Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه تاکنون در سطح ۲۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه ملخ‌های صحرایی مبارزه شده است گفت: در مرحله دوم مبارزه با این آفت به‌زودی در سطح ۱۰ هزار هکتار آغاز می‌شود. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

خسرو عمرانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به مبارزه با هجوم ملخ‌های صحرایی اظهار داشت: این نوع آفت به مزارع و محصولات  کشاورزی خسارت جبران‌ناپذیری وارد می‌کند که مبارزه با ملخ صحرایی در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ملخ‌های صحرایی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و شبه جزیره عربستان وارد کشور شده است تصریح کرد: برای مبارزه با این آفت 36 تیم پایش، 4 تیم مبارزه زمینی و یک تیم سم‌پاش هوایی در استان بوشهر راه‌اندازی شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه سم‌پاشی زمینی و هوایی در نقاط مختلف استان بوشهر انجام شده است افزود:  تاکنون 2100 هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر در مرحله نخست علیه ملخ‌های صحرایی سم‌پاشی شده است.

عمرانی با اشاره به اینکه مبارزه علیه ملخ‌های مهاجر در فاز نخست تمام شده است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پوره‌های ملخ مجددا ظاهر شده است فاز دوم مبارزه با این آفت به‌زودی در سطح اراضی کشاورزی استان بوشهر آغاز می‌شود.

وی از انجام عملیات پایش و ردیابی ملخ‌های صحرایی در سطح استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای اجرای مرحله دوم سم‌پاشی علیه ملخ‌های صحرایی تمهیدات لازم اندیشیده شده  چرا که 4 دستگاه سم‌پاش زمینی یک تیم سم‌پاشی هوایی آماده یه‌کار شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در این مرحله 10 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه ملخ‌ها و پوره‌های این آفت سم‌پاشی می‌شود تصریح کرد: 5 هزار هکتار اراضی کشاورزی علیه پوره‌ها و 5 هزار هکتار دیگر هم علیه ملخ‌ها در اراضی کشاورزی سم‌پاشی می‌شود.

1000 هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه هجوم ملخ‌های صحرایی کانون‌کوبی شدند11 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه آفت ملخ صحرایی سم‌پاشی می‌شودتیم‌های تخصصی مبارزه با ملخ‌های صحرایی در نقاط مختلف استان بوشهر مستقر شد

عمرانی یکی از مشکلات این مرحله در سم‌پاشی را آغاز برداشت گندم دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه برداشت و خرید گندم در استان بوشهر آغاز شده، سم‌پاشی علیه ملخ‌ها در این مرحله قدری سخت‌تر است تا محصولات گندم صدمه نبیند.

وی با اشاره به اینکه کانال‌های پوره ملخ‌ها شناسایی شده و در حال پایش است بیان کرد: سم پاشی علیه ملخ‌های صحرایی در اراضی کشاورزی دشتستان، دیلم، گناوه، تنگستان و دشتی تا اواخر خرداد ماه  انجام می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41363/P/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد

رئیس کل دادگستری استان کردستان، گفت: در فروردین‌ماه ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان رفع تصرف و به بیت‌المال بازگشت. - اخبار استانها -

‌حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از رفع تصرف 75 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان کردستان در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

وی افزود: از این میزان قریب به 22 هکتار مربوط به شهرستان سنندج، 15 هکتار مربوط به شهرستان بیجار ، 10هکتار مربوط به شهرستان سقز و مابقی مربوط به سایر شهرستانهای استان است.

رئیس‌کل دادگستری استان کردستان صیانت از اراضی ملی و نظارت مستمر بر اموال عمومی را یکی از اصلی‌ترین مصادیق حقوق عامه دانست و تصریح کرد: دستگاه قضایی در امر مبارزه با فساد و زمین‌خواری عزمی راسخ دارد و بدون هیچ گونه اغماض با متخلفان در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

وی گفت: مبارزه بی‌امان با فساد جزو برنامه‌های اولویت‌دار دستگاه قضایی در استان است.

حسینی با هشدار به متصرفان اراضی ملی و دولتی، یادآور شد: هر گونه تصرف این اراضی و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی خلاف قانون است و با مرتکبان آن وفق مواد قانونی برخورد خواهد شد. 

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی