Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@00:34:51 GMT

به پایان رسیدن مرمت سقف کاخ مروارید

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۸۱۳۴

به پایان رسیدن مرمت سقف کاخ مروارید

معاون میراث فرهنگی البرز گفت: اگر بودجه مورد نیاز برای مرمت کاخ مروارید به طور منظم تخصیص داده می‌شد و دست ما برای کارکردن باز بود این پروژه دو ساله به اتمام می‌رسید ولی با این وضع بودجه و عدم کمک‌های دیگر دستگاه‌ها، این کار زمان می‌برد.

حسین امین افشار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بودجه سال گذشته برای مرمت و بازسازی کاخ مروارید یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با احتساب بیمه، مالیات و … چیزی حدود ۹۵۰ میلیون تومان برای مرمت این کاخ، قرارداد بسته شد.

وی توضیح داد: بخشی از مبلغ این قرارداد به حوزه طرح و اجرا و بخشی از آن نیز به مطالعات سازه‌ای بنا اختصاص داده شد.

وی ابراز کرد: هم مشاوری که سال ۹۶ بحث شناخت اولیه مجموعه یعنی فاز صفر و مطالعات میدانی مجموعه را انجام داده بود و هم مشاوری که در قرارداد پایانی با میراث فرهنگی همکاری دارد، اعلام کردند که با توجه به آزمایشات مکانیکی خاک، مقاوم سازی و … این سازه قدرت تحمل وزن یک برف را هم ندارد به همین دلیل نمی‌توانیم روی آن باری اضافه کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیم گرفتیم در وهله اول به سمت مقاوم سازی بنا حرکت کنیم و این فرایند تا مراحلی پیش رفته است. سقف آلومینیومی کاخ مروارید طی سال‌های گذشته به دلایل مختلف از محور اصلی خارج و دچار ریزش شده بود.

امین افشار گفت: سقف این مجموعه با یک سری تکنیک‌های خاص مهندسی به حالت اولیه برگردانده شد و برخی فریم‌های آن تعویض شد.

معاون میراث فرهنگی البرز توضیح داد: این مقدمات تاکنون انجام شده و امیدواریم بخش بعدی اعتبارات به زودی تخصیص پیدا کند تا مراحل بعدی مرمت انجام شود.

وی اظهار کرد: مرمت کاخ مروارید امری زمان بر است چون در پروژه‌های این‌چنینی باید مرمت همه موارد از سازه گرفته تا الکتریکال و معماری و … در نظر گرفته شود.

وی افزود: ما به احتساب بودجه‌ای که تخصیص داده می‌شود فازهای عملیاتی را پیش می‌بریم و مجبوریم توقف داشته باشیم و بخش‌های دیگر را هم سر و سامان دهیم و همه کارها را منظم و در کنار هم پیش ببریم.

امین افشار گفت: اگر بودجه به طور منظم تخصیص داده می‌شد و دست ما برای کار کردن باز بود این پروژه دو ساله به اتمام می‌رسید ولی با این وضع بودجه و عدم کمک‌های دیگر دستگاه‌ها، این کار زمان می‌برد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كاخ مرواريد منطقه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • پایان کار دختران بیلیاردی کشور در قهرمانی آسیا
  • پایان کار دختران بیلیاردی کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است