Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:31:35 GMT

سیلاب بیش از 4 میلیارد ریال به کشاورزی دامغان خسارت زد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۳۰۲۴

سیلاب بیش از 4 میلیارد ریال به کشاورزی دامغان خسارت زد

سمنان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: خسارت ناشی از سیلاب از ابتدای سال جاری تاکنون به اراضی زراعی دامغان، چهار میلیارد و 680 میلیون ریال برآورد شده است.

محسن طباطبائیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سیلاب های اخیر در شهرستان دامغان به ویژه در منطقه سرکویر، چهار میلیارد و 680 میلیون ریال به اراضی کشاورزی شامل گندم، جو، کلزا و محصولات جالیزی خسارت وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: این میزان خسارت وارده مربوط به 192 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان است.
طباطبائیان از وارد شدن خسارت به 154 هکتار باغ میوه دامغان خبر داد و گفت: برآورد خسارت وارده به درختان میوه مناطق سردسیری و درختان انار نیز بیش از 2 میلیارد ریال گزارش شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه پسته از محصولات اصلی دامغان است با توجه به استقامت بالای این درختان، تنها 100 هکتار از باغ های پسته دامغان به ارزش 8 میلیارد ریال متوجه خسارت شده است.
طباطبائیان اضافه کرد: تعداد بهره بردار خسارت دیده در بخش کشاورزی و زراعت دامغان 121 نفر است که عمده این اراضی فاقد بیمه کشاورزی بوده است.
وی به خسارت حوزه دام و طیور اشاره کرد و افزود: یک میلیارد و 539 میلیون ریال خسارت بر اثر تلف شدن 148 قطعه مرغ بومی و 182 راس دام سبک شامل گوسفند، بره و بزغاله گزارش شده است.
طباطبائیان تصریح کرد: هم اکنون پنج میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی جهاد کشاورزی دامغان به منظور رفع مشکلات زیربنایی، حوزه انتقال آب و قنات ها اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان خاطر نشان کرد: با توجه به اشتغال بیش از 40 درصد مردم این شهرستان در حوزه دامداری و کشاورزی، امیدواریم اعتبار لازم جهت رفع مشکلات خسارت دیدگان، تخصیص پیدا کند.
به گزارش ایرنا، باغ های میوه شهرستان دامغان بیش از سه هزار هکتار است. این شهرستان دارای بیش از 19 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
35 درصد اشتغال دامغان در حوزه کشاورزی است که پنج هزار باغدار و کشاورز در این بخش مشغول فعالیت هستند.
9856/7408

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي خسارت سيلاب سيل 98 جهاد كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد