Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس سریلانکا امروز (دوشنبه) اعلام کرد، یک بمب را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی کلمبو در ساعات پایانی شب یکشنبه خنثی کرده که دلیلی واضح بر تداوم تهدیدات امنیتی در پی یک روز خونینی بود که این کشور را هدف گرفت. آفتاب‌‌نیوز :  یک منبع در پلیس به خبرگزاری فرانسه گفت: بمب‌های که دست ساز بودند در مسیر منتهی به ایستگاه اصلی اتوبوس در فرودگاه کشف شد در حالی که فرودگاه در سایه تدابیر امنیتی شدید به فعالیت خود ادامه می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در پی یک رشته بمب‌گذاری‌های مرگبار در روز یکشنبه در سریلانکا، دولت این کشور که در جست‌وجوی عاملان حملات است مقررات سراسری منع تردد اعلام کرده است.
در هشت انفجار روز یکشنبه که هتل‌های مجلل و مراسم عید پاک در کلیساها را هدف گرفت بیش از ۲۰۰ نفر کشته و صدها نفر دیگر مجروح شدند.
دولت هنوز این حملات را به گروه خاصی نسبت نداده است.
همزمان گزارش‌هایی از اعمال موقت محدودیت‌هایی بر شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست وجود دارد.
به گزارش بی‌بی‌سی، گفته می شود پیام‌رسان‌های پرطرفدار مثل "واتس اپ" و "فیسبوک" برای خیلی از کاربران در دسترس نیستند.
اواخر روز یکشنبه نیروی هوایی سریلانکا گفت که بمب‌های دست‌سازی را در نزدیکی فرودگاه اصلی کلمبو، پایتخت، یافته و خنثی کرده است. به گفته سخنگوی نیروهای هوایی، مقامات معتقدند این بمب در داخل ساخته شده است.
از سوی دیگر، سخنگوی پلیس سریلانکا اظهار کرد، تعداد قربانیان سلسله حملات تروریستی که کلیساها و هتل‌ها را در صبح روز یکشنبه همزمان با عید پاک هدف گرفت به ۲۹۰ تن رسیده در حالی که تعداد زخمی‌ها ۵۰۰ تن گزارش شده است.
بنابر اظهارات مقامات این کشور، پلیس ۱۳ فرد مظنون به دست داشتن در انفجارهای خونبار روز یکشنبه را بازداشت کرده است.
به گفته پلیس، این ۱۳ فرد بازداشت شده در دو مقر مختلف در کولومبو و اطراف آن بازداشت هستند.
مقامات دولتی اذعان کرده‌اند که اطلاعات قبلی درباره احتمال انجام حملاتی به کلیساها از سوی یک گروه اسلام‌گرای ناشناس داخلی در دست داشتند اما تدابیر کافی را در قبال آن لحاظ نکردند.
از سوی دیگر، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا از وجود تعدادی شهروند آمریکایی در بین کشته‌شدگان سلسله انفجارهای سریلانکا خبر داد اما به تعداد آنها اشاره نکرد. در حالیکه مقامات سریلانکا گفته‌اند تعداد کشته‌ شده‌های خارجی به ۳۶ تن می‌رسد.
پامپئو ضمن اعلام تسلیت و محکوم کردن این انفجارها در بیانیه‌ای اظهار کرد، این سلسله حملات علیه غیرنظامیان بی‌گناه حملات به ارزش‌های جهانی است.
وی خاطرنشان کرد: این حملات ماهیت وحشیانه تروریست‌های تندرو را که تنها هدف‌شان تهدید صلح و امنیت است، نشان می‌دهند.
وزیر خارجه آمریکا افزود،‌ دولت کشورش به سریلانکا برای تحویل جنایتکاران به دستگاه عدالت کمک می‌کند.
رانیل ویکرمسینگه، نخست وزیر سریلانکا، در کنفرانسی خبری که عصر یکشنبه برگزار شد در مورد گزارش‌هایی اظهار نظر کرد که می‌گفت مقام‌ها پیشاپیش اطلاعاتی از احتمال وقوع حملات داشتند.
او گفت: "باید بررسی کنیم که چرا گام‌های احتیاطی لازم برداشته نشده بود. نه من و نه وزرا در جریان گذاشته نشدیم. درحال حاضر اولویت ما بازداشت مسببان است."
هارین فرناندو یکی از اعضای کابینه پیشتر گفته بود، ۱۰ روز پیش "یک گروه" در باره چنین حملاتی هشدار داده بود ولی ماتریپالا سریسنا رئیس جمهوری این اطلاعات را در اختیار نخست وزیر قرار نداد. آقای فرناندو از این گروه نام نبرد.
مقام‌های دولت گفته که تحقیقات در جریان است و از عموم خواسته‌اند آرامش خود را حفظ کنند.
خطوط هوایی نیز تاکید کرده‌اند که علیرغم اعلام مقررات آمد و شد مردم همچنان می‌توانند با همراه داشتن اسناد لازم به فرودگاه بین‌المللی باندارانایک سفر کنند.
اولین گزارش‌ها از وقوع انفجارها در ساعت ۸:۴۵ صبح به وقت محلی (۰۳:۱۵ گرینویچ) گزارش شد به طوری که شش انفجار در یک فاصله زمانی کوتاه روی داد.
درحالی که پلیس در جست و جوی عوامل این حملات بود، دو انفجار دیگر هم گزارش شد.
این سلسله انفجارها اولین حمله گسترده علیه این جزیره واقع در اقیانوس هند از زمان پایان جنگ داخلی از ۱۰ سال پیش است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سریلانکا تهدید امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، گفت: تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد و هر آنچه مانع حضور مردم در صحنه‌های انقلاب شود، خیانت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور بعد از ظهر امروز در شورای اداری استان کرمان که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان و استاندار در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی و 17 هزار شهید ترور کشور، اظهار داشت: راهبرد حضرت امام خمینی (ره) در مبارزه علیه رژیم منحوس پهلوی راهبرد آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌های مردمی بوده است.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) قدرت نرم را جلوه داد و این ابزار را برای مبارزه با رژیمی که توسط همه قدرت‌ها حمایت می‌شد به کار گرفت، گفت: امام راحل هیچوقت به مبارزه مسلحانه اعتقادی نداشت و گفتمان انقلاب مبنی بر حضور مردم در صحنه‌های مختلف باعث پیروزی و تثبیت و ماندگاری انقلاب اسلامی شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در سال 59 نهادی را برای همین کار تشکیل دادند، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با حضور چهره‌های مهم و برجسته نظام از جمله آیت‌الله شهید بهشتی و آیت‌الله شهید مطهری تشکیل شد.

وی با بیان اینکه وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات ا‌سلامی پنج ماموریت است که در مصوبه هیئت دولت آمده و به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، ادامه داد: از وظایف شورا، ساماندهی و نظارت بر برنامه‌های سیاسی، ملی، انقلابی و مردمی است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شده است، گفت: فتنه پیچیده سال 1401 با حضور مردم در هم کوبیده شد و مردم بودند که با نظام همراهی کرده و از آن حمایت کردند.

وی با بیان اینکه میلیون‌ها نفر مردم در قالب اجتماعات، تظاهرات و راهپیمایی‌ها به میدان آمدند و این اغتشاشات را محکوم کردند، افزود: دشمن احساس می‌کرد نظام اسلامی پشتوانه مردمی خود را از دست داده است اما مردم دشمن را ناامید کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه مردم ما در راهپیمایی اخیر روز قدس هم حماسه آفریدند، اظهار داشت: امسال در 2 هزار و 976 نقطه در ایران راهپیمایی روز قدس برگزار شد و با افزایش حدود 70 درصدی حضور مردم روبه‌رو بودیم.

وی با بیان اینکه هر آنچه که باعث حضور مردم در صحنه‌های انقلاب شود، عبادت است و هر آنچه که مانع شود، خیانت بزرگی است گفت: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با دروغ، فریب و سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی کردن مشکلات سرمایه اجتماعی نظام را که مردم هستند، بگیرد.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری امسال در انتخاب شعار سال نیز بر حضور مردم تاکید داشتند و فرمودند جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: باید اقتصاد مریض نفتی و دولتی را درمان کرد و این درمان جز با مشارکت مردم ممکن نیست.

وی با بیان اینکه سرمایه‌های راکد زیادی در بین مردم است که اگر وارد چرخه تولید شود یک انقلاب اقتصادی در کشور ایجاد خواهد شد، ادامه داد: امسال وظیفه همه مسئولان است که اطمینان‌سازی کنند تا مردم وارد عرصه اقتصادی و تولید شوند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه یکی از مشکلات در حوزه اقتصادی بحث اتلاف انرژی است و می‌توان با صرفه‌جویی کمبودها را جبران کرد، گفت: باید جامعه را آگاهی داد، چرا که بهره‌وری در اقتصاد کشور اهمیت زیادی دارد که باید به آن اهمیت داد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • حمله تروریستی به المپیک خنثی شد
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • کشته شدن ۱۱ تروریست در پاکستان
  • سایه تهدیدات امنیتی بر سر مسابقات یورو ۲۰۲۴ آلمان
  • سازمان همکاری اسلامی تداوم حملات اسرائیل را جنایت علیه بشریت خواند
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود