Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:51:25 GMT

سیل 600 میلیارد ریال به عشایر گلستان خسارت زد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۷۷۰۲

سیل 600 میلیارد ریال به عشایر گلستان خسارت زد

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا علیپوری روز سه شنبه در جلسه شورای اداری بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس افزود: این خسارت ها به دام ها و اماکن نگهداری دام، واحدهای مسکونی و راه های عشایری وارد شده است.
وی اضافه کرد: در جریان بارش های شدید اواخر سال گذشته، 6 هزار راس دام سبک عشایر بومی گلستان و عشایر کوچنده استان های خراسان شمالی، رضوی و سمنان که درمنطقه حضور داشتند، تلف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیپوری گفت: گزارش خسارات وارده به جامعه عشایری، به ستاد مدیریت بحران گلستان و استان هایی که عشایر در منطقه داشتند، اعلام شده و هم اکنون در انتظار جبران خسارت و تامین اعتبار لازم برای بهسازی راه های عشایری هستیم.
به گفته وی، جمعیت عشایری استان گلستان افزون بر 20 هزار نفر است که 11 هزار نفر آن شامل حدود 2 هزار خانوار عشایر از استان های خراسان شمالی، رضوی و سمنان و بقیه از عشایر بومی منطقه هستند که در مجموع 750 هزار راس دام سبک دارند.
به گزارش ایرنا، بخشدار داشلی برون گنبدکاووس نیز دراین جلسه با قدردانی از همکاری و همراهی خوب مردم، مسئولان و نیروهای نظامی در مدیریت بحران باران های سیل آسای روزهای پایانی سال گذشته و اوایل امسال، گزارشی از خسارات وارده به این بخش مرزی ارائه داد.
حاجی نظر شیرمحمدلی گفت: براثر بارش های سیل آسا توام با وزش شدید باد و توفان روزهای پایانی سال 97، خسارات سنگینی به سه حوزه مسکن، دام و زراعت مردم این بخش مرزی وارد شد.
وی افزود: بر اساس اعلام دهیاران 30 روستای این بخش مرزی 754 واحد مسکونی عموما خشتی و گلی دچار خسارت 40 تا 100 درصدی شدند و تعداد 993 راس دام مربوط به مردم و عشایر بومی بالاخص در سه روستای آق بند، ماسانکوب و آرتق قلیچ چشمه تلف شد.
شیرمحمدلی اضافه کرد: علاوه بر تلف شدن دام ها، 439 واحد طویله نگهداری دام و 683 واحد انبار نگهداری خوراک دام نیز در این بخش مرزی دچار خسارت شدند.
وی تصریح کرد: با اینکه با احداث سیل بندها در چند روستای مرزی و انجام برخی اقدامات پیشگیرانه دیگر برای هدایت آب ها، خوشبختانه از ورود آب به واحدهای مسکونی جلوگیری شد اما طغیان رودخانه اترک به 3721 هکتار از اراضی زراعی مرزنشنیان بیشتر در حاشیه این رودخانه 100 درصد خسارت زد.
بخشدار داشلی برون همچنین گفت: برای پیشگیری از خسارت سیل های آینده، انجام برخی اقدامات از جمله لایروبی رودخانه اترک و بهسازی محل های تقسیم آن با هزینه مشترک دو کشور ایران و ترکمنستان، لایروبی، تعریض و تعمیق کانال های هدایت آب و آب بندان های بخش داشلی برون، تعبیه دریچه برای دریاچه شور، افزایش ظرفیت ذخیره آب در سه تالاب بین المللی با لایروبی تالاب ها یا احداث دیواره ضروری است.
شیرمحمدلی افزود: برای جبران خسارت وارد به جاده های ارتباطی و مسکن روستاییان بخش داشلی برون، می بایست از محل کمک ها و تسهیلات پیش بینی شده توسط دولت و نیز ظرفیت خیرین به نحو احسن استفاده شود.
به گزارش ایرنا، دراین جلسه فرماندار ویژه، امام جمعه گنبدکاووس، امام جمعه اهل سنت شهر اینچه برون و برخی مسئولان این شهرستان 350 هزار نفری حضور داشتند.
بخش داشلی برون شهرستان 350 هزار نفری گنبدکاووس که در مرز ترکمنستان واقع است، حدود 26 هزار نفر جمعیت دارد.
1860/3039/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ترکمنستان خراسان شمالی خوراک شورای اداری مسکن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پور داوودی صبح سه شنبه در نشست شورای ترافیک شهرستان دیلم اظهار داشت: بازدید های میدانی کمیته فنی شورای ترافیک شهرستان دیلم از نقاط حادثه خیز باید به صورت مستمر انجام و در خصوص اتخاذ تصمیم و اعلام به دبیرخانه شورای ترافیک شهرستان و استان اقدام شود.

معاون عمرانی فرماندار دیلم با اشاره به اینکه راهداری بایدنسبت به بهسازی و اصلاح خاکریزی دهانه پل ها در سطح محورهای برون شهری شهرستان در اسرع وقت اقدام کند، افزود: توسعه‌، بهسازی و آشکارسازی محورهای برون شهری با نصب سرعتکاه و نصب چراغ های چشم گربه ای در اولویت قرار گیرد.

دبیر شورای ترافیک شهرستان دیلم بیان کرد: شهرداری های دیلم و امام حسن نسبت به نصب بنر اطلاع رسانی و تبلیغاتی در سطح شهر و همچنین در فضای مجازی با موضوع ایمنی موتورسواران در نهادینه شدن و فرهنگ‌سازی این موضوع تسریع کنند و نسبت به رفع نقاط حادثه خیز که توسط پلیس راهور اعلام شده در اسرع وقت اقدام کنند.

کد خبر 6092708

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد