Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@20:28:17 GMT

آستانه تحمل و تاب آوری جامعه بسیار آسیب پذیر شده است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۸۲۲۷

آستانه تحمل و تاب آوری جامعه بسیار آسیب پذیر شده است

مشهد- ایرنا- معاون پارلمانی سازمان نظام روانشناسی کشور گفت: آستانه تحمل و تاب آوری جامعه در برابر مسائل و مشکلات مختلف بسیار کاهش یافته و به مرحله آسیب پذیری شدید رسیده است.

اصغر عبدالهی روز یکشنبه در همایش تجلیل از روانشناسان و مشاوران روانشناسی خراسان رضوی در مشهد افزود: امروز در همه جهان پا به پای تلاش برای تامین سلامت جسمی افراد، فراهم نمودن شرایطی برای تامین سلامت روحی و روانی افراد نیز مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: فراهم آوردن محیط زندگی و جامعه مطلوب مستلزم فراهم کردن شرایط برای بهبود وضعیت روحی و روانی افراد است در غیراین صورت جامعه دچار تنش های روحی و روانی از قبیل پرخاشگری و کاهش آستانه تاب آوری می شود که می تواند تبعات منفی بسیار به دنبال داشته باشد.
وی گفت: اکنون جامعه ما با 56 نوع آفت و آسیب روانشناختی از جمله وجود چهار میلیون معتاد، 45 درصد چاقی، رواج کورتاژ و قانون گریزی مواجه است که باید با متد و شیوه های علمی به درمان آنها پرداخته شود.
عبدالهی افزود: امروزه افسردگی به عنوان یک آفت روانشناختی مهم به همه خانه ها راه یافته و همه جامعه را تهدید می کند و تنها نهاد و علمی که می تواند در راستای رفع این مشکل اجتماعی قدم بردارد، دانش روانشناسی است.
وی اظهار داشت: اگر شرایط سلامت روح و روان جامعه مهیا شود، سطح تاب آوری جامعه افزایش می یابد که تبعات مثبت فراوان از جمله کاهش معضل اجتماعی طلاق را به همراه دارد.
وی گفت: با اینکه زنان پس از طلاق بسیار آسیب پذیر هستند اما تاب آوری آنان به قدری کاهش یافته که 94 درصد دادخواست های طلاق از سوی بانوان ارائه می شود.
عبدالهی افزود: اگر آستانه تحمل به اندازه ای باشد که مادر صلابت مادری را بر جدایی ترجیح دهد به خاطر محیط خانوادگی و فرزندان فداکاری کند یا شوهر بتواند محیط خانواده را بهتر درک کند معضلات اجتماعی به میزان بسیار زیاد کاهش می یابد.
وی اظهار امیدواری کرد با کمک 250 هزار دانش آموخته روانشناسی در کشور در قالب سازمان نظام روانشناسی برنامه های مفید برای تامین بیش از پیش سلامت روحی و روانی جامعه در زمینه های مختلف
از جمله هنر اجرایی شود.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری مشهد نیز در این همایش گفت: شهرداری مشهد در راستای فراهم آوری شرایط برای تامین سلامت روحی و روانی زائران و مجاوران در بخشهای زیبا سازی و نظافت و ساماندهی شهر اقدامات فراوان انجام داده است.
مهدی زارعی افزود: در تغییر و تحولاتی که در محلات مختلف با هدف لطیف سازی روحیه مردم انجام می شود مشارکت جوامع محلی نیز باید در نظر گرفته شود تا ساکنان شهر ها و محل ها نسبت به شهر خود بیشتر احساس تعلق خاطر کنند.
وی اظهار داشت: حال خوب مردم در شهر بستگی به فضای عمومی شهر دارد لذا مدیریت شهری تلاش می کند با همه بخشهای جامعه ارتباط برقرار کند تا بتواند همگام با جریان سیال مردم شرایط بهتری برای زندگی در شهر برای همگان مهیا کند.
احسان اصولی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر مشهد نیز گفت: برای افزایش نشاط محیط شهری تعامل با محیط های فرهنگی و دانشگاهی مورد تاکید مدیریت کلان شهر است.
اجرای موسیقی زنده و تجلیل از روانشناسان و مشاوران روانشناسی استان خراسان رضوی از برنامه های پایانی این همایش بود.
6070 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي همايش مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از بهره‌مندی ۱۷۷ هزار نفر از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهرام صیادی روز شنبه هشتم اردیبهشت به مناسبت روز روانشناس و مشاور با اشاره به اینکه حفظ سلامت روان خانواده‌ها به اندازه سلامت جسمانی آنها مهم است، اظهار کرد: با تلاش روانشناسان مراکز بهداشتی استان سال گذشته، بیش از ۵۱ هزار بیمار دارای اختلالات روانی، بیش از ۲۲ هزار نفر معتاد مواد مخدر و بیش از هفت هزار مورد خشونت خانگی در این استان شناسایی و تحت پیگیری و درمان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: سال گذشته در مجموع ۱۷۷ هزار نفر از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت استان بهره مند شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مراکز و پایگاه‌های بهداشتی استان آماده ارائه خدمات رایگان سلامت روان به تمام افراد خانواده‌ها است.

صیادی اظهار کرد: البرزنشینان می‌توانند با مراجعه به نزدیکترین پایگاه بهداشتی محل سکونت خود از خدمات رایگان سلامت روان و روانشناسی در حوزه‌های مختلف اختلالات روانی، افسردگی، اضطراب، فرزند پروری، خانواده، روابط اجتماعی، تحصیلی،خشونت‌های خانگی، اعتیاد و... بهره مند شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر