Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@13:41:54 GMT

آمار بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۹۲۹۲

آمار بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ نماینده مردم ایرانشهر در مجلس گفت: اختصاص سهمیه های استخدامی و ایجاد اداره کل آموزش و پرورش در مرکز جغرافیایی سیستان و بلوچستان برای جبران عقب ماندگی آموزشی در این استان ضروری است.

محمد نعیم امینی فرد؛ نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سوال که اکنون چند درصد از بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان مدارک هویتی ندارند گفت: درحال‌حاضر طبق آمار آموزش و پرورش حدود 150 هزار نفر بازمانده از تحصیل را در استان داریم اما اینکه دقیقا چند درصد باشند آمار جدید نداریم، قبلا بازماندگان از تحصیل بدون مدارک هویتی در استان 30 درصد بود اما وظیفه استانداری‌ها است که در این موارد فعال‌تر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی فرد در مورد اینکه بر اساس آمایش سرزمینی چه میزان از کمبودهای فیزیکی و نیروی انسانی مرکز استان حل شده با انتقاد از اینکه در این 2 سال هیچ تحول بنیادین اتفاق نیفتاده اظهار داشت: مشکلات در مرکز جغرافیایی استان است نه مرکز سیاسی و اداری استان یعنی ایرانشهر به پایین، ایرانشهر، سرباز، سراوان و چابهار و نیک شهر به همان شدت قبلی خود است و دولت هیچ اقدام فوق‌العاده‌ای انجام نداده است.

وی افزود: عملا معیارهای آموزشی در مرکز جغرافیایی، شمال و جنوب استان اختلاف دارد و عمق مشکلات زیاد است و راه‌حلی که دو سال پیش پیشنهاد کردیم و اکنون نیز مصر هستیم این است که باید یک اداره کل آموزش و پرورش در مرکز جغرافیایی استان مستقر شود و با توجه به اینکه تمامی شاخص‌های توسعه بدون در نظر گرفتن عقب ماندگی آموزشی قابل جبران نیست، تنها راه در این مقطع، اهتمام جدی‌تر دولت برای تامین اعتبارات هم در بخش سخت‌افزاری، بهبود سرانه فضاهای آموزشی و مهمتر از آن باید گزینش بومی را در مناطق مرکزی و جنوب استان و اختصاص سهمیه‌های استخدامی داشته باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد

سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی  ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم رفته است گفت: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای این استان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • قصه فراق از تحصیل
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد