Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:13:32 GMT

۱۱۱۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۰۰۴۴

۱۱۱۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد

در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم از پرداخت ۱۱۱۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید خبر داده شد و از روند پرداخت تسهیلات بخش گردشگری انتقاد شد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ظهر امروز با حضور بهرام سرمست استاندار قم و مدیران استانی در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم در این جلسه، اظهار داشت: تا پایان سال مالی امسال عملکرد استان در مسئله جذب تسهیلات رونق تولید از وضعیت رضایت‌بخش کنونی نیز بهتر خواهد شد.

عملکرد قم در جذب تسهیلات رونق تولید رضایت‌بخش است

مهرداد غضنفری با انتقاد از روند پرداخت تسهیلات در بخش گردشگری استان قم  تأکید کرد: متأسفانه همچنان در مسئله پرداخت تسهیلات گردشگری مشکلاتی جدی در استان وجود دارد.

وی  تأکید کرد: روند پرداخت تسهیلات گردشگری در قم نسبت به سایر بخش‌های دیگر کم‌فروغ‌تر است، تاکنون کمتر از 13 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در بخش گردشگری قم پرداخت‌شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم ادامه داد: باوجوداینکه سهمیه استان از محل رونق تولید 900 میلیارد تومان بود اما بیش از 1116 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت‌شده که نشان از عملکرد مسئولان اقتصادی قم است.

وی ابراز کرد: عملکرد دستگاه‌های استانی در جذب تسهیلات رونق تولید امسال رضایت‌بخش بوده است، رتبه قم در جذب تسهیلات رونق تولید امسال تک‌رقمی شده که در مسئله رونق و پویایی اقتصادی استان می‌تواند اثربخش باشد.

غضنفری ابراز کرد: مشکلات صادرات کالا در صورتی‌ که توسط اتاق بازرگانی به استان ارائه شود بدون شک توسط استان برای پیگیری در مرکز انعکاس داده می‌شود.

4 نمایشگاه کفش، سوهان، فرش و مبل در قم برپا می‌شودشهرک‌های صنعتی قم با مشکل جدی کمبود برق روبه‌رو هستندانتقاد استاندار قم از مشکلات برق شهرک‌های صنعتی؛ سرمایه‌گذاران در حال فرار هستند

جذب تسهیلات گردشگری در قم طولانی‌مدت است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم نیز با اشاره به پرداخت تسهیلات گردشگری در قم ابراز کرد: تاکنون بیش از 12  میلیارد تومان تسهیلات در بخش گردشگری قم پرداخت‌شده است.

حمید یزدانی ادامه داد: روند پرداخت تسهیلات گردشگری در قم طولانی‌مدت بوده و باید از تهران مجوزهای لازم برای جذب نهایی اعتبارات گرفته شود.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان قم نیز در بخشی از این جلسه ابراز کرد: با مشکلاتی که از مرکز ایجادشده، روند صادرات صادرکنندگان قم به دلیل مشکلات ارزی عملاً قفل‌شده است.

حسن آقاجانی عنوان کرد: بازگشت ارز حاصل از صادرات در برخی مواقع تا شش ماه به طول می‌کشد، برای ادامه تولید و رونق واحدهای تولیدی باید فرصت شش‌ماهه‌ای به صادرکنندگان استان اختصاص پیدا کند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!