Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین اربابی روز چهارشنبه در همایش بین المللی فقه گردشگری در تبریز اظهار داشت: 1350 دلار از ورود هر گردشگر عاید کشور می شود که بالاتر از درآمد صادرات نفت است.
وی افزود: درآمدهای گردشگری و تبادلات مالی آن مستقل از خواست استکبار و استعمار است و فعالیت در این صنعت نیاز به سر خم کردن مقابل هیچ کس ندارد و در واقع به خودمان متکی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اربابی ادامه داد: حضور پررنگ فقه گردشگری نیز می تواند موجب امیدواری جامعه گردشگری و رونق بیشتر این صنعت شود.
شهردار تبریز نیز در این آیین گفت: همایش فقه گردشگری می تواند با بررسی و واکاوی ابعاد مختلف فقهی و حقوقی مسائل گردشگری، راهکارهای صحیح عملی و اجرایی برای رفع موانع موجود در حوزه گردشگری اسلامی ارائه دهد تا طبق مبانی شرعی و قانونی، مسیر و فرایند گردشگری اسلامی و حلال در کشورهای اسلامی از جمله ایران، تسهیل شود.
ایرج شهین باهر افزود: صنعت توریسم یکی از مهمترین محل های درآمد کشورهای توسعه یافته است و بر اساس آمار اعلام شده از سوی مراجع رسمی، سال گذشته نزدیک به یک و نیم میلیارد سفر گردشگری در جهان روی داد که متاسفانه سهم کشورهای اسلامی در این میان بسیار ناچیز است.
وی با بیان اینکه گردهم آیی فقهای جهان اسلام برای تعریف چارچوب های شرعی در خصوص گردشگری با عنوان گردشگری حلال در تبریز مایه خوشحالی است، افزود: جمعیت نزدیک به ۲ میلیارد نفری مسلمانان جهان بنابه دلایل مختلف از جمله عدم رعایت موازین شرعی و اسلامی از نعمت سفر که بسیار در دین مبین اسلام توصیه شده است، محروم شده اند و این اتفاق جای برنامه ریزی دارد.
شهین باهر اظهار داشت: تبریز از دیرباز محملی برای جذب گردشگران اعم از گردشگران جویای علم و طب و فرهنگ بوده است.
به گزارش ایرنا، نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری با شرکت نخبگان و گردشگران 50 کشور خارجی در تالار وحدت دانشگاه تبریز گشایش یافت.
250 مقاله در 6 محور و به پنج زبان فارسی، انگلیسی، ترکی آذری، ترکی استانبولی و اردو به دبیرخانه همایش بین المللی فقه گردشگری رسیده است.
از این تعداد 160 مقاله پذیرفته و در نهایت 60 مقاله برگزیده و هفت مقاله برتر شناخته شد که در همایش فقه گردشگری ارایه می شود.
تمبر یادبود همایش و طرح انجمن ملی گردشگری اسلامی نیز با حضور آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور، معاون سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و میهمانان خارجی رونمایی شد.
این همایش 2 روزه توسط جامعه المصطفی العالمیه با همکاری سازمان میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز برگزار می شود.
3093/518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 دلار گردشگری و صنایع دستی مسلمانان نفت نماینده ولی فقیه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود