Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@03:07:50 GMT

خدمات دستگاهها به شرکت های دانش بنیان، مستمر باشد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۹۳۴۷

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، سید حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در اولین جلسه اقتصاد مقاومتی استان قزوین که به ریاست عبدالمحمد زاهدی برگزار شد بیان کرد: در بحث ارزیابی و پایش مناسبتر است که از شرکتهای موفق دعوت می شود تا در جلسات اقتصاد مقاومتی حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حضور این شرکتها در جلسات موجب می شود تا در جریان موانع موجود در مسیر تولید آنها قرار بگیریم همچنین از عللی که آنها را مجبور به ترک کشور و یا استان می کند که به مدیریت ونحوه برخورد با آنها بستگی دارد، مطلع شویم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان چون غالبا شرکتهای علمی هستند، انتظار رسیدگی به موقع به مشکلات را دارند لذا عدم انجام این امر موجب دلسردی ان شرکتها می شود.

زرآبادی عنوان کرد: ما هنوز سامانه ای مبنی بر ثبت شرکتهای دانش بنیان نداریم اما دستگاهها باید خدماتشان را به این شرکتهای دانش بنیان ارایه دهند و ارایه این خدمات به صورت یک برنامه روتین، وجود داشته باشد.

وی افزود: نکته بعدی در خصوص بانکها و مشکلاتی است که در اخذ تسهیلات وجود دارد. سطح جلسات اقتصاد مقاومتی به گونه ای است که با حضور استاندار برگزار می شود لذا می توان مصوباتی را برای تسریع در ارایه خدمات و تسهیلات از سوی بانکها صادر کرد که در روند تولید موثر است.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید قطعات و کالاهایی را که در کشور داریم بومی سازی کنیم و در این خصوص باید الویت بندی وجود داشته باشد. امروزه در تمام دنیا بحث تولید و بومی سازی را بر اساس الویت سنجی انجام می دهند.

زرآبادی گفت: باید تلاش کنیم قوانین ما فرض محور نباشد و قوانینی که مدیری تصویب می کند به درستی و با اطمینان مصوب شود تا با همکاری بخش دولتی و خصوصی و برنامه ریزی های دقیق بتوانیم مسایل شرکت های دانش بنیان را در مسیر درستی رفع و در راستای رونق تولید اقدامات مناسبی انجام دهیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد