Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز- ايرنا- سرپرست شرکت توزيع نيروي برق خوزستان و مديرعامل توزيع برق اهواز گفت: براي رعايت نکات ايمني و حفظ جان مردم، برق فشار ضعيف چهار روستاي در معرض سيل حميديه از مدار خارج اما شبکه برق در ساير نقاط سيل زده استان پايدار است.

حسن کريمي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اقدامات انجام شده براي پايداري برق در برخي از نقاط شهري و روستايي استان اظهار داشت: از ابتداي ورود سيلاب به خوزستان برق تعدادي از روستاهاي سيل زده براي حفظ جان مردم قطع شد که اکنون با فروکش کردن سطح آب از اين مناطق، شبکه برق همه روستاهابه غير از چهار روستا وارد مدار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در اين روستاها هنوز شرايط لازم و ايمني براي وارد مدار شدن شبکه برق وجود ندارد و در ساعات آينده با کاهش سطح آب اين روستاها نيز برقدار خواهند شد.
سرپرست شرکت توزيع نيروي برق خوزستان گفت: مجموعه صنعت برق در خوزستان و کلانشهر اهواز با دو هدف ايجاد امنيت جاني مردم ناشي از خطر برق گرفتگي همچنين اطمينان از استحکام يا آسيب ناشي از سيل در زيرساخت شبکه برق خدمات خود را ارائه مي دهند.
وي بيان کرد: پس از عبور کامل سيلاب و با توجه به آماده باش کامل عملياتي و لجستيکي اقدام لازم براي اصلاح تجهيزات، رفع خطر، ‌‌‌‏تامين ايمني شبکه و در نهايت پايدارسازي و تامين برق مناطق آسيب ديده در دستور کار قرار مي گيرد.
کريمي يادآور شد: روستاي عماشيه مسير تصفيه شکر در شهرستان کارون با وجود محاصره کامل سيلاب، پس از دريافت ضمانت ايمني در طول خط و ايمن بودن شبکه فشار ضعيف از نعمت برق برخوردار مي شود.
وي تصريح کرد: در روزهاي آينده نيز با کاهش سطح آب در ساير مناطق شهري و روستايي در صورتيکه مشکلات خاصي در زمينه برق رساني وجود داشته باشد به سرعت برطرف مي شود.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق اهواز با تاکيد بر اهميت پايداري شبکه در ايستگاه شمال غرب اين شرکت، افزود: در صورتي که ايستگاه شمال غرب 20 ساعت با خاموشي مواجه مي شد ، تمامي خروجي هاي مدار قطع و مشکلات بسياري براي مشترکين به ويژه در مخازن و تاسيسات نفتي به وجود مي آورد.
وي افزود: همچنين در صورتي که در شرايط بحراني، تنها 10 ساعت شبکه برق اهواز دچار مشکل و قطعي مي شد ، بي شک فاجعه اي انساني در اين شهر رخ مي داد که در تمامي کنفرانس هاي بين المللي از آن ياد مي شد.
کريمي يادآور شد: اکنون بيش از پنج هزار کيلومتر شبکه فشار ضعيف و متوسط در معرض سيلاب بوده و بسياري از پايه ها نيز به زير آب رفته اند.
سرپرست شرکت توزيع نيروي برق استان نقش برق در تامين امنيت جامعه به ويژه در شرايط حساس کنوني را مهم و ضروري دانست و گفت: در کمترين ميزان خاموشي ، امنيت مردم به خطر افتاده و دامن زدن به شايعات در فضاي مجازي، استرس بزرگي را به جامعه تزريق مي کند.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق اهواز گفت: پرسنل و نيروهاي اداري و عملياتي شرکت هاي توزيع برق استان و اهواز به صورت شبانه روزي و با همکاري و همدلي در جهت خدمات‌ رساني و تامين برق مناطق سيل زده، تاکنون از هيچ تلاشي فروگذار نبودند.
وي بيان کرد: با توجه به اينکه مردم به سيستم سرمايشي در طول روز و همچنين روشنايي در شب نياز دارند، با تلاش نيروهاي عملياتي اين شرکت، برق ساير روستاها پايدار بوده و هيچ جاي نگراني نيست.
سيلاب مهيب ناشي از طغيان رودخانه هاي کرخه ، دز و کارون 400 هزار نفر را در استان خوزستان درگير کرده است.
حدود 300روستاي خوزستان درگير سيلاب اخير بودند که از اين تعداد 145روستا ،سيلاب وارد آنان شده بود و در مجموع ساکنان 60هزار واحد مسکوني روستايي خوزستان به نوعي با سيلاب دست و پنجه نرم کردند.
6068/7152
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در ۲.۵ سال خدمتگزاری دولت سیزدهم، ۹۷۹ میلیارد تومان پروژه در صنعت برق این استان سرمایه‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

مهدی دادگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با تشریح اقدامات ماندگار توسعه‌ای در صنعت برق استان اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر به منظور تأمین و پایدارسازی شبکه برق استان، مجموعاً 671 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و 405 دستگاه پست توزیع، احداث و اصلاح شده است که براین اساس به طور میانگین روزانه 2 کیلومتر شبکه، توسعه و بهینه‌سازی شده است.

وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه تأمین برق متقاضیان اشاره کرد و گفت: در طول این مدت، برای 29 هزار مشترک جدید شهری و روستایی تأمین برق انجام شده است، همچنین عملیات انجام شده در این حوزه، شامل احداث 115 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 243 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 275 دستگاه ترانس با اعتبار 357 میلیارد تومان بوده است.

اجرای طرح بهارستان در538 روستا

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه بهینه‌سازی و اصلاح شبکه‌های برق روستایی کشور در قالب طرح بهارستان به صورت روستامحور در دولت سیزدهم در حال اجراست، تصریح کرد: در 2.5 سال خدمت دولت، در قالب این طرح و طرح بهسازی روشنایی معابر، در 538 روستا با اعتباری بالغ بر 135 میلیارد تومان، عملیات ترمیم و اصلاح شبکه شامل تعویض پایه‌های فرسوده، رفع حریم و جابه‌جایی شبکه‌های واقع در معابر، رفع افت ولتاژ و اصلاح روشنایی معابر انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این دوره به 18 روستای بدون برق با اعتبار 10 میلیارد تومان برق‌رسانی شد، به علاوه پروژه شاخص برق‌رسانی به روستای نایبند طبس به طول 81 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 61 میلیارد تومان با پشیرفت 74 درصد در حال اجراست که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

دادگر با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند همکاران در صنعت برق استان اظهار داشت: در حال حاضر 99.9 درصد از جمعیت روستایی استان برخوردار از برق هستند که این شاخص از وضعیت کشوری بالاتر است.

رتبه نخست در سطح کشور

وی از کسب رتبه نخست این شرکت در بین 39 شرکت توزیع نیروی برق کشور در ارزیابی اخیر معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر در جمیع شاخص‌های مورد ارزیابی خبرداد و گفت: این موفقیت شایسته که با تلاش و همت همه همکاران در صنعت برق استان محقق شده، دستاوردی ماندگار در کارنامه افتخارات به ثبت رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی مدت زمان خاموشی هر مشترک، تعداد خاموشی به ازاری هرفیدر، بهبود ولتاژ، اصلاح ضریب توان شبکه، نرخ صرفه جویی خرید از بازار برق، وصول مطالبات، سرانه مصرف خانگی، رویت‌پذیری شبکه،کنترل‌پذیری مشترکین را از جمله معیارهای نتایج مقایسه‌ای صورت گرفته در ارزیابی شرکت توانیر اعلام کرد.

گذر از دوره اوج بار با کمترین اعمال خاموشی

دادگر به دستاوردهای برجسته در صنعت برق استان اشاره کرد و افزود: در پی خاموشی‌های گسترده ناشی از ناترازی تولید ومصرف برق در سال‌های 1399 و 1400 (قبل از دولت سیزدهم) با تعریف 100 اقدام برای سال‌های 1401 و 140 اقدام برای 1402 در حوزه تولید، انتقال و مصرف و جلب مشارکت مردمی، گذر از دوره اوج بار در تابستان 1401 و 1402 با کمترین اعمال خاموشی و کمترین نارضایتی برای مشترکین انجام شد، در کنار اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، مدیریت موفق شرکت برق، وزارت نیرو و توانیر در دولت سیزدهم دستاوردهای ارزشمندی حاصل شد وامید است با اجرای 180 برنامه تعریف شده برای سال جاری و با همکاری مشترکین برق استان و کشور، گذر موفق از دوره اوج بار 1403 محقق شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر، کاهش خاموشی‌ها به رغم افزایش انرژی تولیدی تحویلی به مشترکین بوده است به طوری که در تمام صنایع، انرژی مصرفی افزایش یافته است و در این دوره رکوردهای جهانی در تولید محصولاتی نظیر فولاد به دست آمده است که این نتیجه بیانگر تلاش دولت خدمتگزار است.

   کاهش خاموشی مشترکین به 80 دقیقه در سال

دادگر با ارائه شاخص‌های مقایسه‌ای یادآور شد میزان متوسط خاموشی مشترکین در استان خراسان جنوبی به 80 دقیقه در سال کاهش یافت در این روند استان خراسان جنوبی در مقایسه با میانگین کشوری در رتبه سوم قرار دارد.

وی بیان کرد: با اجرای پروژه‌ها در طول 2.5 سال اخیر، در حوزه کاهش تلفات، میزان تلفات انرژی در شبکه‌های برق استان به 7 درصد کاهش یافت که علیرغم پراکندگی بسیار بالای شبکه و مشترکین در استان، رتبه مناسبی در کشور را داریم.

رتبه برتر در تولید برق پاک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه کل ظرفیت نیروگاه های خورشیدی نصب شده در استان نسبت به پیک بار سال جاری 10.6 درصد است، اظهار کرد: در مقایسه با شاخص کشوری استان خراسان جنوبی حائز رتبه برتر در تولید برق پاک به نسبت میزان مصرف استان است.

وی در پایان به ظرفیت‌سازی‌های مناسب انجام شده در حوزه انتقال و فوق توزیع نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان، اقدامات زیرساختی متنوعی در حوزه شبکه‌های انتقال و فوق توزیع در دست انجام است که با بهره‌برداری از پروژه‌های این بخش، شاهد تحول عظیمی در زمینه اقتصادی در تمام ابعاد، به ویژه بخش صنعت و معدن استان خواهیم بود.

دادگر تصریح کرد: با توجه به این‌که گزارش این اقدامات در حوزه مسئولیت شرکت برق منطقه ای خراسان است، در این مباحث فوق به جزئیات عملکرد بخش فوق توزیع اشاره نشده است.

انتهای پیام/250

دیگر خبرها

  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت