Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - استاندار کردستان گفت: با سفر رئيس جمهور بە استان قطار توسعە با سرعت بيشتري به سمت پايداري حرکت مي کند.

بە گزارش پايگاە اطلاع رساني استانداري کردستان، بهمن مرادنيا روز دوشنبه در اولين جلسه اداري کردستان در سال جديد به سفر روز چهارشنبه دولت تدبير و اميد اشاره کرد و اظهار داشت: اولين سفر رسمي رئيس جمهور به استان ها به کردستان انجام مي شود که حايز اهميت فراوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي سفر رئيس جمهور به کردستان را از بعد بين المللي مهم توصيف کرد و افزود: قطعا حضور رئيس جمهور مورد توجه رسانه هاي خارجي قرار مي گيرد و استقبال باشکوه از رئيس جمهور پاسخ دندان شکني به دشمنان خواهد بود.
مرادنيا اضافه کرد: مردم کردستان همواره مهمان نواز بوده اند و اين امر را در استقبال از رئيس جمهور همانند گذشته تکرار مي کنند و عليرغم همه محدوديت هاي مالي تصميمات بسيار خوبي براي کردستان گرفته شده که خود دکتر روحاني آنها را اعلام مي کند.
وي افزود: با توجه به مصوبات قبل از سفر مي توانم بگويم با سفر رئيس جمهور قطار توسعە کردستان سرعت بيشتري مي گيرد.
استاندار کردستان در ادامە سخنان خود بە نامگذاري سال جديد بە سال رونق توليد از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي و مشکلات پيش روي توليد و سرمايە گذاري اشارە کرد و اظهار داشت: وظيفه همه مديران و بانک ها است که با همه توان موانع توليد را بر طرف کنند.
مرادنيا با بيان اينکه در استان هر کسي به سهم و توان خود بايد آستين همت را براي توليد و اشتغال آفريني بالا بزند افزود: لازم است مديران دستگاه هاي اجرايي و بانک ها وظايف خود را در رونق توليد و برطرف کردن موانع مشخص و اولويت بندي کنند.
وي در ادامه به بحران سيل در اوائل سال نو در برخي استان هاي کشور اشاره کرد و ضمن قدرداني از زحمات نيروهاي نظامي و دستگاه هاي خدمات رسان گفت: از مردم و همه دستگاه ها تشکر مي کنم و لازم است مديران کمک هاي مجموعه هاي خود به سيل زدگان را مورد تاکيد دوباره قرار دهند.
حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور روز چهارشنبه پنج ارديبهشت به کردستان سفر مي کند؛ وي پيشتر 2 بار در سال هاي 1394 و 1396 به اين استان سفر کرده بود.
3034
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد