Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشد بنی فری مدیر تعاون روستایی خوزستان امروز در گفت و گو با خبرنگار برنا در اهواز اظهار کرد: یکی از رسالت های اجتماعی هر دستگاه و نهادی توجه به قشر آسیب دیده و درگیر بلایایی طبیعی است. در این راستا امدادرسانی در هر شرایطی را  از وظایف خود می دانیم.

او گفت: خوشبختانه تعاون روستایی خوزستان از بدو ایجاد حادثه سیل برای کشور به خصوص خوزستان با مهیا کردن مراکز خرید و برپایی چادر به یاری سیل زدگان شتافت و امیدواریم با اقدامات فوق بخشی از مشکلات سیل زدگان را مرتفع کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر تعاون روستایی خوزستان افزود: تعاون روستایی خوزستان علیرغم وارد شدن خسارات فراوانی به تاسیسات و زیرساخت هایش و درگیر بودن در خرید گندم و کلزا که دو محصول استراتژیک و پر اهمیت کشور برای تامین غذای مردم است، اما در زمینه امداد رسانی به سیل زدگان هیچ گونه کوتاهی نکرده است.

بنی فر افزود: در حال حاضر مجتمع برنجکوبی اهواز ما در اختیار استانداری، هلال احمر استان های زنجان و اصفهان، بنیاد برکت و جهاد کشاورزی استان قرار دارد که هر کدام از دستگاه های فوق در کنار ما مشغول خدمات رسانی به سیل زدگان هستند.

او گفت: بنیاد برکت در این مرکز مشغول شستن قالی ها و موکت های سیل زدگان است، هلال احمر مشغول خدمات رسانی به سیل زدگان و کمک های مردمی را انجام می دهد، جهاد کشاورزی از سردخانه این مجتمع برای ذخیره سازی مرغ و گوشت برای طبخ غذای سیل زدگان استفاده می کند و ما هم در کنار این نوع خدمات مشغول خرید کلزا در این مرکز هستیم، کما اینکه تعاون روستایی خوزستان با در اختیار گذاشتن تمامی امکانات خود به کمک سیل زدگان رفته بود.

مدیر تعاون روستایی خوزستان در پایان اضافه کرد: تعاون روستایی بدون شک تا پایان یافتن بحران موجود و عادی شدن شرایط و بازگشت مردم به خانه های خود هر گونه کمک و امدادی که بتواند یک سیل زده را نجات بدهد در صحنه حاضر خواهد بود و این مهم ارجح ترین کار تعاون روستایی خوزستان می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خوزستان بحران سیل زدگان تعاون روستایی برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم امدادرسانی به افراد متاثر از بارندگی و آبگرفتگی‌ها در خوزستان
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان