Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:18:44 GMT

به اساسی‌ترین وظیفه رادیو کم توجهی شده است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۲۱۱۳

به اساسی‌ترین وظیفه رادیو کم توجهی شده است

یک تهیه‌کننده و کارشناس برنامه‌سازی معتقد است که رادیو می‌تواند در اطلاع رسانی فوری و مفید نقش‌آفرینی کند.

علی آذری ارقون در گفت‌وگو با ایسنا در آستانه ۷۹ سالگی رادیو درباره سابقه خود در رادیو و روند تغییر این رسانه بیان کرد: از سال ۱۳۶۰ که به رادیو وارد شدم. ابتدا متون برنامه‌های مختلف را می‌خواندم و گاهی نمایش‌نامه می‌نوشتم اما از سال ۱۳۶۲ برنامه «فرهنگ مردم» را که متوقف شده بود، مجدداً راه‌اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به روند قبلی برنامه که به وسیله مرحوم انجوی بنیانگذاری شده بود و استفاده از محققان محلی که با این برنامه همکاری می‌کردند، وفادار ماندیم. این کار بیش از ۲۰ سال ادامه پیدا کرد، حتی سه سال پس از بازنشستگی هم این برنامه را رها نکردم چون چند هدف استراتژیک داشتیم؛ خرافه‌زدایی و طرح آداب غیرخرافی و مفید که عرصه را برای خرافه‌ها تنگ می‌کند، گشودن فضای موسیقیایی و پخش موسیقی که فضا را برای نزج موسیقی محلی هموار می‌کرد، همچنین ایجاد بالندگی برای هر منطقه‌ای که درباره آن‌ها گفته می‌شد و تقویت وفاق ملی با طرح آئین‌ها و قصه‌هایی مشترک از مناطق مختلف با شکل واحد و تزئین قومی و محلی متفاوت.


او درباره تغییراتی در روند رادیو از گذشته تا به امروز گفت: تغییراتی که ایجاد شده در بعضی زمینه‌ها مثبت بوده و در برخی زمینه‌ها در مقطعی اگر به عقب نرفته، درجا زده است و این به چند عامل اساسی بر می‌گردد که یکی از آن‌ها کم توجهی به اساسی‌ترین وظیفه رادیو در حوزه اطلاع رسانی است. اولین وظیفه و مأموریت همه رادیوهای محلی و شبکه‌های سراسری در کنار رویکردهای آموزشی و مفرح بودن، به خصوص امروز، اطلاع‌رسانی فوری و مفید است. رادیو گاهی در زمینه اطلاع‌رسانی موفق بوده و گاهی تأخیر داشته است.

آذری ارقون ادامه داد: برنامه‌سازی در موضوعات مختلف و جنبه آموزشی در مرحله‌ای بعد از اطلاع رسانی رادیو قرار می‌گیرد زیرا مخاطبان می‌توانند مواد آموزشی را از جاهای مختلف دیگر هم به دست آورند.

این برنامه ساز با بیان اینکه نمی‌توان با یک نظر کلی گفت: رسانه رادیو موفق بوده یا نه، اظهار کرد: برخی برنامه‌ها در رادیو موفق بودند و مطلبی برای جلب مخاطب داشتند اما برخی بسیار فقیر بودند. برای کسب موفقیت بیشتر، می‌توان از فنون مختلفی بهره برد، از جمله الگو پروری، مصداق یابی و پرداختن با وجه درام که فقط مختص نمایش نیست.

او تصریح کرد: برای پی بردن به میزان موفقیت رادیو باید به نتایج پژوهش‌های مرتبط مراجعه کرد، اما اگر بخواهیم عصاره وار بگوییم، رادیو چه کند که موفق‌تر باشد، باید آثاری ارائه کند که ضمن اعتماد آفرینی، مفید و مؤثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تاسیس رادیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس راه‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان به ضرورت دیجیتالی‌سازی کسب‌وکارشان پی برده‌اند و در همین راستا برگزاری دوره دیجیتال بازاریابی از برنامه‌ها و اولویت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک است.

به گفته وی برگزاری دوره‌های دیجیتال بازاریابی در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقه‌مندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه‌اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی  کنند که با استقبال خوبی مواجه شد.

عرب خاطرنشان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک، سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تأکید دارند.

رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس تصریح کرد: اقامتگاه‌های بومگردی به طور کامل در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بومگردی در اصفهک است.  

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • برنامه گفتگوی اقتصادی از رادیو گفتگو
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه