Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@22:34:49 GMT

راه اندازی مهدکودک‌های سیار در مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۹۲۷۱

راه اندازی مهدکودک‌های سیار در مناطق سیل زده

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در مراسم جمع آوری کمک‌های کودکان مهدکودک‌های سراسر استان تهران برای مناطق سیل زده اظهار کرد: مردم ما همواره در حوادث مختلفی که در کشور رخ می‌دهد، همدرد یکدیگر هستند.

بیشتر بخوانید؛ کمک ۲۵۰ میلیونی بهزیستی استان تهران به سیل زدگان گلستان

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: یکی از مسائلی که وجود دارد بحث حمایت روانی و اجتماعی از مردم و کودکان آسیب دیده است که نباید از آن غافل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کودکان نمی‌توانند مشکلات به وجود آمده از وقوع حادثه را بیان کنند، بیان کرد: ممکن است آن‌ها در روز‌ها و ماه‌های بعد دچار آسیب شوند.

مسعودی فرید با اشاره به اینکه ۱۰ مرکز شاخص برای کودکان و نوجوانان در مناطق سیل زده داریم که هیچ کدام از آن‌ها دچار آسیب نشده اند، اظهار کرد: سازمان بهزیستی در روزهای آغازین وقوع بحران سامانه ثبت خسارات را ایجاد کرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور گفت: این سامانه خسارت‌هایی را که به مراکز و خانه‌های مددجویان وارد شده را بررسی می‌کند و کمک‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: از همان آغاز سیل در استان گلستان مهدکودک‌های موقت و سیار راه اندازی شد و در حال حاضر ۷۰ مهد کودک موقت در سه استان لرستان، گلستان و خوزستان داریم.

مسعودی فرید با اشاره به اینکه مهد کودک‌های تهران کمک‌های بسیاری را برای مناطق سیل‌زده جمع آوری کردند، تصریح کرد: جمع آوری این نوع کمک‌ها حس نوع دوستی را در بین افراد نهادینه می‌کند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مراکز بهزیستی در استان‌های سیل زده آسیب کمی دیده‌اند، تصریح کرد: خانه مددجویان  به کلی تخریب شده و تعداد زیادی از آن‌ها نیاز به بازسازی اساسی دارند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی بعد از وقوع سیل ۵۰۰ تا یک‌ میلیون تومان به حساب مددجویان  واریز کرد، افزود: هرچند این مبلغ ناچیز بود، اما در روز‌هایی که خانه‌های افراد ویران شده می‌تواند از لحاظ روحی و روانی وضعیت بهتری را برایشان فراهم کند.

مسعودی فرید با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی در این مناطق برای افرادی که دارای معلولیت هستند لوازم توانبخشی تهیه می‌کند، اظهار کرد: سازمان اورژانس اجتماعی و روانشناسان طرح محب برای حمایت های روحی و روانی از مردم در این مناطق حضور دارند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: ۴۰۰ تیم اوژانس اجتماعی در مناطق سیل زده حضور دارد که ۷۰-۸۰ درصد اعضای تیم‌ها در استان‌های خوزستان، گلستان و لرستان مستقر هستند.

 مسعودی فرید با بیان اینکه مهدکودک‌های موقت در خوزستان به ۲۵ مورد رسیده است، گفت: اعضای اورژانس اجتماعی و طرح محب در مهدکودک‌های موقت حضور دارند و خدمات خود را ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

حضور اورژانس اجتماعی در مناطق سیل زده کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک

مهدکودک، کودکان خردسال را با دنیای دبستان آشنا می کند و آغاز یک مسیر طولانی تحصیلی است. محیط کلاس درس بر یادگیری که در آن سال اول حیاتی اتفاق می‌افتد تأثیر می‌گذارد، بنابراین معلمان تشویق می‌شوند تا به‌دقت آن را  تنظیم کنند.

کلاس مهدکودک

کلاس معمولی مهدکودک ساکت یا آرام نیست، اما باید حس سازماندهی داشته باشد.چیدمان های مطلوب شامل یک مرکز یادگیری با مناطق تعیین شده برای فعالیت هایی مانند ریاضی و خواندن است. انجمن ملی آموزش کودکان خردسال پیشنهاد می کند مکان هایی را برای ساخت و ساز، بازی های نمایشی، خواندن، پازل ها و های هنری اختصاص دهید. برای جلوگیری از هرج و مرج و محدود کردن حوادث، همچنین فضایی را برای دانش آموزان انتخاب کنید تا وسایل شخصی خود را ذخیره کنند و لوازم کلاس را کنار بگذارند.

علیرغم اینکه مهد کودک به عنوان دروه آموزش اجباری شناخته نمیشود اما ورود کودک به مهد کودک مزایای متعددی دارد. مهد کودک برای کودک شرایط یادگیری مهارت‌های بنیادی اجتماعی، هیجانی و حل مسئله را فراهم میکند و به نوعی یک آشنایی مقدماتی با فضای مدرسه نیز برای او بدست می‌آید.

یکی از مهمترین اهداف مهدهای کودک، پرورش عزت نفس در کودکان است. این فرایندی است که در آن به کودک شما کمک میشود تا در مورد خود احساس خوبی داشته باشد و نسبت به توانایی‌هایش در مواجهه با چالش‌ها اعتماد به نفس پیدا کند. بعلاوه، در این یکسالی که کودک شما در مهد به سر خواهد برد، یاد میگیرد که صبور باشد، نوبت را رعایت کند، در فعالیت‌های گروهی شرکت کند و به صحبت‌های دیگران گوش فرا دهد. تمام این مهارت‌ها جزو ضروریات ورود به دنیای مدرسه خواهد بود.

ویژگی های یک مهد کودک خوب دارای فعالیت‌های گروهی متنوعی باشد. بازی‌ها، فعالیت‌ها و آموزش گروهی میتواند کودک شما را نسبت به کار گروهی و یادگیری بعضی مهارت‌های اجتماعی آماده کند. شاید در ابتدای سال فعالیت‌های گروهی زمانی کوتاه تری را به خود اختصاص دهند اما با گذشت زمان انتظار میرود که در برنامه آموزشی مهد زمان بیشتری به انجام فعالیت‌های گروهی اختصاص یابد. -بهره مندی از کادر مجرب و آموزش دیده: معلمین و مربیان یک مهد کودک خوب، از آموزش آکادمیک و تجربه کافی در کار با کودکان برخوردار هستند. این دسته افراد به شغل خود عشق میورزند و می دانند که برای تعامل مستمر و شکل دهی یک ارتباط سازنده با کودک باید چطور رفتار کنند، نسبت به عواط و هیجانات کودکان آشنایی کامل دارند و تمام شاگردان خود را کاملا میشناسند و از ویژگی‌های شخصیتی و توانایی‌ها و نقاط ضعف آن‌ها به خوبی مطلع هستند. -آشنا ساختن کودکان با کتاب و ترغیب آنها به علاقه بیشتر نسبت به خواندن و نوشتن. در یک مهد کودک خوب، زمان قابل توجهی برای خواندن قصه و کتاب خوانی برای کودکان اختصاص داده میشود. این کار دایره لغات و دانش کلمات کودک را به طور ضمنی افزایش داده و قدرت تخیل و خیال را در آن‌ها تقویت میکند. اهمیت انواع بازی ها در مهد کودک

بازی در این سنین نقش حیاتی ایفا میکند. یک مهد کودک خوب هر سه حوزه ورزش، هنر و یک زبان خارجی را در محتوای آموزشی خود دارد. البته غالب فعالیت‌های مرتبط با این سه حوزه در قالب بازی و بازی کردن (به صورت فردی و گروهی) باید ارائه شود. در رابطه با رده بندی سنی درون هر کلاس نیز سوال کنید، بهتر است کلاس ها به صورت یکدست بسته شوند و برای مثال کودک 4 ساله در کلاس کودکان 5 ساله قرار نگیرد.

بررسی سوابق معلمین در مهدکودک

همینطور نسبت به سابقه کادر معلمین و مریبان مهد سوال کنید. در صورت امکان با تعدادی از معلمین صحبت کنید و اگر مقدور بود مدتی را به مشاهده روند تدریس و کار آن‌ها بپردازید. در مورد شیفت کاری معلمین سوال کنید، توصیه می شود مهد کودکی را انتخاب کنید که تا آخر سال و برنامه آموزشی دارای کمترین تغییر در کادر معلمین و مربیان باشد، چرا که پذیرش این نکته برای کودکان آسان نخواهد بود.

در مهدکودک پرچین، اولین مجموعه با رویکرد انسان‌گرا در طبیعت، کودکان فرصت تجربه طبیعت ناب در فضایی امن و دلنشین را در کنار فعالیت‌های کارگاهی خواهند داشت. جدا از فعالیت‌های کارگاهی، در بخش مزرعه پرچین، فرصت تجربه اصیل کودکی برای کودکان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟