Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:55:29 GMT

دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه کودکی ابتهاج مصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۳۷۴۵

دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه کودکی ابتهاج مصوب شد

رشت - ایرنا - نائب رئیس شورای اسلامی رشت گفت: دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه کودکی امیرهوشنگ ابتهاج در شورا مصوب شده بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رسولی غروب دوشنبه در هشتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت، با اشاره به تخریب خانه کودکی امیرهوشنگ ابتهاج بیان داشت: شورا بارها جلوی تخریب خانه را گرفت و دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه مصوب شد ولی به دلایلی، امکان ثبت خانه توسط میراث فرهنگی فراهم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مالک موافق فروش ملک نبود، در این مواقع بایستی یا به اصرار ملکی را از مالک خریداری کرد یا باید در طرح باشد یا این که در میراث ثبت شده باشد تا شهرداری بتواند باب مذاکره را باز کند.
نائب رئیس شورای اسلامی رشت اظهار داشت: متاسفانه این مورد نیز مانند بسیاری دیگر از سرمایه های شهرمان به راحتی نادیده گرفته می شود و این اتفاق افتاد که آیندگان به این اتفاق و اتفاقات مشابه به نیکی یاد نمی کنند.
رسولی افزود: شورای اسلامی رشت در انتخاب شهردار به لحاظ قانونی به وظایف خود عمل کرده و کوتاهی نکرده و در 10 ماه تلخی که بر شهرمان گذشت تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا بهترین انتخاب را برای تصدی پست شهرداری این کلانشهر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هر بار به دلایلی انتخاب شهردار از سوی شورا مورد قبول وزارت کشور واقع نشد، اظهار داشت: در انتخاب شهردار همیشه مشورت گرفته ایم و باز همفکری می کنیم.
نائب رئیس شورای اسلامی رشت خاطر نشان کرد: قطعا همه ما تلاش بیشتری خواهیم کرد تا اتفاقات بهتری برای شهرمان بیفتد و در این راستا بهترین تصمیم را برای شهرمان می گیریم.
اسماعیل حاجی پور یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی رشت نیز درباره موضوع انتخاب شهردار بیان داشت: بعد از استعفای مسعود نصرتی، سه بار شهردار انتخاب کردیم، اما از سوی وزارت کشور احراز صلاحیت نشدند.
وی با بیان این که برای انتخاب علیقلی زاده هماهنگی های لازم انجام گرفته بود، اظهار داشت: هر چه سکوت می کنیم، فشارها بیشتر و ناجوانمردی ها، بی دینی ها و بی اخلاقی ها اضافه می شود.
وی با تاکید بر این مطلب که وزارت کشور بایستی مستندات علت عدم صلاحیت علیقلی زاده را به ما اعلام کند، تصریح کرد: بی انصافیست که بگوییم چون رشت شهردار ندارد هیچ کاری انجام نمی شود، همه این ها بی اخلاقیست، با چهار هزار پرسنل کوچکترین بی نظمی ایجاد نشده است.
بهراد ذاکری دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در سخنانی بیان داشت: هر اتفاقی که در رشت می افتد، شورای اسلامی و شهرداری این کلانشهر را مقصر می دانند.
وی درباره موضوع تخریب خانه ابتهاج خاطر نشان کرد: بایستی جوابیه رسمی به میراث فرهنگی داده شود، مکاتبات منتشر شود تا ببینیم چه کسی مقصر است.
ذاکری در ادامه با اشاره به عدم احراز صلاحیت شهردار منتخب شورای اسلامی رشت از سوی وزارت کشور خاطر نشان کرد: هیچ مدرک مستندی که چرا صلاحیت علیقلی زاده رد شده، نداریم؛ در این باره پافشاری بهترین کار است.
وی درباره موضوع بررسی انتخاب شهردار کلانشهر رشت به صورت غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران بعد از جلسه علنی غروب امروز شورا انتقاد کرد و گفت: رسانه ها پل ارتباطی بین ما و مردم هستند.
مسعود نصرتی قزوینی نژاد آخرین شهردار کلانشهر رشت که با انتخاب اعضای شورای دوره پنجم، با شعار رشت به سوی شکوفایی به عنوان شهردار رشت سکان مدیریت شهری این کلانشهر را به دست گرفته بود، سی ام تیرماه سال گذشته پس از 10 ماه استعفایش را به رئیس شورا تقدیم کرد.
پس از این؛ حامد عبداللهی از اعضای شورا به عنوان شهردار منتخب معرفی شد که وزارت کشور او را برای تصدی پست شهرداری تایید نکرد. حجت جذب دیگر عضو شورای اسلامی این کلانشهر به عنوان شهردار منتخب برگزیده شد که صلاحیت او نیز به دلیل نداشتن 9 سال سابقه مدیریت میانی احراز نشد.
چهارم اسفندماه سال گذشته نیز حسین علیقلی زاده با 11 رای اعضای شورا ، به عنوان شهردار منتخب این کلانشهر انتخاب شد که صلاحیتش برای تصدی پست شهرداری رشت از سوی وزارت کشور تایید نشده است.
رشت حدود 700 هزار نفر جمعیت دارد که در طول روز به یک میلیون و 200 هزار نفر می رسد، شورای اسلامی کلانشهر رشت 11 عضو دارد.
7286/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شوراي اسلامي رشت ابتهاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد

شهردار کرمانشاه، گفت: ادعای مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۳ و سرفصل‌های عنوان شده، صحت ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی در نشست خبری که امروز در شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: کلیات بودجه 1403 شهرداری در موقع مناسب و براساس دستورالعمل‌های وزارت کشور تحویل شورای شهر شده است.

وی با اشاره به اینکه در هفتم اسفندماه سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار و کلیات بودجه 1403 مصوب شد، عنوان کرد: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفندماه به فرمانداری ارسال نکرد و 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رساند.

شهردار کرمانشاه گفت: بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی است و هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شد، اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشد و تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

وی افزود: بودجه در نظر گرفته شده برای امسال 6800 میلیارد تومان بود که با کاهش 500 میلیون تومانی از سوی شورای شهر به 6300 میلیارد تومان تقلیل یافت و کلیات بودجه تصویب شد.

امکان انحراف در بودجه با وجود نظارت دستگاه‌ها وجود ندارد

نوروزی با بیان اینکه علاوه بر شورای شهر 11 دستگاه از جمله بازرسی کل کشور بر شهرداری نظارت دارند، عنوان کرد: سرفصل‌های عنوان شده در بودجه شهرداری از سوی رئیس شورای شهر صحت ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از آیتم‌ها برای تعیین بودجه میزان تحقق بودجه سال گذشته شهرداری است، گفت: بودجه سال گذشته 4950 میلیارد تومان بود که به صورت نقدی و غیرنقدی تحقق یافته است.

شهردار کرمانشاه میزان تحقق بودجه سال گذشته را 70 درصد عنوان کرد و افزود: شورای شهر تنها تحقق به صورت نقدی را در نظر گرفته و به همین دلیل میزان تحقق بودجه را 51 درصد اعلام می‌کند.

نوروزی با بیان اینکه میزان تحقق بودجه در کرمانشاه نسبت به سایر کلانشهرها مطلوب است، گفت: کرمانشاه 11 هزار هکتار وسعت و یک میلیون نفر جمعیت دارد و درآمد به گزارش مالی بستگی دارد و بخشی از درآمد از مالیات است، اما کرمانشاه سهم ارزش افزوده زیادی ندارد.

وی با اشاره به اینکه نرخ افزایش حقوق و دستمزد و خدمات نیز بر تنظیم بودجه مؤثر است، افزود: براساس دستورالعمل وزارت کشور مجوز افزایش 40 درصدی بودجه نسبت به سال گذشته داده شده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه تمام بندهای لایحه بودجه 1403 در دفترچه بودجه سال‌های قبل نیز وجود داشته است، گفت: تمام بندها و آیتم‌ها در کمیسیون اقتصادی و برنامه‌ریزی شورای شهر بررسی شده است.

نوروزی با اشاره به مقایسه بودجه شهرداری کرمانشاه با شهرهای با جمعیت کمتر، افزود: باید پنج درصد کل بودجه، بودجه فرهنگی باشد، اما شورای شهر با تقلیل بودجه، بودجه فرهنگی را به 22 میلیارد تومان کاهش داد.

وی با بیان اینکه امور شهری در گرو تصویب بودجه است، گفت: با وجود اینکه درخواست طرح دوفوریتی لایحه بودجه از طرف ما مطرح شد، اما رئیس شورا عنوان کرد که باید به کمیسیون ارجاع داده شود در صورتی که طرح دوفوریتی باید بلافاصله مطرح شود و نیازی به ارجاع به کمیسیون را ندارد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه هیچ مدیری در بودجه دستگاه خود کارشکنی نمی‌کند، بیان کرد: براساس قانون تصویب لایحه بودجه تا 15 اردیبهشت‌ماه فرصت دارد.

مصرف 280 هزار تن آسفالت برای شهر کرمانشاه 

وی با اشاره به شبهات مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته سازمان عمران و معاونت عمرانی شهرداری 290 میلیارد تومان بوده که همه برای اقداماتی از جمله آسفالت هزینه شده است.

نوروزی گفت: مجموع اعتبار پیش‌بینی شده سال 1403 برای سازمان عمران و معاونت عمرانی 320 میلیارد تومان است و این رقم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه غیر از اعتبارات بخش عمرانی 200 تن قیر رایگان از وزارت راه دریافت شده است افزود: 280 هزار تن آسفالت برای کرمانشاه استفاده و بیش از 2000 کوچه و 26 شهرک آسفالت شده است.

انتظار یک ساله تبدیل وضعیت کارگران بازیافت در شورای شهر 

وی با اشاره به تبدیل وضعیت کارگران بازیافت، عنوان کرد: لایحه تبدیل وضعیت 1700 کارگر بازیافت از اردیبهشت سال گذشته تقدیم شورای شهر شده، اما از آن زمان تاکنون به آن رسیدگی نشده است.

نوروزی درباره شبهات مطرح شده درباره استخدامی‌های شهرداری گفت: بنابر آمار 300 نفر کارشناس از شهرداری بازنشسته شده‌اند اما ما یک سوم آن را جذب کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: چنانچه شهرداری از بخش خصوصی استفاده کند یا برای فعالیت‌ها برون‌سپاری کند باید به ازای هر 1000 نفر 6 نفر نیرو داشته باشد.

شهردار کرمانشاه عنوان کرد: شهرداری کرمانشاه با وجود اینکه برون‌سپاری نکرده و تمام اقدامات توسط نیروهای شهرداری انجام می‌شود اما 4435 نیرو دارد و 2000 کارگر کم دارد. 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • خروج علیه شهردار تهران
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است