Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت یارانه دارویی سال ۱۳۹۸، گفت: بر اساس بودجه سال ۱۳۹۸، در حوزه واکسن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان و در حوزه دارو‌های صعب‌العلاج حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

دکتر محمد عبده‌زاده درباره وضعیت یارانه دارو بودجه سال ۱۳۹۸، گفت: در بودجه امسال برای حوزه دارو پیش‌بینی‌هایی انجام شد، اما با اعتبارات تعیین‌شده در بحث دارو‌های یارانه‌ای و دارو‌های بیماران صعب‌العلاج مقداری کسری بودجه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت یارانه دارو در سال ۱۳۹۸

وی افزود: بر اساس بودجه سال ۱۳۹۸، در حوزه واکسن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان و در حوزه دارو‌های صعب‌العلاج حدود ۱،۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است. البته آقای دکتر نمکی با سازمان برنامه و بودجه صحبت‌هایی داشتند و قول داده شد که بودجه و یارانه دارو اصلاح شود؛ به‌طوریکه در حوزه دارو‌های صعب‌العلاج و یارانه‌ای به ۲،۲۰۰ میلیارد تومان برسد و در زمینه واکسن‌ها اعتبارمان با حدود ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

داروی کشور تابع مبادلات ارزی

عبده‌زاده در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت دارویی کشور در سال ۱۳۹۸، گفت: وضعیت دارویی ما تابع مبادلات ارزی و وضعیت سیستم بانکی کشور است. در حوزه وزارت بهداشت برنامه‌ریزی دقیقی برای دارو و افزایش استوک‌ها و ذخایر دارویی انجام شده، اما در خارج از حوزه وزارت بهداشت، تأمین و تخصیص به موقع ارز حائز اهمیت است. بر این اساس باید به موقع ارز داروهایمان را از بانک مرکزی دریافت کرده و آن‌ها را به شرکت‌های دارویی ارئه دهیم.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در سال گذشته روند تأمین و تخصیص ارز دولتی برای تهیه دارو خوب بود، ادامه داد: امسال هم تازه کار را آغاز کردیم و امیدواریم بتوانیم کار تأمین دارو را به خوبی پیش بریم. از طرفی تا پایان سال گذشته حجم زیادی از مطالبات دارویی هم پرداخت شد. مطالبات شرکت‌های پخش از بخش دولتی هم تا آخر اسفند حدود ۱،۸۰۰ میلیارد تومان بود که قسمت عمده آن مربوط به شش ماهه دوم سال بوده است و به نظر می‌آید که روند طبیعی در پرداخت مطالبات دارویی وجود دارد. فعلاً در بحث پرداخت و دریافت مطالبات روند طبیعی را طی می‌کنیم.

نگاهی به ذخایر دارویی کشور

عبده‌زاده تاکید کرد: در حوزه دارو‌های تولید داخل ذخیره ما تا شهریور ماه خوب است و انبارهایمان ذخیره دارند، اما در بخش دارو‌هایی وارداتی، چون نیاز‌ها روزانه است، مقداری ذخایر پایین‌تر است، اما برنامه‌ریزی‌هایمان را در این حوزه به دقت دنبال می‌کنیم تا مشکلی ایجاد نشود.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

احتمال افزایش ۶۰۰ میلیاردی یارانه داروهای صعب‌العلاج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

کد خبر 6093750 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ