مدیر کل اداره نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: منابع محیط زیستی با تهدیدهای زیادی مواجه است و ای موضوع ضرورت توجه به محیط زیست و مدیریت سبز را اجتناب ناپذیر کرده است.
جمشید اسماعیلی بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز در کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: از سال ۹۲، بحث مدیریت سبز در دانشگاه ها مطرح شد بعد از آن و از سال ۹۵، فضای مناسبی برای طرح مبحث مدیریت سبز در دانشگاه ها نیز ایجاد شد.
وی ادامه داد: سال ۹۶ ردیف بودجه ای برای عملیاتی کردن طرح های مدیریت سبز در دانشگاه ها اختصاص پیدا کرد و سومین همایش مدیریت سبز با همکاری و پشتیبانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجه با استفاده از ظرفیت های عظیم دانشگاه ها برگزار شد.
مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: منابع محیط زیستی با تهدیدهای زیادی مواجه است به علاوه محدودیت منابع انرژی، آلودگی های زیست محیطی و بهداشتی و تدابیر اتخاذ شده به منظور مقابله با تحریم ها، ضرورت توجه به محیط زیست و مدیریت سبز را اجتناب ناپذیر کرده است.
اسماعیلی خاطر نشان کرد: همه ارکان وزارت علوم تحقیقات و فناوری حامی و مشوق اجرای طرح مدیریت سبز است.
وی افزود: شورای راهبری مدیریت سبز در دانشگاه های کشور تشکیل شده است و نتایج فعالیت های سه ساله دانشگاه ها هم اکنون قابل رصد است.
مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ابراز امیدواری کرد: با همکاری سایر سازمان ها، نهادها و تشکیلات، الگوی اجرایی مناسبی از مدیریت سبز ایجاد و با برگزاری این همایش از تجربیات ملی و بین المللی استفاده و ضرورت اجرای مدیریت سبز تبیین شود.
توجه به محیط زیست و مدیریت سبز از مهم ترین اولویت های کشور است
همچنین دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز گفت: مدیریت سبز و حفظ محیط زیست یکی از مسائل قابل توجه است و مدیریت سبز و دانشگاه سبز باید در کنار هم، شرایط لازم برای فرهنگ سازی مدیریت سبز را به ثمر برسانند.
ولی الله میرخانی اظهار کرد: وظایف دانشگاه ها به عنوان محل آموزش، پژوهش و پرورش، ارائه اقدامات عملی به منظورحفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن است.
وی ادامه داد: در این راستا دانشگاه ها باید آموزش های لازم و پژوهش های نوین در این زمینه را به جامعه و سایر سازمان ها انتقال داده تا استفاده از محیط زیست به بهترین نحو انجام شده و به نسل آینده تحویل داده شود.
دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز با اشاره به لزوم تلاش در حفظ محیط زیست، گفت: دانشگاه اصفهان، آمادگی خود را برای گسترش فرهنگ در زمینه مدیریت سبز اعلام کرده و در این راستا، همه ارکان وزارت علوم تحقیقات و فناوری از جمله معاونت اداری مالی و پشتیبانی، مدیر طرح های عمرانی با دانشگاه اصفهان همکاری و تعامل لازم را داشته اند.
میرخانی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور که راهنمایی و هدایت برنامه های محیط زیست و مدیریت سبز کشور را بر عهده دارد، با برگزاری دومین همایش بین المللی مدیریت سبز در دانشگاه اصفهان موافقت کرده است.
منبع: ایمنا
جانباختگان اعتراضات چه افرادی هستند؟| مردم میخواهند بدانند چه اتفاقی افتاده است
عارف: ابهاماتی در کشتهها وجود دارد/ با شفافیت اطلاع رسانی شود
منبع این خبر، وبسایت www.imna.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۴۱۸۱۹ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
کلیدواژه: دانشگاه اصفهان محيط زيست مدیریت شهری وزارت علوم
خبر بعدی:
۲ منطقه محیطزیست همدان به دوربین حفاظتی مجهز میشوند
مهدی صفیخانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: استان همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده است که مجهز کردن این مناطق به تجهیزات به روز و نوین حفاظتی در دستور کار است.
وی افزود: نصب دوربین مدار بسته در مناطق لشگردر ملایر و خانگرمز تویسرکان امسال قطعی می شود و پس از آن منطقه حفاظت شده ملوسان نهاوند، نشر(شراء) همدان و گلپرآباد ملایر در دستور کار قرار میگیرد.
معاون فنی ادارهکل حفاظت محیط زیست همدان با بیان اینکه یکی از سیاست های کلان محیط زیست استفاده از توان جوامع محلی و بومی است اظهار داشت: با توجه به کمبود محیطبان، علاوه بر استفاده از تجهیزات نوین حفاظتی، مدیریت و همکاری جوامع محلی می تواند این خلاء را رفع و جبران کند.
صفی خانی درباره وضعیت تلاب شیرین سو کبودراهنگ اظهار داشت: اختلاف نظرهایی با امور آب منطقه ای مبنی بر سد یا تالاب بودن شیرین سو وجود داشت که بر اساس تعاریف کنوانسیون رامسر می توان شیرین سو را تالاب تعریف کرد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط خوب زیستگاهی شیرین سو برای پرندگان سعی شد این تالاب به عنوان پناهگاه حیات وحش معرفی شود تا علاوه بر حفظ گونه ها به بهبود شرایط آن کمک شود.