Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@21:43:25 GMT

کمیته تخصصی سیل در خانه احزاب خوزستان تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۶۱۷۲

کمیته تخصصی سیل در خانه احزاب خوزستان تشکیل می‌شود

رئیس خانه احزاب خوزستان با اشاره به آسیب‌های سیل و خسارت برجای گذاشته، گفت: کمیته فنی تخصصی سیل با حضور جمعی از متخصصان و اساتید دانشگاه در حوزه آب و رودخانه و اعضای خانه احزاب تشکیل می‌شود. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمدجعفر فلسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با اشاره به برگزاری نخستین جلسه شورای مرکزی خانه احزاب خوزستان در سال جدید، اظهار داشت: متأسفانه از اواخر اسفندماه سال گذشته مردم بسیاری از شهرها و روستاهای پایین‌دست سدهای خوزستان با سیلاب دست‌وپنجه نرم می‌کنند و خسارت‌های بسیاری نیز به آن‌ها واردشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای خانه احزاب خوزستان معتقدند که در شرایط کنونی انتقادها باید در جهت رفع مشکل بوده و عمده تمرکز مسئولان و افراد تأثیرگذار بر کمک‌رسانی باشد.

رئیس خانه احزاب خوزستان با اشاره به آسیب‌های سیل و خسارت برجای گذاشته، گفت: کمیته فنی تخصصی سیل با حضور جمعی از متخصصان و اساتید دانشگاه در حوزه آب و رودخانه و اعضای خانه احزاب تشکیل می‌شود.

وی بابیان اینکه بسیاری از روستاها به زیرآب رفتند و محصولات کشاورزی آن‌ها از بین رفته است، عنوان کرد: خانه احزاب در حال تهیه گزارشی کامل از سیل، میزان خسارت‌ها و پیشروی آن در زمین‌های استان است که نتایج آن با حضور متخصصان تحلیل و بررسی می‌شود.

فلسفی با اشاره به عدم وجود سخنگویی واحد در مدیریت بحران خوزستان و گله‌مندی احزاب از عملکرد مدیران پیشین سازمان آب و برق و دستگاه‌های ذی‌ ربط ادامه داد: مدیران پیشین سازمان آب و برق باید نسبت به عملکرد خود در حوزه لایروبی و ساخت‌وسازهای حریم رودخانه‌ها پاسخگو باشند.

وی بابیان اینکه بسیاری از کارشناسان معتقدند ایران از خشک‌سالی عبور کرده و وارد ترسالی شده است، افزود: بر این اساس ممکن است در سال‌های آینده نیز شدت بارندگی به همین شکل باشد لذا نیازمند کمیته مهندسی بحران برای شرایط مختلف هستیم.

‌روایت‌ تسنیم از مناطق سیل‌زده کشور؛ جوانانی‌ که مانند سیل‌زدگان زندگی می‌کنندماجرای پلاک و استخوان‌ کشف شده در سیل چیست؟نگاهی به زندگی در شاکریه و بنده روستاهای سیل زده سوسنگرد به‌روایت تصویر

رئیس خانه احزاب خوزستان به لزوم حضور مسئولان میان مردم سیل‌زده اشاره کرد و گفت: مردم سیل‌زده علاوه بر نیازمندی به حضور هلال‌احمر، نیروهای امدادی و کمک‌رسان، نیازمند حضور مسئولان در کنار خود هستند تا کسی نتواند میان مردم و مسئولان نظام جمهوری اسلامی شکافی ایجاد کند.

فلسفی بابیان اینکه امروز وقت بحث‌وجدل‌های سیاسی نیست، ادامه داد: مردم داغ‌دار و در رنج و مضیقه هستند و هرکس توانی دارد باید پای‌کار بیاید تا عزت و اعتبار مردم حفظ شود.

وی افزود:اعضای هیئت اجرائی خانه احزاب خوزستان در نخستین جلسه سال 98 به‌ضرورت تشکیل جلسه با استاندار جهت ارائه نقطه نظرات اعضا، بر مسائلی مانند معرفی سخنگوی بحران از سوی استانداری، استفاده از فنّاوری‌های جدید در کنترل سیلاب، توجه به مباحث درمانی، ضرورت تعامل با خانه مطبوعات و تشکل‌های مردمی برای نشان دادن آلام و کمک به مردم سیل‌زده، تشکیل کمیته مهندسی بحران در استانداری، حضور میدانی مدیران و مسئولان دولتی در مناطق سیل‌زده و همچنین ضرورت احیاء جهاد سازندگی برای رسیدگی و توجه خاص به روستاها تأکید کردند.

رئیس خانه احزاب خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه محمدعلی بیگ‌زاده نماینده ستاد مردمی کمک به سیل‌زدگان حضور داشت و اعضای خانه احزاب ضمن تشکر از راه‌اندازی این ستاد و اقدامات آن، نسبت به حضور در این ستاد و فعالیت در آن استقبال کردند.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی

محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.

وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 

فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • جان‌باختن یک نفر در حادثه سقوط به دره در دزپارت
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • تشکیل دوباره کمیته انضباطی برای حواشی لیگ برتر بسکتبال
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند