Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@06:31:43 GMT

دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه کودکی ابتهاج مصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۳۷۷۲

دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه کودکی ابتهاج مصوب شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رسولی غروب دوشنبه در هشتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت، با اشاره به تخریب خانه کودکی امیرهوشنگ ابتهاج بیان داشت: شورا بارها جلوی تخریب خانه را گرفت و دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه مصوب شد ولی به دلایلی، امکان ثبت خانه توسط میراث فرهنگی فراهم نشد.
وی ادامه داد: مالک موافق فروش ملک نبود، در این مواقع بایستی یا به اصرار ملکی را از مالک خریداری کرد یا باید در طرح باشد یا این که در میراث ثبت شده باشد تا شهرداری بتواند باب مذاکره را باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نائب رئیس شورای اسلامی رشت اظهار داشت: متاسفانه این مورد نیز مانند بسیاری دیگر از سرمایه های شهرمان به راحتی نادیده گرفته می شود و این اتفاق افتاد که آیندگان به این اتفاق و اتفاقات مشابه به نیکی یاد نمی کنند.
رسولی افزود: شورای اسلامی رشت در انتخاب شهردار به لحاظ قانونی به وظایف خود عمل کرده و کوتاهی نکرده و در 10 ماه تلخی که بر شهرمان گذشت تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا بهترین انتخاب را برای تصدی پست شهرداری این کلانشهر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هر بار به دلایلی انتخاب شهردار از سوی شورا مورد قبول وزارت کشور واقع نشد، اظهار داشت: در انتخاب شهردار همیشه مشورت گرفته ایم و باز همفکری می کنیم.
نائب رئیس شورای اسلامی رشت خاطر نشان کرد: قطعا همه ما تلاش بیشتری خواهیم کرد تا اتفاقات بهتری برای شهرمان بیفتد و در این راستا بهترین تصمیم را برای شهرمان می گیریم.
اسماعیل حاجی پور یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی رشت نیز درباره موضوع انتخاب شهردار بیان داشت: بعد از استعفای مسعود نصرتی، سه بار شهردار انتخاب کردیم، اما از سوی وزارت کشور احراز صلاحیت نشدند.
وی با بیان این که برای انتخاب علیقلی زاده هماهنگی های لازم انجام گرفته بود، اظهار داشت: هر چه سکوت می کنیم، فشارها بیشتر و ناجوانمردی ها، بی دینی ها و بی اخلاقی ها اضافه می شود.
وی با تاکید بر این مطلب که وزارت کشور بایستی مستندات علت عدم صلاحیت علیقلی زاده را به ما اعلام کند، تصریح کرد: بی انصافیست که بگوییم چون رشت شهردار ندارد هیچ کاری انجام نمی شود، همه این ها بی اخلاقیست، با چهار هزار پرسنل کوچکترین بی نظمی ایجاد نشده است.
بهراد ذاکری دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در سخنانی بیان داشت: هر اتفاقی که در رشت می افتد، شورای اسلامی و شهرداری این کلانشهر را مقصر می دانند.
وی درباره موضوع تخریب خانه ابتهاج خاطر نشان کرد: بایستی جوابیه رسمی به میراث فرهنگی داده شود، مکاتبات منتشر شود تا ببینیم چه کسی مقصر است.
ذاکری در ادامه با اشاره به عدم احراز صلاحیت شهردار منتخب شورای اسلامی رشت از سوی وزارت کشور خاطر نشان کرد: هیچ مدرک مستندی که چرا صلاحیت علیقلی زاده رد شده، نداریم؛ در این باره پافشاری بهترین کار است.
وی درباره موضوع بررسی انتخاب شهردار کلانشهر رشت به صورت غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران بعد از جلسه علنی غروب امروز شورا انتقاد کرد و گفت: رسانه ها پل ارتباطی بین ما و مردم هستند.
مسعود نصرتی قزوینی نژاد آخرین شهردار کلانشهر رشت که با انتخاب اعضای شورای دوره پنجم، با شعار رشت به سوی شکوفایی به عنوان شهردار رشت سکان مدیریت شهری این کلانشهر را به دست گرفته بود، سی ام تیرماه سال گذشته پس از 10 ماه استعفایش را به رئیس شورا تقدیم کرد.
پس از این؛ حامد عبداللهی از اعضای شورا به عنوان شهردار منتخب معرفی شد که وزارت کشور او را برای تصدی پست شهرداری تایید نکرد. حجت جذب دیگر عضو شورای اسلامی این کلانشهر به عنوان شهردار منتخب برگزیده شد که صلاحیت او نیز به دلیل نداشتن 9 سال سابقه مدیریت میانی احراز نشد.
چهارم اسفندماه سال گذشته نیز حسین علیقلی زاده با 11 رای اعضای شورا ، به عنوان شهردار منتخب این کلانشهر انتخاب شد که صلاحیتش برای تصدی پست شهرداری رشت از سوی وزارت کشور تایید نشده است.
رشت حدود 700 هزار نفر جمعیت دارد که در طول روز به یک میلیون و 200 هزار نفر می رسد، شورای اسلامی کلانشهر رشت 11 عضو دارد.
7286/2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جلسه علنی رئیس شورای اسلامی سرمایه شورای اسلامی وزارت کشور 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم

شهردار اصفهان با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران در بحران‌های مصنوعی گفت: مدیران نباید درگیر بحران‌های تصنعی شوند، عده‌ای نیت دارند دعوایی به پا کنند و مدیر را درون رینگ بکشند،

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه چند تن از مدیران شهرداری اصفهان اظهار کرد: سال جاری، سال عجیب و غریبی بود و با تحولات عجیب آغاز شد، سالی که با شهادت یکی از بهترین‌های شهر آغاز شد، امیدوارم نوید بخش سال پرتلاشی باشد.

وی با بیان اینکه برای انجام یک کار محکم و اصولی باید چهار سطح مدیریت پیش‌بینی شود، افزود: سطح اول استراتژیک است که باید بدانیم می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم، به معنی طراحی نقشه راه است که اگر وجود نداشته باشد، خطا می‌رویم و اسیر روزمرگی می‌شویم؛ برنامه ۱۴۱۰ آماده و به تصویب شورای اسلامی شهر رسید، پس در این سطح نقشه راه قیمتی در اختیار داریم که سرمایه‌گذاری زیادی برای آن انجام شده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه سطح دوم مدیریتی «برنامه‌ریزی» است، گفت: نقشه راه وجود دارد و می‌دانیم که در هشت سال آینده چه کاری باید انجام شود، سال گذشته برنامه ۱۴۰۳ که برنامه بسیار خوبی است، تصویب شد و در حال حاضر برنامه‌های مبتنی بر برنامه راهبردی را در اختیار داریم، حدود ۷۰۰ پروژه تعریف شده و سطوح آن مشخص است، پروژه‌های شاخص زیر ذره‌بین شهرداری و شورای شهر قرار گرفته و لحظه به لحظه در حال پیگیری، انجام و اجرا است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه سطح سوم مدیریت اجرایی است، تصریح کرد: بر اساس نقشه راه برش یک ساله تعیین شده است و پس از این مدیران اجرایی باید برنامه‌ها را اجرا کنند؛ انتظاری که سال جاری شورای اسلامی شهر از من و متقابلاً من از شما دارم، این است که حساب آن را با سال‌های قبل متفاوت ببینید، اگر سال پیش عالی بودید سال جاری باید عالی‌تر باشد، اگر جهادی بودید، جهادی‌تر عمل کنید، قرار است کنار هم با سرعت حرکت کنیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه بخشی از تغییرات در شهرداری مبتنی بر استراتژی جدید و سیاست ۱۴۰۳ بود، ادامه داد: امیدوارم بتوانیم در کنار هم برنامه ۱۴۰۳ را در حداکثر ظرفیت ممکن تحقق بخشیم، ۳۰ همت بودجه پیش‌بینی شده که با احتساب سازمان‌ها بیش از ۳۴ همت است که باید تلاش کنیم منابع تحقق پیدا کند و متناسب با برنامه‌های بودجه، پروژه‌ها اجرا شود و تحقق پیدا کند.

شهردار اصفهان با بیان اینکه بخشی از پاداش و تشویق به کارآمدی گره خورده است، گفت: حدود ۲۵ درصد پرداختی‌های ماهانه متأثر از عملکرد مدیران است، نظام ارزیابی تدوین شده و آماده اجرا است، امیدوارم هرماه در حداکثر ممکن بتوانیم ممنون‌دار افراد باشیم.

وی با بیان اینکه چهارمین سطح مدیریت، مدیریت بحران است، تصریح کرد: هنگام اجرا گاهی با بحران مواجه می‌شویم که انواع مختلفی دارد، بخشی از آن طبیعی است، گاهی به علت اینکه نقشه تأسیسات شهر را در اختیار نداریم اشکالاتی پیش می‌آید، در بعضی پروژه‌های عمرانی همچون شهدای ورزشکار که به‌رغم مطالعات اولیه با تاسیساتی مواجه شدیم که از اختیار شهرداری خارج است و باید سایر ارگان‌ها وارد شوند، هنگام بحران بدترین کار استیصال و درماندگی است، گاهی نیز بحران‌ها علت سیاسی اجتماعی دارد.

قاسم‌زاده با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران در بحران‌های مصنوعی گفت: مدیران نباید درگیر بحران‌های تصنعی شوند، عده‌ای نیت دارند دعوایی به پا کنند و مدیر را درون رینگ بکشند، همچون حواشی که در فضای مجازی ایجاد می‌کنند و مدیران را درگیر آن می‌کنند.

مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به کسی باج نمی‌دهد

شهردار اصفهان با بیان اینکه چند دسته از افراد مشکلات شهر را بیان می‌کنند و ما از آن‌ها استقبال می‌کنیم و قابل احترام هستند، افزود: یک دسته فرهیختگان، دغدغه‌مندان یا کارکنان قدیمی شهرداری هستند که مشکلات را با ما در میان می‌گذارند.

وی ادامه داد: دسته دیگر مطالبه‌گرانی هستند که امور شهر را پیگیری می‌کنند، هرچند گاهی برای اینکه حرفشان شنیده شود صدایشان را بلندتر از فرهیختگان می‌کنند، اما باز هم ارزشمند هستند، حتی گاهی شخصاً برای آن‌ها پیام می‌گذارم و پیگیر مطالبشان هستم؛ چه چیز بهتر از اینکه عده‌ای جوان در شهر دنبال اشکالات بگردند و انعکاس دهند، اگر در شهری کنش و واکنش نداشته باشیم این شهر مرده است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه گروه آخر که در حد انگشتان یک دست هم نیستند، مبتنی بر تعاملی که با آن‌ها داشته‌ام، افراد باج‌گیری هستند که فشار می‌آورند تا امتیاز بگیرند، اظهار کرد: این افراد تقریباً شناخته شده هستند، تمام دستگاه می‌دانند این افراد دنبال چه چیزی هستند، به آن‌ها اعلام می‌کنم خودتان را خسته نکنید این مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به کسی باج نمی‌دهد.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه اگر بشنوم مدیری به‌خاطر ترس از این افراد امتیاز داده است، با آن مدیر برخورد می‌شود، تصریح کرد: ترکیب این دوره شورای اسلامی شهر مطلوب است، هرچند تمام شوراهای اسلامی شهر اصفهان در زمان حضور منشأ خدمت بودند، اما بافت این شورا متفاوت است، بحث بر سر مسائل به‌صورت جدی در میان آن‌ها در جلسات وجود دارد و پیگیر امور هستند، ولی پس از اتمام

کد خبر 747930

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • برای روان سازی ترافیک ۶۰ هزار میلیارد اختصاص یافت
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار