Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سفیر اندونزی در تهران گفت: اجرایی شدن مراودات بر اساس پول های ملی ایران و اندونزی قبل از هر چیز نیازمند این است که دو کشورسیستم مالی خود را به ثبات برسانند.

«اکتاوینو علیمودین» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان سیل افزود: در اندونزی هر ماه یک سیل ویرانگر رخ می دهد برای همین برنامه های پیشگیرانه ای در اختیار ماست و ما می توانیم در این زمینه برای تسکین آلام مردم با طرف ایرانی مذاکراتی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** مروج اسلام میانه رو هستیم
سفیر اندونزی در تهران درباره طرح اسلام هراسی در سال های از سوی بسیاری محافل غربی و نقش اندونزی با عنوان پرجمعیت ترین کشور اسلامی برای مقابله با چنین رویکردی گفت : از نگاه اندونزی اسلام برای همه مردم است مهم نیست در اندونزی چه کسی به ریاست جمهوری انتخاب شود هر کسی پیروز شود ارزش های اسلام را به عنوان یک دین مسالمت آمیز و میانه رو ترویج خواهد کرد و از این بابت روابط با ایران هم همچنان حفظ خواهد شد.
وی به سفر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری به اندونزی اشاره و خاطرنشان کرد: در نشستی که سال گذشته در اندونزی برگزار شد و خانم ابتکار هم حضور داشتند،اندیشمندان زیادی حضور داشتند و درباره اسلام میانه رو بحث و تبادل نظر کردند.
علیمودین خاطرنشان کرد: هر کس رییس جمهوری اندونزی شود سیاست ها در جهت روش زندگی صلح آمیز خواهد بود و اندونزی همزیستی مسالمت آمیز در میان جوامع مذهبی را در دستور کار دارد.

** تمام توافق نامه ها را اجرایی می کنیم
سفیر اندونزی در تهران با بیان این که برنامه کابینه جدید و پارلمان اندونزی در راستای ارتقای روابط دو جانبه با ایران خواهد بود،اظهارداشت: سوابق نشان می دهد روابط بین ایران و اندونزی بسیار نزدیک بوده است به طوری که نخستین سفر رسمی آقای جوکوویدو رییس جمهوری اندونزی به ایران در سال 2016 اتفاق افتاد و ما پیگیر تمامی توافق نامه هایی که طی این سفر امضا شد، هستیم.
علیمودین با اشاره به این که ماه آینده در سطح وزارت امور خارجه دو کشور دیدارهایی برگزار خواهد شد، تصریح کرد: ریتنو مرسودی وزیر امور خارجه اندونزی روابط بسیار نزدیکی با محمد جواد ظریف دارد و ما قصد داریم این روابط را در سطح تمام وزارتخانه های اندونزی با ایران ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه در ایران اطلاعات محدودی درباره فرصت های تحصیلی اندونزی وجود دارد، ادامه داد: در اندونزی سه نوع بورسیه تحصیلی شامل بورسیه فرهنگی، بورسیه فرهنگی غیر اسلامی و بورسیه آموزش اسلامی وجود دارد که برخی از این بورسیه ها به وزارت خارجه ارائه شده است.
سفیر اندونزی در تهران گفت: در حال حاضر مشغول گزینش دانشجویان ایرانی که مشمول بورسیه فرهنگی در آگوست 2019 خواهند بود، هستیم و انتظار داریم این تعداد روند افزایشی داشته باشد.
علیمودین افزود: علاوه بر این در سطح روابط دانشگاهی هم به تازگی اتاق اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی در تهران و نیز در دانشگاه فردوسی مشهد تاسیس شده است که در این راستا دانشمندان بسیاری را به ایران دعوت خواهیم کرد.

** درباره دی هشت مذاکراتی خواهیم داشت
سفیر اندونزی در تهران اظهار داشت: در پایان ماه آوریل هم جلسه ای بین وزارت خانه های علوم، تحقیقات و تحصیلات عالیه دو کشور برگزار می شود و به این منظور مقام های بلند پایه ای از اندونزی به تهران سفر خواهند کرد که نه تنها در بحث همکاری های دو جانبه آموزشی بلکه در قالب دی هشت نیز مذاکراتی خواهند داشت.
علیمودین با اشاره به فرصت های موجود در بخش گردشگری دو کشور خاطر نشان کرد: دو کشور در این زمینه تفاهم نامه ای منعقد کرده اند که تلاش می کنیم این تفاهم نامه را در راستای توسعه مناسبات گردشگری بین دو کشور اصلاح و نهایی کنیم. در این راستا پیشنهاد شده است رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران با وزیر گردشگری اندونزی دیداری داشته باشند و تفاهم نامه ای امضا کنند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر پروازها به اندونزی از طریق قطر و یا عمان انجام می شود ما در نظر داریم این پروازها از طریق کوالالامپور انجام شود.
سفیر اندونزی در تهران ضمن دعوت از مقام های گردشگری ایران برای بررسی و امکان سنجی ظرفیت های گردشگری اندونزی اظهار داشت: علاوه بر این ما می توانیم گردشگری حلال - که اندونزی به همراه مالزی به عنوان نخستین کشور در این حوزه ورود کرده است- را گسترش دهیم.
علیمودین درباره مراودات بر اساس پول های ملی هم خاطرنشان کرد: این امر نیازمند بررسی بازار ارز است چرا که دو کشور تحت تاثیر نوسانات سیستم مالی جهانی هستند. اجرایی شدن چنین برنامه ای نیازمند این است که ابتدا سیستم مالی خود را به ثبات برسانیم.

** توافق نامه تعرفه تجارت ترجیحی را نهایی می کنیم
وی با اشاره به امضای 16 قرارداد بین دو کشور در جریان سفر سال 2016 رییس جمهوری اندونزی به تهران تاکید کرد: تلاش می کنیم برای توسعه مناسبات تجاری دو کشور توافق نامه تعرفه تجارت ترجیحی را در آینده نزدیک نهایی کنیم که به دنبال آن روابط دو کشور در بخش نفتی هم توسعه خواهد یافت. همچنین در حال حاضر تلاش می کنیم مذاکرات خود در مورد پالایشگاه های نفتی یا سرمایه گذاری در صنعت نفت را از سر بگیریم.
این دیپلمات اندونزیایی که کشور عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است، در پاسخ به سوالی دیگر درباره اقدام های اخیر آمریکا درباره فلسطین و جولان اشغالی تصریح کرد: دیدگاه ما در این خصوص با ایران به طور کامل همسوست ما هرگز اشغال جولان را نمی پذیریم و با هر گونه جابه جایی پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس مخالف هستیم.
علیمودین گفت: از دید ما فلسطین اولویت اول جهان اسلام است و هرگز بنا نداریم موضوع دیگر ما را از مساله فلسطین منحرف کند و موضوع فلسطین را باید قبل از هر موضوع دیگری در خاورمیانه حل کنیم.
وی با اشاره به مشارکت190 میلیون نفر از واجدین شرایط رای دادن در انتخابات این کشور اظهار داشت: در اندونزی هر پنج سال یک بار انتخابات برگزار می شود و در سال 2019 برای نخستین بار نه تنها برای انتخاب ریاست جمهوری، بلکه برای انتخاب اعضای پارلمان انتخابات برگزار می شود.
علیمودین با بیان این که انتخابات شهرداری ها سنا هم برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: بنابراین در انتخابات پیش رو چهار برگه رای در اختیار رای دهندگان قرار می گیرد و برای هر کدام یک صندوق پیش بینی شده است.
سیام**1751 **2021**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اندونزي سيستم مالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد

به گزارش صدای ایران ازایرنا به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار رهبر شیعیان کشور آفریقایی مالی، ضمن ابراز خرسندی از ترویج مکتب اسلام و اهل بیت در دیگر کشور‌ها ابراز داشت: حقیقتاً زمانی که عزیزانی مانند شما را می‌بینیم که به سبب ارتباطی که با حوزه علمیه قم داشته‌اند، امروز در کشور خود مورد اعتماد مردم‌اند و عَلَم اسلام و مکتب اهل بیت را در دست گرفته‌اند، برای ما مایه مباهات است.

امام جمعه قم با اشاره به نقش اخلاق در تبلیغ دین اظهار داشت: پیامبر با رفتار و اخلاق پیروز شد «وَلَو کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ ٱلقَلبِ لَٱنفَضُّواْ مِن حَولِکَ.» بنابراین شما نیز باید با اخلاق، تفکر اهل بیتی را در کشور خود گسترش دهید.

وی ادامه داد: امام رضا – علیه السلام – می‌فرماید «فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا.» یعنی اگر مردم زیبایی‌های کلام ما را بدانند، از ما پیروی خواهند کرد؛ بنابراین باید قبل از گفتار، با رفتار دین را به مردم معرفی کنیم «کُونُوا دُعَاهً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ.»



نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: مردم رفتار ما را نگاه کرده و ارزیابی می‌کنند و در نتیجه همین رفتار است که اگر گفته‌های ما منطقی باشد به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: آنگونه مکتب اهل بیت – علیهم السلام – را به مردم معرفی کنید که دل‌های آماده به شما گرایش پیدا کنند، زیرا شما نماینده مکتبی هستید که می‌تواند ایجاد جاذبه نماید.

استاد حوزه علمیه قم ابراز امیدواری کرد: امیدواریم حضورتان در ایران و خصوصاً شهر مقدس قم، عزم و اراده شما را برای تلاش بیشتر فراهم سازد که خداوند متعال می‌فرماید «وَ الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا.»

وی با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: کی باور می‌کردیم که عزیزان ما در کشور‌های آفریقایی – به برکت این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی – مدافع انقلاب بشوند و حتی هدایت گری مردم را بر عهده بگیرند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نه تنها مدافع شیعه و مسلمانان، بلکه مدافع تمامی مظلومان جهان است. ما قدر تک تک شما را می‌‎دانیم و در مشکلات در کنار شما خواهیم بود، زیرا جمهوری اسلامی مسلمانان را عنصر پیکر واحد می‌داند.



در ابتدای این جلسه، رهبر شیعیان مالی ایران را پشتیبان انسانیت و کشوری عنوان کرد که اسلام را سر پا نگاه داشته است و گفت: همگان می‌دانند که ایران از مظلومان دفاع می‌کند.

"سید محمد شوالا حیدرا" همچنین گزارشی از وضعیت شیعیان کشور مالی و انعکاس خوب حمله ایران به رژیم صهیونیستی در کشور‌های آفریقایی ارائه شد.

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • وزرای خارجه ایران و اندونزی با یکدیگر دیدار کردند
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • حماسه وعده صادق بیش از هر حماسه دیگری نیازمند روایت فتح است
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد