Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله اراکی گفت:مسئله ولایت باید درحوزه‌های علمیه به عنوان یک درس اساسی مطرح و در جامعه جهانی تبیین شود.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ آیت‌الله محسن اراکی،دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی پیش از ظهر پنجشنبه در افتتاحیه پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت که در سالن همایش‌های مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) قم برگزار شد، با بیان اینکه بزرگترین حادثه‌ای که در آینده جهان قبل از روز قیامت رخ خواهد داد حادثه بزرگ قیام دولت مهدوی است اظهار کرد: این حادثه بزرگ و عظیم دگرگونی همه‌جانبه‌ای را در جامعه بشر به وجود خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تمدن کنونی غرب انسان را وارونه ساخته است تصریح کرد: انسان وارونه‌ای از سوی تمدن غرب روی کره زمین به وجود آمده و لذا بزرگترین چالش همه دولت‌های آینده این تمدن وارونه‌ساز انسان‌ها است.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: کسانی که دغدغه یاری امام زمان را دارند در عرصه نظر باید به نقد ریشه‌ای و بنیادین این تمدن وارونه بپردازند و این تمدن را برای جامعه بشر تبیین کنند و آسیب‌های واردآمده از سوی آن به روابط بشر را معرفی کنند.

آیت الله اراکی یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین تفاوت‌های بین تمدن اسلامی و غربی را این دانست که تمدن غرب رابطه بین «انسان و طبیعت»، «انسان و انسان» و «انسان با خدا» را رابطه خصمانه تعریف می‌کند افزود: در نگاه اسلامی رابطه بین انسان و طبیعت رابطه هماهنگی است؛ ستیز بین انسان و انسان چگونه برخواست؟ اساسی‌ترین رکن بهم ریختن نظام حاکم بر جهان این است که انسان پشت پا به نظام ولایتی می‌زند. مساله ولایت، اساسی‌ترین مساله تمدنی معاصر ما است.

وی با بیان اینکه امام زمان حاکم بالفعل است گفت: ما جهان رها و بی حکومتی نداریم؛ امام صادق (ع) حاکم بالفعل بود، قاضی عزل و نصب می‌کرد، خمس دریافت می‌کرد و...؛ این تصور که برخی فکر می‌کنند ائمه در دوره‌هایی دست به سیاست نزدند تصور باطلی است؛ حال اینکه اکثریت بشر به حاکمیت ایشان تن ندادند دلیل بر این بی‌حکومت بودن نیست و گستره حاکمیت متفاوت بوده است.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر اینکه در فرهنگ اسلامی و دینی چیزی به عنوان غیبت امامت نداریم تصریح کرد: محال بودن غیبت امامت نشان از محال بودن نداشتن حکومت ولایت بر جهان است.

آیت الله اراکی گفت: اینهمه دشمن جهان تشیع را با تمام قوا احاطه کرده و با همه ابزار‌ها در حال حمله به تشیع هستند؛ مگر می‌توان گفت امام راحل بدون کمک و عنایت امام زمان به این پیروزی‌ها دست یافت یا رهبری در این ۳۰ ساله رهبری‌اش در این تنگنا‌های حساس که با اقتدار توانست جامعه را هدایت و رهبری کند بدون عنایت حضرت ولیعصر بوده است.

وی با اشاره به جریان فتوای آیت‌الله سیستانی برای جهاد کفایی برای مقابله با داعشیان گفت: صدور این فتوا به نوعی عنایت و الهام امام زمان (عج) برای جلوگیری از از هم پاشیدن حکومت شیعی و اسلامی بود.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر اینکه حکومت الهی را باید برای جامعه اسلامی توجیه محسوس و عقلی کنیم افزود: مسئله ولایت باید در جامعه جهانی تبیین شود و در حوزه‌های علمیه بحث امامت و ولایت به عنوان یک درس رسمی و اساسی مطرح شود.

آیت الله اراکی اظهار کرد: ابتدا باید در حوزه علمیه مسئله ولایت به خوبی جا بیفتد؛ اینکه حضرت علی (ع) درب خیبر را از جا کند قدرت جسمانی نبود، قدرتش این بود که رسول خدا گفتند برو و این کار را انجام بده و او هم رفت و این کار را با قدرت الهی انجام داد.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مقدمات ظهور جا انداختن ولایت حضرت ولیعصر در دنیا است افزود: این کار نیاز به رسانه و کار فرهنگی گسترده و حمایت اقتصادی دارد.

انتهای پیام/ش

سخنان آیت الله اراکی در پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ائمه اطهار مهدویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری امروز در دیدار جمعی از پاسداران، بسیجیان، فرهنگیان و کارگران در مسجد قبا شهرستان پاوه در سخنانی اظهار داشت: خداوند را شاکرم، به روح حضرت خاتم درود می‌فرستم، یاد شهیدان انقلاب اسلامی و امام بزرگوار را گرامی می‌دارم و برای مقام معظم رهبری و مسئولان خدوم و دلسوز نظام، آرزوی سلامتی و عزت را دارم.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: ایام و مناسبت‌های پیش رو، هفتۀ عقیدتی سیاسی سپاه، هفتۀ معلم و روز کارگر را تبریک عرض می‌کنم و حضور برادران و خواهران محترم را گرامی می‌دارم.
 
این عالم اهل سنت تصریح کرد: از روز تشکیل نهاد مقتدر سپاه در کنارش از همان سال ۱۳۵۸ همواره افرادی دلسوز برای نماز و توجیه و تربیت وجود داشته‌اند.
 
ماموستا قادری افزود: در سال ۱۳۶۲ به امر بنیان‌گذار جمهوری اسلامی (ره)، در استان‌ها و سپس شهرستان‌ها انسان‌های شایسته‌ای به‌عنوان نمایندگان ولی‌فقیه معرفی شدند. حضور این افراد بحمدالله جایگاه فکری و تربیتی خاصی به نیروهای مسلح ما داده و تا امروز در چهار دهه و اندی موفق بوده‌اند؛ لذا خدمت حاج‌آقای عبدی پور و دوستانش در عقیدتی سیاسی ناحیۀ مقاومت بسیج سپاه پاوه و فرماندهی محترم سپاه پاوه خسته نباشید و این ایام را هم تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
 
وی در ادامه با اشاره به روز معلم و جایگاه معلم در جامعه عنوان کرد: با شهادت شهید مطهری که روز شهادتش به‌عنوان روز معلم و سپس هفتۀ معلم نام‌گذاری شده، تحول خاصی در نظام آموزشی ایجاد شد، این بزرگوار هم خون و هم آثارش در جمهوری اسلامی، در دانشگاه‌ها و مدارس و کل جامعه اثرگذار شد و برای همه ما سرمایه‌ای معنوی گردید.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: به نظر بنده دو کتاب شهید مطهری به نام‌های "خدمات متقابل اسلام و ایران" و "جاذبه و دافعۀ علی (ع)" پیام ویژه‌تری دارند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: امسال در تهران با مسئولان ملاقاتی داشتم و عرض کردم باید یکی از ما قلم به دست بگیرد و در خصوص خدمات ما به جمهوری اسلامی و خدمات جمهوری اسلامی به ما کتابی بنویسد چون هم ما به جمهوری اسلامی خدمت کرده‌ایم و ۴۵ سال بر فکر خود ایستاده‌ایم و شهید داده‌ایم و هم جمهوری اسلامی در خدمت به ما در حد توان دریغ نکرده است. هنوز کسی حاضر نشده چنین کتابی بنویسد تا مسئولینی که به پاوه وارد می‌شوند بدانند چه خدماتی انجام گرفته است؛ معتقدم شهید مطهری در این کتاب از اسلام و ایران دفاع شایسته‌ای کرده است.
 
ماموستا قادری اضافه کرد: کتاب دوم هم جاذبه و دافعه است، ما مسئولین اگر این دو خصلت را نداشته باشیم در زندگی موفق نخواهیم بود. باید ما نسبت به دوستان جاذبه و نسبت به کسانی که قابل اصلاح نیستند، دافعه داشته باشیم.
 
وی بیان داشت: شخصی نزد حضرت علی (ع) رفت و گفت: یا علی احبک و احب معاویة بن ابوسفیان؛ هم شما و هم معاوین بن ابوسفیان را دوست دارم. حضرت علی فرمود: «أنتَ أعمی» شما بصیر نیستید. خط من و معاویه جدا از هم است لذا باید بین من و معاویة بن ابوسفیان یکی را دوست داشته باشی.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: پس اگر شما کارگزار جمهوری اسلامی هستید و جمهوری اسلامی را قبول دارید، باید خط دیگری را نپذیرید چون باعث نفاق می‌شود و اگر مخالف جمهوری اسلامی هستید روی پای خود بایستید؛ اما اگر هر دو را قبول کنید، بصیرت ندارید.
 
ماموستا قادری تصریح کرد: جایگاه معلم در آیین ما مهم و ارزشمند و آسمانی است. خداوند و پیامبر ما معلم‌اند. پس معلم شایسته، خلیفة الله و جانشین رسول‌الله است و معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه پدران معنوی فرزندان ما هستند و بچه‌های ما را معلمان به مقصد می‌رسانند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه در ادامه با اشاره به نقش کارگران در جامعه، یادآور شد: پیامبر عزیز ما در لحظۀ آخر خداحافظی فرمودند: سه اصل را فراموش نکنید. ۱-نماز ۲-زکات ۳-احترام خدمتگزاران و کارگران و افراد زحمتکش جامعه.
 
وی افزود: به کارگران عزیز هفتۀ کارگر را تبریک عرض می‌کنم به آنان خسته نباشید می‌گویم. زحمات کارگران عزیز مورد احترام ماست امید است مسئولان محترم و کارفرمایان عزیز در فکر زندگی و معیشت کارگران باشند.
 
ماموستا قادری در بخش دیگری که از سخنان خود عنوان کرد: همه شما شاهدید در دنیا در دانشگاه‌ها تحولی در حال ظهور است؛ در طول هفتۀ گذشته تا به امروز در ۷۵ دانشگاه آمریکا حرکتی شروع شده که دولت آمریکا را سرافکنده کرده است و تا این لحظه ۹۰۰ استاد دانشگاه و دانشجو را دستگیر کرده‌اند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: دانشجویان و اساتید می‌گویند: کشتن انسان‌ها در سرزمین فلسطین و غزه را متوقف کنید. آن دانشجویان کاری با اسلام و قرآن و عقیدۀ مردم غزه ندارند ولی به‌ عنوان یک اصل انسانی به دفاع از انسانیت و شرف، خود را زیر پای پلیس آمریکا قرار می‌دهند و در روبروی کاخ سفید ۵ هزار نفر نماز می‌خوانند. این موضوع خیلی مهم است. این‌ها همه نتیجۀ خون‌هایی است که به‌ناحق در غزه ریخته می‌شود.
 
ماموستا قادری تصریح کرد: پس از یک بعد نوای الله‌اکبر دارد در کنار کاخ سفید طنین انداز می شود و از بعد دیگر ۹۰۰ استاد و دانشجوی آمریکایی به خاطر دفاع از ملت مظلوم فلسطین در زندان هستند. حیف است ما کردها از این حرکات نوعی دیگر تفسیر کنیم. آفرین بر این دانشجویان، آفرین بر شرف آنها و ننگ تاریخ به حاکمان آمریکا و اسرائیل و غرب؛ نقش والای معلمان در توسعه و تعالی کشور شایسته تکریم و سپاس است.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیام طوفان‌الاقصی از غزه آغاز شده اما تداوم آن به صورت جهانی است
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • ماهیت واقعی تمدن غرب برای جوانان تبیین شود
  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان