Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان گفت: هزینه کل تیم‌های لیگ برتری هم در حالی 600 میلیارد تومان است که این میزان اوقات فراغت بیش از 50 میلیون نفر را با یک ابزار سالم و خوب در طول یکسال پر می‌کند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر امروز (پنجشنبه) در دیدار با سمن‌ها و خانواده ورزش استان همدان اظهار داشت: بارش‌های اخیر در برخی از استان‌ها به زیرساخت‌ها آسیب وارد کرد، اما در جریان همین اتفاقات شاهد وحدت و همدلی مردم در کمک به سیل‌زدگان بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم در حماسه‌ای با شکوه باعث شدند از آلام سیل‌زدگان کاسته شود، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز مثل همیشه در کمک به مردم حضور جهادی داشت. مردم در صحنه دفاع از سپاه نیز حاضر شدند و بار دیگر شاهد تحکیم وحدت و همدلی بین ملت بودیم. مردم با تمام توان به صحنه آمدند و از نهادی که همواره از تمامیت ملی و ارزش‌های کشور دفاع کرده، پشتیبانی کردند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه سپاه بیش از گذشته در دل مردم جا گرفت، تأکید کرد: اقدامات اخیر ترامپ در تحریم سپاه و کاهش فروش نفت ایران باعث تقویت غرور ملی شد و باز هم آمریکا ناکام ماند.

سلطانی‌فر با بیان اینکه در ابتدای دولت تدبیر و امید، حدود 60 سمن در کشور فعال بودند، افزود: این تعداد اکنون به 2 هزار سمن رسیده است که امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم به چهار هزار مورد افزایش یابد. ورزش با تأثیر اجتماعی بالا در ایجاد وحدت و غرور ملی نقش چشمگیری دارد به طوری که هیچ عرصه‌ای مثل ورزش را نمی‌توان یافت که با پیروزی و افتخارآفرینی یک تیم و یک ورزشکار تا این حد دل یک ملت شاد و با بازتاب اجتماعی زیاد همراه شود.

وی در ادامه هزینه 16 تیم لیگ برتری فوتبال را بالغ بر 600 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: فوتبال جامعه مخاطب گسترده‌ای دارد و هزینه کل تیم‌های لیگ برتری هم در حالی 600 میلیارد تومان است که این میزان اوقات فراغت بیش از 50 میلیون نفر را با یک ابزار سالم و خوب در طول یکسال پر می‌کند و موجب شادی و نشاط مردم می‌شود. منبع اعتبارات آنها از جمله پرسپولیس و استقلال خارج از منابع دولت و از طریق سامانه‌های هواداری تأمین می‌شود و دولت هیچ هزینه‌ای برای این موضوع نمی‌کند، در حالی که ورزش تأثیرات سازندگی و اجتماعی بالا در شکور دارد و در جسم و روح مردم موثر واقع می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان سال 97 را سال پر بار و پر مدالی برای ورزش کشور دانست نام برد و گفت: سال گذشته با موفقیت تیم ملی فوتبال در جام جهانی 2018 روسیه آغاز شد و در حالی که در گروه مرگ قرار داشتیم، بر خلاف تصور برخی‌ها نه کیسه گل شدیم و نه اینکه نتایج بدی گرفتیم، بلکه بهترین و درخشان‌ترین نتیجه تاریخ حضور ایران در جام جهانی فوتبال بدست آمد. در بازی های آسیایی هم با 62 مدال بیشترین تعداد مدال در بازی‌های آسیایی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را بدست آوردیم و حتی در برخی از رشته‌ها بعد از سال‌ها موفق به کسب مدال شدیم بطوری که در واترپلو بعد از 44 سال و در تنیس روی میز پس از 52 سال به مدال دست یافتیم و در کبدی تیم‌های آقایان و بانوان ما دو مدال ارزشمند طلا را در حضور هندوستان قهرمان جهان این رشته بدست آوردند. در بازی‌های پاراآسیایی هم موفقیت قابل توجهی بدست آوردیم و بعد از دو دوره قرار گرفتن در جایگاه چهارم به مکان سوم صعود کردیم. در بازی‌های المپیک جوانان هم به نسبت دوره قبل یازده، دوازده رده صعود داشتیم.

سلطانی‌فر سال 98 را سالی سرنوشت برای ورزش کشور دانست و افزود: امسال با توجه به کسب سهمیه المپیک سال سخت و سرنوشت سازی برای کشور است و امیدواریم با تلاش ورزشکاران و حمایت مسئولان بتوانیم عملکرد درخشان در المپیک 2020 داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به واگذاری مسئولیت‌ها به جوانان ادامه داد: ایران در حال تحولی بزرگ در نظام اداری‌اش قرار دارد و مدیران چهار دهه گذشته کم کم جای خود را به جوانان می‌دهند. عزم و اراده نظام بر انتقال قدرت از نسل فعلی به نسل جوان است، حرکتی که از دو سه سال گذشته آغاز شده است و روز به روز جدیت بیشتری پیدا می‌کند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه انتقال قدرت باید همراه با انتقال تجربه باشد، گفت: انتقال قدرت با حرکت آهسته انجام می‌شد، اما اکنون در حال سرعت گرفتن است تا نسل جوان وارد میدان شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سلطانی فر وزیر ورزش استقلال پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • بوکس ایران با زدن ازبک در فینال، طلا گرفت!
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • قهرمانی حنیفی و یزدانی در پایان هفته دوم تور جهانی تنیس
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • وزیر ورزش خطاب به تاج:کرامت بانوان زیر سؤال رفته،رسیدگی کنید
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه