Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:21:43 GMT

468 روستای در معرض سیل در استان کرمانشاه شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۴۲۳۲

468 روستای در معرض سیل در استان کرمانشاه شناسایی شد

کرمانشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: 468 روستای در معرض سیل و پنج هزار و 700 واحد مسکونی در بستر رودخانه، کاملا شناسایی شدند و تدابیر لازم برای کاهش آسیب ها در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا؛ هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در نشست با اعضای هیات امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه در استانداری، افزود: در مجموع حدود 172 کیلومتر رودخانه در بیش از 30 شهر استان جاری است که مدیریت آن در فصول پربارش کار پیچیده ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه خوبی در خصوص مهار سیلاب انجام شد، گفت: همکاری و مشارکت مردم استان کرمانشاه در مدیریت بحران سیل بی نظیر بود و در واقع می توان گفت که این مردم بودند که اجازه ندادند سیل در استان به بحران تبدیل شود.
وی در ادامه اظهار داشت: در حوزه کشاورزی، آب و امور زیربنایی خسارات عمده ای بر استان وارد شد که این خسارات تجمیع و به مقامات مسوول کشوری انعکاس یافته است.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: در بارش های اخیر‌ 50 روستا در محاصره سیل قرار گرفتند که این ‌معضل عمدتا ناشی از بی توجهی نسبت به ضوابط حاکم بر طبیعت و تجاوز به حریم رودخانه‌ها بود.
بازوند افزود: برای کاهش آسیب های حوادث طبیعی، نیازمند کمک دانشگاه هستیم و علاوه بر آن معتقدیم که اگر دانشگاه به کمک توسعه استان بیاید اصطکاک مسیر توسعه کم می شود و دانشگاه میتواند تسهیل‌گر توسعه باشد.
او تاکید کرد: پژوهش زمانی مورد توجه قرار می گیرد که در برنامه‌ریزی، اقتصاد، توسعه و رفاه عمومی نقش‌آفرین باشد و تاثیر آن بر سفره مردم احساس شود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: تجربه نشان می دهد که هروقت مردم پای کار بیایند موفقیت رقم خواهم خورد و رونق تولید تنها در سایه حضور و اهتمام مردم محقق می شود.
بازوند افزود: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای سامانه گرمسیری هزینه شده است که می تواند در بخش های عمده ای از استان تحول آفرین باشد.
استان کرمانشاه 2 میلیون تن جمعیت ساکن در 2 هزار و 600 روستا و 34 شهر دارد.
طبق برآوردهای انجام شده، در حادثه سیلاب اخیر حدود 1500 میلیارد تومان خسارت به بخش های مختلف از جمله کشاورزی استان وارد شد.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل98 استاندار كرمانشاه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  •  ۱ مصدوم به علت سقوط از ارتفاع در روستای شبانکاره منطقه روانسر
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه