Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حسن محمدی در جلسه شورای مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین و هلدینگ فارس و خوزستان که در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در راستای تحقق منویات مقام عالی وزارت تعاون و مدیریت عامل شستا در توجه به شفافیت و اطلاع رسانی به موقع، منسجم و شفاف کلیه برنامه‌ها و فعالیت‌ها ازسوی واحدهای روابط عمومی شرکت‌های تابعه تصریح کرد به زودی با نهایی شدن چارت و ساختار روابط عمومی‌های شرکت‌های تابعه شستا، جایگاه این واحدها ارتقا می‌یابد و ضروری است برای تسهیل امور، مدیران واحدهای روابط عمومی زیرنظر بالاترین مقام هر شرکت فعالیت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدی در این جلسه با اشاره به رونمایی و اجرای منشور اطلاع رسانی شستا افزود: باتوجه به اهمیت ارتقای جایگاه روابط عمومی، کارگروهی متشکل از مدیران خبره روابط عمومی شستا تشکیل و پیگیر این موضوع شده و بزودی دستورات مقتضی به هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه ابلاغ می‌شود.

وی با تمجید از نقش بی‌بدیل شرکت‌های سیمانی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به ویژه کمک‌های گسترده امداد و نجات،​ مالی و لجستیک شرکت‌های تابعه به سیل‌زدگان مناطق مختلف کشور در یکماه گذشته گفت: هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه شستا نماد موفق در تحقق مقوله مهم مسئولیت‌های اجتماعی هستند و کسب 12 نشان زرین و سیمین شرکت‌های برتر کشور در بخش محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی ازسوی شرکت‌های هلدینگ سیمانی شستا نشان‌دهنده توجه مجموعه بزرگ شستا به صنعت سبز در کشور است.

در حاشیه این نشست مدیر روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی ضمن بازدید از غرفه واحد هلدینگ سیمان  تامین و فارس و خوزستان متشکل از 20 شرکت تابعه حاضر در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست تهران ضمن استماع نقطه نظرات و گزارش فعالیت‌ها ازسوی مدیران واحدهای محیط زیست و روابط عمومی‌ها، از اقدامات موثر زیست محیطی این شرکت‌ها تقدیر کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین و هلدینگ فارس و خوزستان که به عنوان یکی از برترین مجموعه‌های صنعت سبز کشور و دوستدار محیط زیست سال گذشته مفتخر به دریافت 12 نشان زرین و سیمین واحد صنعتی برتر کشور در حوزه محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی از سازمان محیط زیست شده است در این نمایشگاه 20 شرکت خود شامل: سیمان ارومیه، فارس نو، خاش، بهبهان، صوفیان، ساوه، خوزستان، آبیک، شاهرود، دورود، بجنورد، قاین، زنجان، فارس، غرب، سیمان سفید نی ریز، سابیر، گچ فارس، گرین که فعالیت‌های مرتبط با محیط زیست دارند را در سالن 35نمایشگاه بین‌المللی تهران گردآورده است.

معرفی آخرین برنامه‌ها، اقدامات و دستاوردهای محیط زیستی در زمینه تولید پاک، کنترل آلاینده‌های محیط زیستی، مصرف بهینه منابع و انرژی، مدیریت پسماند، جایگزینی مواد و توسعه فن‌آوری‌های سازگار با محیط زیست در حوزه فرآیند و محصول، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در حوزه محیط زیست و نیز برنامه‌های آتی به مخاطبان و بازدیدکنندگان، مهم‌ترین هدف این مجموعه در نمایشگاه است.

هلدینگ سیمانی شستا با حضور کارشناسان و مدیران محیط زیست کارخانجات تابعه آخرین دستاوردهای زیست محیطی خود درقالب بروشور، کاتولوگ و نمایش اقدامات، پایش انلاین و پروژه‌های زیست محیطی سال‌های اخیر، پاسخگوی مسوولان، کارشناسان و اقشار مختلف بازدیدکننده است.

کلانتری (معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست کشور و تعدادی از معاونان و مدیران کل این سازمان)، شماری از مقامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف ازجمله مدیران عالی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین و هلدینگ فارس و خوزستان، مدیران کل محیط زیست استانهای مختلف کشور، تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا، ​متخصصان و فعالان زیست محیطی بخش خصوصی و .... ازجمله بازدیدکنندگان غرفه واحد شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین و هلدینگ فارس و خوزستان در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست تهران بودند.

 نمایشگاه محیط زیست بزرگترین رویداد در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات مرتبط با محیط زیست کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست‌اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شستا هلدینگ شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت