Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:43:36 GMT

شرایط مردم پس از سیل مانند روزهای جنگ است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۷۱۵۷

شرایط مردم پس از سیل مانند روزهای جنگ است

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایطی که مردم در اثر سیلاب با آن مواجه هستند، مانند روزهای جنگ است، گفت: صندوق توسعه ملی برای روزهای سخت کشور و مردم است و اکنون مردم شرایط بسیار دشواری را متحمل شده‌اند و باید نسبت به جبران خسارت‌های آنان اقدام شود.

جواد کاظم نسب الباجی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جبران خسارت سیلاب اظهار کرد: دولت اهتمام خاصی برای پرداخت و جبران خسارت‌های مردم سیل‌زده دارد و مطمئناً در این زمینه نسبت به جبران خسارت‌ها اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت قطعاً باید برای جبران خسارت سیلاب، از اعتباراتی که در اختیار دارد استفاده کند، گفت: این اعتبارات با توجه به خسارت‌های سیلاب در سراسر کشور کافی نخواهد بود و از این رو صندوق توسعه ملی منبع خوبی برای حل این مشکل و جبران خسارات است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت عزمی جدی برای پرداخت خسارت سیلاب دارد، تصریح کرد: صندوق توسعه ملی برای مردم است و باید به هر شیوه‌ای که امکان دارد خسارت واردشده در اثر سیلاب به مردم جبران شود.

الباجی ادامه داد: صندوق توسعه ملی زیر نظر مقام معظم رهبری است و ایشان نیز تاکید دارند تا نسبت به جبران خسارت مردم اقدام شود. صندوق توسعه ملی برای روزهای سخت کشور است و اکنون مردم شرایط بسیار دشواری را متحمل شده‌اند و باید نسبت به جبران خسارت‌های آنان اقدام شود.

وی عنوان کرد: شرایطی که اکنون در اثر سیلاب مردم با آن مواجه هستند، مانند روزهای جنگ است و خسارت‌های وارد شده به مردم بسیار سنگین و وسیع است. در این زمینه باید از صندوق توسعه ملی نیز استفاده شود تا بتوان به بهترین شکل و با سرعت هرچه بیشتر خسارت‌های مردم را جبران کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خسارات ناشی از سیلاب سیل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

روح الله سرگزی اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟