Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@03:55:59 GMT

بزرگراه تبریز - ارمنستان نقش مهمی در توسعه شمال غرب دارد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۷۵۰۶

بزرگراه تبریز - ارمنستان نقش مهمی در توسعه شمال غرب دارد

محمدحسین فرهنگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه متاسفانه این پروژه مهم ملی با محدودیت مالی مواجه شده است، افزود: به تبع شرایط کلی طرح های عمرانی کشور، نبود منابع مالی مستحکم طی سال های اخیر باعث تعلل در اجرای این پروژه شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پروژه بزرگراه تبریز به ارمنستان از دو منطقه خواجه و اسپیران احداث می ‌شود، از این ‌رو می‌ تواند در توسعه استان نقش مهمی را ایفا کرده و سبب افزایش درآمدها و همچنین ایجاد اشتغال های پایدار در منطقه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهنگی کاهش زمان سفر را از مزایای مهم احداث این بزرگراه برشمرد و ادامه داد: کاهش 50 کیلومتری فاصله تبریز تا ارمنستان در مقایسه با محور موجود که از طریق مرز نوردوز در خداآفرین اط طریق ورزقان ترددها انجام می شود، نه تنها موجب کاهش مدت زمان سفر خواهد شد بلکه صرفه ‌جویی بسیار وسیعی در مصرف سوخت نیز می ‌شود.
وی با تاکید بر اهمیت این محور در ترانزیت بین‌المللی کالا و مسافر، یادآور شد: محور تبریز- اسپیران- آق‌بابا- خاروانا- نوردوز به طول 145 کیلومتر، شهر تبریز را به نوار مرزی و کشور ارمنستان متصل می‌ کند.
این نماینده مجلس دهم همچنین از شرایط نامناسب مالی آزاد راه تبریز ـ ارومیه خبر داد و گفت: این پروژه یکی از طرح‌ های بزرگ وزارت راه و شهرسازی به حساب می‌ آید که نقش کلیدی در توسعه محورهای ارتباطی شمال غرب کشور ایفا می‌ کند، اما به دلیل محدودیت های اعتباری وضعیت چندان مناسبی ندارد.
فرهنگی اظهار داشت: بزرگراه تبریز - ارومیه در دو بخش ساخت پل میان گذر دریاچه ارومیه و آزاد راه شهید کلانتری طراحی شده است که بهره ‌برداری از آن باعث صرفه جویی در بعد مسافت و زمان خواهد شد.
وی هدف اصلی از اجرای این پروژه را کاهش خسارت تصادفات جاده‌ای، کاهش اتلاف زمان، کاهش مصرف سوخت، کاهش استهلاک وسایل نقلیه، رونق اقتصادی و اجتماعی منطقه و توسعه صنعت گردشگری بیان کرد.
فرهنگی تسریع در تکمیل آزاد ‌راه تبریز ـ ارومیه و تبریز - ارمنستان را یکی از خواسته‌های مهم مردم شمال ‌غرب کشور برشمرد.
: با بهره برداری از این پروژه مهم، دروازه های چهارگانه تبریز به سمت تهران، اهر، آذرشهر و مرند، به پنج دروازه خواهد رسید که ارتباط شهر کهن و تاریخی تبریز با یک کشور خارجی را برقرار می کند.
به گفته وی، با تکمیل بزرگراه تبریز- ارمنستان، مردم این شهر ظرف مدت یک ساعت و 10 دقیقه خود را به مرز نوردوز واقع در نقطه صفر مرزی ایران و ارمنستان خواهند رساند.
دسترسی مردم منطقه به بازارچه‌های مرزی مشترک از دیگر نقاط بارز و مزیت های بزرگراه مزبور است، به طوریکه با بهره‌برداری از آن، شهر تبریز به پل ارتباطی ایران و ارمنستان تبدیل ‌شده و مردم این شهر می‌توانند هر روز با آسایش و آسودگی خاطر به بازارچه‌های مرزی رفت و آمد داشته باشند.
3038/3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آزاد راه ارمنستان اقتصادی و اجتماعی بزرگراه وزارت راه و شهرسازی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان

اسدالله عباسی، در بازدید از طرح توسعه نهالستان توت در مزرعه ابریشم پرند فومن از کاهش واردات جعبه تخم نوغان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۴۵ هزار جعبه تخم نوغان به کشور وارد شد که این آمار امسال به ۳۶ هزار جعبه کاهش پیدا کرده و مابقی در داخل تهیه می‌شود.

او با تأکید بر لزوم توجه به تقویت تولید پیله ابریشم در گیلان افزود: ۵۱۰ تن معادل حدود ۲۹ درصد از تولید پیله‌ تر ابریشم کشور در این استان انجام می‌شود.

استاندار پیله ابریشم مورد نیاز کشور را ۳ هزار و ۳۰۰ تن دانست و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های گیلان باید سعی کنیم که بخش اعظمی از نیاز کشور به پیله‌ تر در این استان تولید شود.

گیلان یک سوم پیله‌ تر ابریشم کشور را تولید می‌کند و استان‌های مازندران، گلستان و خراسان‌های رضوی و شمالی در رتبه‌های بعدی تولید پیله ابریشم قرار دارند.

توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان در ۱۱ مرکز توسعه نوغانداری و ۸ اداره جهاد کشاورزی استان گیلان از روز شنبه ۸ اردیبهشت آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • معلمان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های جامعه دارند
  • بازدید سرزده استاندار البرز از پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان