتقل شود.

رضا رجب زاده افزود: هرچند در بحث تفکیک پسماند رتبه خوبی نداریم اما مدیریت تفکیک زباله ها و پسماند برعهده شهرداری هاست که البته باید از ظرفیت رسانه ها و دستگاه های اجتماعی و فرهنگی جهت فرهنگ سازی این مسئله استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد:پروژه تفکیک زباله ها در چند فاز اجرایی می شود که یکی از این فازها ایجاد مجتمع برای تفکیک زباله هاست که البته هرآنچه که تاکنون برای این حوزه انجام شده با اعتبارات سازمان شهرداری های کشور بوده است.

*الزام بیمه منازل روستایی

رجب زاده در خصوص سوال یکی دیگر از خبرنگاران در ارتباط با بیمه منازل روستایی و کارشکنی های شرکت های بیمه گر در زلزله سال 96 نیز گفت:بحث بیمه منازل به ویژه مسکن و دام روستاییان در مواجهه با حوادث غیرمترقبه ضروری است هر چند که خلا حضور صنعت بیمه در حوادث اخیر برای جبران خسارت ها احساس می شود.

وی با بیان اینکه پایبندی شرکت های بیمه به تعهدات خود برای ایجاد اعتماد مردمی الزامیست، افزود:در حال بررسی و رفع ابهامات مربوط به قرارداد بیمه منازل روستایی هستیم که رفع ابهام انجام کامل تعهدات شرکت بیمه گر منازل برای جبران خسارت ناشی از زلزله سال 96 در دستور کار استان است.

رجب زاده اظهار داشت: توصیه ما به دهیاران این است تا فرهنگ سازی لازم برای بیمه منازل از سوی مردم انجام شود هرچند که موضوع بیمه دام ها نیز حائز اهمیت است واگر شرکت های بیمه گر به تعهدات خود عمل نکنند درصدد احقاق حق مردم هستیم.

وی بیان کرد: البته کمک ها و تسهیلات بلاعوض از سوی دولت برای مناطق زلزله زده  مخصوصا شهرستان راز و جرگلان تخصیص یافته است که این کمک برای احداث منازل است و متناسب با پیشرفت فیزیکی کار به مالکان پرداخت می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به تاکید استاندار، مدیران دستگاه های اجرایی به واسطه اینکه نماینده دولت در حوزه کاری خود در استان هستند شخصا موظف به پاسخگویی سوالات خبرنگاران هستند.

در ادامه این نشست مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری در خصوص ناوگان حمل و نقل درون شهری بجنورد گفت:آخرین ناوگان اختصاص یافته حمل و نقل درون شهری بجنورد در سال 90 انجام شد که تا قبل از آن از طریق سازمان شهرداری ها یارانه هایی جهت خرید ناوگان اختصاص می یافت که 2ونیم درصد قیمت را سازمان شهرداری ها و 17ونیم درصد را خود شهرداری  تقبل میکرد.

حمید عرب اظهار داشت:پس از سال 90، به دلیل عدم تخصیص اعتبارات و گرانی ناوگان ها، کار نوسازی ناوگان حمل و نقل برای شهرداری امکانپذیر نبود که البته ناوگان های موجود به روز رسانی شدند که این بحث گرانی ناوگان در سطح کشور مطرح بود.

وی در خصوص توسعه معابر و آسفالت نیز گفت:بر اساس قانون به شهرهای بالای 50 هزار نفر قیر رایگان تعلق نمیگیرد که به دلیل مشکلات موجود در شهرداری و گرانی بیش از حد قیر، به میزان اندکی این اتفاق رخ داد اما در اواخر سال گذشته از طریق ستاد بازآفرینی شهری 4 میلیارد تومان برای بافت های فرسوده و آسفالت نقاط مصوب این ستاد،  اعتبار تخصیص یافت.

مدیرکل دفتر فنی استانداری نیز به ارائه آمار سفر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری به این استان پرداخت و گفت:یک بخش از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری 1700 میلیارد تومان بود که 1800 میلیارد تومان یعنی با 100 میلیارد تومان افزایش تخصیص یافت که 1250 میلیارد تومان نیز در قالب ارائه تسهیلات بود که از این رقم 275 میلیارد تومان پرداخت شد که975 میلیارد تومان نیز باقی مانده است.

جواد زارعی خاطرنشان کرد:اعتبارات سفر ریاست جمهوری 625 میلیارد تومان است که از این رقم 350 میلیارد تومان تخصیص یافت که 275 میلیارد تومان باقی مانده است.

وی افزود: از 26 طرح مصوب در سفر ریاست جمهوری 13 طرح تاکنون به بهره برداری رسیده که 9 طرح آن پیشرفت فیزیکی بین 70 تا98 درصد و 4 طرح با پیشرفت فیزیکی 60درصد در حال انجام است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی دستگاه های اجرایی استان زمین سیل قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است

امتداد -  حسین سماک امین، دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران در گفتگو با روابط عمومی این مجموعه عنوان کرد: در ابتدا واحد مبارزه با پولشویی و ساختار آن در شرکت‌های بیمه با اینکه الزام قانونی داشت، خیلی جدی گرفته نمی‎شد؛ اما پس از طی کردن مدتی با فعالیت های مستمر و ایجاد آگاهی، آموزش درست و تبیین قانون و مفاد آن و همچنین حمایت های مرکز اطلاعات مالی و نهاد ناظر بیمه مرکزی و به خصوص با تشکیل کارگروه تخصصی در سندیکای بیمه گران، نقش پررنگ تری در ساختار شرکت های بیمه به عنوان اشخاص مشمول پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سماک از جمله مهم‌ترین دست آوردهای کارگروه مبارزه با پولشویی را حضور و همکاری اعضای کارگروه در تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و نقش کارگروه در تعیین شاخص های ریسک خدمات در رشته های بیمه ای برشمرد و اظهار کرد: اولین دوره آموزشی مبارزه با پولشویی صنعت بیمه مطابق ماده۱۴۵ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه گران برگزار شد.

سماک امین با بیان اینکه از مهم‌ترین  تغییرات در قوانین مبارزه با پولشویی تغییر دیدگاه عملیات شناسایی از روش KYC: Know Your Customer  به روش RBA : Risk Base Aproach   دیدگاه مبتنی بر ریسک است، گفت: مهم ترین استراتژی در بحث شناسایی مطابق قانون اصلاحی مبارزه با پولشویی و آیین نامه مربوطه، شناسایی در سه حوزه ریسک ارباب رجوع ، ریسک خدمات و ریسک منطقه و در سه سطح ساده، معمول و مضاعف می باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران اظهار کرد: قطعا با توجه به ماهیت صنعت بیمه و کاربرد انبوه داده ها  و قانون ارقام بزرگ، استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی تاثیر بسیار موثر و مثبتی در شناسایی عملیات مشکوک و یا تراکنش های مشکوک و حتی در کشف تقلب و تخلف خواهد داشت.

وی با بیان اینکه همکاری های بین المللی کارگروه باید در بستر همکاری و از طریق مرکز اطلاعات مالی FIU صورت گیرد، گفت: البته در سال گذشته یک دوره مشترک بین مرکز اطلاعات مالی ایران و فدراتیو روسیه برگزار شد که برخی از اعضای کارگروه مبارزه با پولشویی هم درآن شرکت داشتند.

وی افزود:  یکی از مهمترین تاثیرات این دوره مشترک، تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و تعیین شاخص های ارزیابی ریسک پولشویی در کشور بود که این موضوع می تواند کمک بسیاری به مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی  کند.

سماک امین مهمترین گام در این حوزه را تغییر دیدگاه مدیران ارشد صنعت بیمه و ایجاد ساختار متناسب با قانون مطابق با ماده۳۷ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی برشمرد و افزود: افزایش برنامه های آموزشی، لزوم تقویت  کنترل از طرف نهاد ناظر و حمایت بیشتر نهادهای بالادستی نیز باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی همچنین تاثیر شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی و تبلیغات را بسیار حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: اثربخشی سیاست های مبارزه با پولشویی بخصوص در یکی دوسال اخیر بسیارخوب و روبه پیشرفت بوده ولی همچنان نیازمند توجه بیشتر است، چرا که این موضوع در کشور ما همچنان جوان و رو به بلوغ است. البته بهتر است دراین مورد نهادهای ناظر و سایر همکاران نظر بدهند . اما امیدوارم که فعالیت های بنده البته با کمک سایر همکاران مثمر ثمر بوده باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران تصریح کرد:  برگزاری نشست های توجیهی و آموزشی و معرفی اقدامات پیشگیرانه مبارزه با پولشویی و نقش دفاعی این واحد از بروز عواقب ناگوار برای سازمان نیز در این برهه زمانی از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی در خصوص فعالیت های کارگروه مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه‎گران گفت: در حال حاضر تمرکز فعالیت کارگروه بر موضوع مبارزه با پولشویی (AML) است و از آنجا که موضوع جدیدی است، امیدوارم بتوانیم با کمک خرد جمعی و همکاری سایر حوزه ها هرچه سریعتر با بهره گیری از هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین جهش مناسبی در پیشرفت و بلوغ این حوزه ایجاد کنیم.
سماک امین در انتها افزود:  با توجه به اینکه موضوع مبارزه با پولشویی یک موضوع حاکمیتی است ، یکی از پیشنهادات مهم، لحاظ کمیته مبارزه با پولشویی در آیین نامه حاکمیت شرکتی است که می تواند تاثیر بسزایی در ساختار و نقش واحدهای مبارزه با پولشویی در اشخاص مشمول درصنعت بیمه ایفا نماید. 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • لزوم توجه ویژه مسئولان به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است