Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:21:02 GMT

آغاز جابه‎جایی‎های مدیریتیِ وزارت ورزش در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۵۶۹۱

آغاز جابه‎جایی‎های مدیریتیِ وزارت ورزش در سال ۹۸

به گزارش خبرنگار مهر، اگرچه از مجموع معاونت‌های وزارت ورزش، یک معاونت ماه‌ها است که با سرپرست اداره می‌شود و یک معاونت هم اصلاً مسئولی ندارد، اما تصمیم گیری برای تعیین تکلیف مدیریتی در این وزارتخانه از دفاتر زیر مجموع آغاز شده است.

مسعود سلطانی فر در اولین تصمیمی که برای تغییر و جابه جایی مدیریتی در سال جاری و در ساختمان وزارت ورزش داشت، اقدام به انتصاب مدیر برای دفتر فنی و نظارت بر طرح‌ها و اماکن ورزشی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس خسرو ارتقایی که سرپرستی فرمانداری کرج را در کارنامه دارد به عنوان مشاور وزیر و مدیر این دفتر منصوب شده است. وی در نشست اخیر شورای معاونان وزارت ورزش به صورت رسمی معرفی شد.

پیش از این روزبه زورقی سرپرست دفتر فنی و نظارت بر طرح‌ها و اماکن ورزشی بود. وی بهمن ماه سال ۹۶ با حکم مسعود سلطانی فر به عنوان سرپرست این دفتر معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اگرچه هفته گذشته با حکم وزیر ورزش، افشین ملایی به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی جایگزین علی مجد آرا شد اما انتخاب ارتقایی برای دفتر فنی و نظارت بر طرح‌ها و اماکن ورزشی اولین اقدامی است که مسعود سلطانی فر در رابطه با ساختمان وزارت ورزش و تعیین تکلیف مدیریتی آن برای سال ۹۸ انجام داده است. بدین ترتیب انتظار می‌رود به زودی برای معاونت‌های بلاتکلیف این وزارتخانه هم تصمیم گیری شود.

معاونت امور بانوان وزارت ورزش از آذرماه سال گذشته با سرپرست اداره می‌شود. زهرا موسوی سرپرست این معاونت است. پیش از این مسئولیت امور بانوان در وزارت ورزش بر عهده فریبا محمدیان بود اما وی به خاطر بازنشسته بودن کنار گذاشته شد اگرچه کماکان در ساختمان وزارت ورزش آمد و رفت دارد.

معاونت پارلمانی، حقوقی و امور استان‌های وزارت ورزش هم اصلاً مسئولی ندارد. امیر رضا خادم عهده دار مدیریت در این معاونت بود اما وی اسفندماه سال گذشته به قصد ورود به انتخابات فدراسیون کشتی و پس از ۵ سال، از این معاونت کناره گیری کرد.

کد خبر 4591724 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان مسعود سلطانی فر حکم انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • بررسی احتمال بازگشت مدیرعامل سابق به استقلال