Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@03:09:38 GMT

برآورد خسارت سیل بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان است

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۹۸۹۳

برآورد خسارت سیل بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان است

رحمانی فضلی گفت: در خصوص سیل اخیر در کشور تاکنون ۳۵ هزار میلیارد تومان کل خسارت ها برآورد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت کشور، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در بیستمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی، اظهار داشت: در خصوص سیل اخیر در کشور تاکنون ۳۵ هزار میلیارد تومان کل خسارت ها برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از کمک ها در قالب کمک های بلاعوض بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان است.

 

وزیر کشور تصریح کرد:‌ ما هیچ شرایط نگران‌کننده‌ای در حوزه اقتصادی نداریم. نظارت و کنترل بر قیمت‌ها به صورت جدی پیگیری می‌شود و انبارها دارای موجودی مناسب است. همچنین در بازار با خللی مواجه نشده‌ایم و به همه دستگاه‌ها ابلاغ کرده‌ایم که موضوعات را پیگیری کنند.

 

وی افزود:‌در بخش دیگری از جلسه به موضوع سیل پرداختیم که بر این اساس همه استان‌ها به جز بخشی از خوزستان در مرحله مقابله هستیم. همه خسارت‌ها در حوزه کشاورزی ارزیابی شده و پرداخت‌های آن را آغاز کرده‌ایم. تلاش کرده‌ایم تا حداکثر خسارت‌ها را پرداخت کنیم تا کسی از سیل ضرری نبیند.

 

وی یادآور شد: در حوزه مسکن تا کنون ۱۸۰ هزار واحد در اثر سیل خرابی به بار آورده‌ که از این میان ۵۶ هزار احداث نیاز به نوسازی و الباقی تعمیرات لا لازم دارد.

 

وی بیان کرد:‌ برآوردی که تاکنون از خسارت‌ها داشته‌ایم مبلغی بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن در قالب ۹ هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض برآورد شده است و بخشی هم برای خسارت و بخش دیگر برای مسکن است. همچنین ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به تصویب رسید و ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان از محل تملک سرمایه‌ای به تصویب خواهد رسید همچنین امروز در جلسه‌ای با آقای نوبخت مواردی را به تصویب رساندیم که تا چهار ماه اول سال ۴۰ درصد پرداخت‌ها را محقق کنیم.

 

وی بیان کرد:‌ کارها را آغاز کرده‌ایم و در حوزه مسکن تفاهم‌نامه‌هایی با دستگاه‌های مختلف داشته‌ایم و ستاد اجرایی فرمان امام ۲۰ هزار واحد، کمیته امداد ۱۰ هزار واحد را متقبل شدند همچنین بسیج و خاتم‌الانبیا هم سهمی در حوزه مسکن و بازسازی‌ها خواهند داشت.

 

وی افزود: ما استان‌های معین را تعیین کرده‌ایم که در خوزستان ۵ تا ۶ استان معین ، لرستان ۳ تا ۴ استان معین تعیین شده است در قرارگاه تصمیم گرفته‌آیم حداکثر ظرف یک سال آتی بتوانیم مشکل اصلی مردم را حل و خسارت‌ها را جبران کنیم. تلاش‌مان این است که ساخت‌ها را مستحکم انجام دهیم و این ساخت‌ها در مسیر رودخانه و حریم نباشد.

 

رحمانی فضلی اظهار کرد: توقع و انتظار مردم این است که در دوره بازسازی آنها را تنها نگذاریم و کمک‌مان را ادامه دهیم و ما هم سعی داریم روحیه تعاون، تعامل و هماهنگی را تقویت کنیم چه بسا که اگر خودمان را جای آنها بگذاریم متوجه می‌شویم که در منطقه گرمسیری همچون پلدختر ماندن در زیر چادر در هوای گرم بسیار سخت خواهد بود.

 

وی یادآور شد: کسانی که مرجعیت دارند می‌توانند در این موضوع وارد شوند البته برنامه‌ریزی ما برای یک سال آینده است و باید تلاش کنیم این زمان را به کوتاه‌ترین زمان ممکن برسانیم.

 

وی با اشاره به نحوه توزیع در مناطق سیل‌زده گفت: در روزهای اول همه ان‌جی‌او‌ها، هیأت‌های مذهبی بحث توزیع را وارد شده بودند اما در حال حاضر باید با  هماهنگی فرماندار، بخشدار و مدیریت منطقه باشد که به واسط داشتن دفترچه‌ای این کار را انجام دهند.

 

رحمانی فضلی در پایان خاطرنشان کرد: همه کشاورزانی که در سیل اخیر خسارت دیده‌اند و پیش از این وام‌هایی را از بانک‌ها دریافت کرده بودند به مدت سه سال بازپرداخت آنها امهال خواهد شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان خبرگزاری شبستان جشن نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران ارتش مقام معظم رهبری کانون مساجد مجلس سپاه خسارت سیل سیل رحمانی فضلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد

سرهنگ محمود کرمشاهی گفت: این یگان در چهار ماه گذشته ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان را با همکاری سایر نهاد‌های مرتبط رفع تصرف کرده است.

وی اضافه کرد: ارزش ریالی این اراضی با برآورد کارشناسی انجام شده نزدیک به یک هزار میلیارد ریال برآورد شده که بیشتر در شهر‌های جیرفت، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و کهنوج بوده است.

سرهنگ کرمشاهی ضمن تشکر از حمایت‌های دستگاه قضایی و نیرو‌های انتظامی یادآور شد: پرسنل یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان در طول شبانه روز آماده دریافت گزارشات مردمی برای اقدام به رفع تصرف اراضی از دست زمین خواران هستند و مردم می‌توانند با شماره تلفن ۱۶۵۶ گزارشات خود را اعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان