Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، داوران بخش مسابقه ملی نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش معرفی شدند.
۵ سینماگر ایرانی ۵۳ فیلم بخش مسابقه ملی نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم وارش را داوری می‌کنند.

امیر توده روستا، نیما جاویدی، طناز طباطبایی، مهدی منیری و جهانگیر نصری اشرفی اعضای هیأت داوری این رویداد سینمایی را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیر توده‌روستا متولد ۱۳۶۱ در کرج و فارغ التحصیل ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره تهران است. از آثار او می توان به فیلم هاى کوتاه «سلام آقاى ایول»، «تلالو»، «رادیولوژی یک پرتره» و «جاى منو توى اتاق بنداز» و... و فیلم سینمایى «پات» اشاره کرد. عضویت در هیات انتخاب و داوری چهارمین جشنواره فیلم ملی دانشجویی، جشنواره فیلم کوتاه تهران، جشنواره فیلم رضوی، جشن خانه سینما، جشنواره فیلم های صنعتی و فناوری، جشنواره بین المللی فیلم شهر، جشنواره بین المللی فیلم رشد و دبیرى هشتمین جشن مستقل فیلم کوتاه خانه سینما از جمله مسئولیت های او بوده است.

نیما جاویدی متولد ۱۳۵۸ در بجنورد و دارای مدرک مهندسی مکانیک است. وی عضو رسمی آکادمی فیلم آسیا پاسفیک، عضو کانون کارگردانان خانه سینمای ایران، کانون فیلمنامه نویسان خانه سینمای ایران و انجمن فیلم کوتاه خانه سینمای ایران است. همچنین عضویت در هیات داوری بخش اصلی پنجاه و چهارمین فستیوال فیلم خیخون اسپانیا، بخش اصلی نوزدهمین فستیوال فیلم تفلیس گرجستان را نیز در کارنامه دارد. نویسندگی و کارگردانی فیلم سینمایی «سرخ پوست» آخرین فعالیت کاری او است.

طناز طباطبایی متولد ۱۳۶۲ در تهران و فارغ التحصیل کارگردانی تئاتر است. از جمله آثار سینمایی این بازیگر می توان به «آرایش غلیظ»، «رخ دیوانه»، «خشم و هیاهو»، «ویلایی ها»، «ساکن طبقه وسط» و «مرگ ماهی» اشاره کرد. او تاکنون موفق به دریافت جوایزی چون بهترین بازیگر نقش اول زن در انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی، دیپلم افتخار جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، لوح تقدیر بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره زنان مستقل آمریکا ، لوح تقدیر بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو و تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن ازجشن انجمن منتقدان سینمای ایران شده است. طباطبایی تاکنون سه بار نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر بوده است.

مهدی منیری متولد ۱۳۵۳ در بابل و فارغ ‌التحصیل کارگردانی از دانشکده صدا و سیما است. او به مدت ۷ سال در شبکه سه سیما به عنوان کارگردان فعالیت داشته و از پس از آن تاکنون در شبکه مستند سیما اشتغال دارد. مستندهای «امیری خونش»، «آمنه خاله»، «کرب»، «سوگ و سماع» و «تینار» از جمله آثار او است. سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم مستند بلند در جشنواره فیلم فجر، جایزه بهترین کارگردانی مستند بلند از جشن خانه سینما، جایزه بهترین فیلم مستند بلند از جشن خانه سینما، جایزه بهترین کارگردانی مستند بلند از جشنواره بین المللی سینما حقیقت، جایزه بهترین فیلم یونسکو از مراسم جایزه آسیا پاسیفیک استرالیا، تندیس تقدیر ویژه هیات داوران جشنواره جهانی فیلم کارلووی واری جمهوری چک، بهترین فیلم جشنواره فیلم های ایرانی در تورنتو کانادا، جایزه نقره رِمی از جشنواره فیلم ورد فِست هیوستون آمریکا، مقام اول جشنواره فیلم وارش، دیپلم افتخار و جایزه استعدادهای جوان از جشنواره فیلم مستند کیش و ... بخشی از جوایز و افتخارات این فیلمساز است.

جهانگیر نصری اشرفی متولد ۱۳۳۶ در بهشهر است. او مردم‌نگار، قوم شناس، قوم موسیقی‌شناس، بنیانگذار، طراح و سرپرست دانشنامه تبرستان و مازندران است. اشرفی با نزدیک به چهار دهه کوشش‌های حرفه ای، بیش از ۵۰ اثر پژوهشی، فرهنگی و هنری درباره فرهنگ اقوام ایرانی و فرهنگ ملی دارد. این آثار در قالب مکتوب، صوتی و تصویری منتشر شده اند. از جمله ی این آثار می توان از فرهنگ واژگان تبری و وازیگاه نام برد. از شاخص‌ترین پژوهش های فرهنگی، قوم شناسی و قوم موسیقی‌شناسی این پژوهشگر می توان به گوسان پارسی، بررسی خنیاگری و داستانپردازی در نواحی ایران، خنیاگران نوروزی، کوچ، نمایش و موسیقی در ایران، واژه‌نامه‌ی بزرگ طبری، تاریخ ادبیات و هنر ایران اشاره کرد. اشرفی تاکنون مدیریت چند جشنواره فرهنگی، هنری و موسیقایی ملی و بین المللی را در ایران برعهده داشته است.

نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش ۹ تا ۱۳ اردیبهشت ماه در شهرهای بابل، رامسر و ساری برگزار می شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم فارغ التحصیل جشنواره فیلم جشنواره فیلم کوتاه جشنواره بین المللی رشد خانه سینما مکانیک ایران سینمای ایران گرجستان فیلم سینمایی تئاتر دیپلم زنان جشنواره فیلم فجر صدا و سیما اشتغال یونسکو فرهنگی و هنری موسیقی ادبیات جشنواره فیلم پارس داوران نهمین پارس نیوز طناز طباطبایی وارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت جایزه والتر اسکات، داوران جایزه والتر اسکات در سال ۲۰۲۴ که به انتخاب بهترین داستان‌های تاریخی سال می پردازد، فهرست نهایی رقابت امسال را اعلام کردند.

۶ کتابی که برای دریافت جایزه ۲۵هزار پوندی رقابت می‌کنند،عبارتند از:

«زندگی جدید» اثر تام کرو (چاتو و ویندوس)

«ارواح گرسنه» اثر کوین جرد حسین (بلومزبری)

«خانه پدری من» اثر جوزف اوکانر (هارویل سکر)

«به سمت مناطق میانی» اثر کای توماس (وایکینگ کانادا/جان موری)

«مطلق و برای همیشه» توسط رز ترمین (چاتو و ویندوس)

«خانه درها» اثر تان توان اینگ (کننگیت)

داوران با تاکید بر این که معیارهای داوری جایزه والتر اسکات که شامل اصالت، نوآوری، جاه طلبی، دوام و البته کیفیت نوشتار است به زیبایی در فهرست کوتاه سال ۲۰۲۴ خود را نشان می دهد، افزودند: ما ۶ رمان داریم که از نظر موضوع و سبک نوشتاری متفاوت هستند: تلاش زنان برای کسب جایگاه خود در لندن قرن نوزدهم، زندگی‌های درهم تنیده خطرناک در دهه ۱۹۴۰ ترینیداد، تنش‌های شدید در رم تحت اشغال نازی‌ها، یک داستان آرام‌بخش خانوادگی از دهه ۱۹۶۰، داستانی از پایانه راه‌آهن زیرزمینی، و عشق، خیانت و رسوایی در شهرک‌های تنگه پنانگ. در قلب هر رمان، درک عمیقی از انسانیت با تمام نقاط قوت و ضعف عجیب و غریب آن نهفته است و هر یک از نویسندگان فهرست نهایی امسال چیز جدیدی برای گفتن و روشی جدید برای بیان آن دارند.

هیات داوران ۲۰۲۴ متشکل از کتی گرانت (رییس)، جیمز هالووی، الیزابت لایرد، جیمز ناتی، کرستی وارک و سایرا شاه است. کتاب‌هایی که در این رقابت شرکت می‌کنند باید به زبان انگلیسی نوشته شده باشند، به دوره بیش از ۶۰ سال پیش مربوط باشند و در سال ۲۰۲۳ در بریتانیا، ایرلند یا کشورهای مشترک المنافع منتشر شده باشند. نویسندگان فهرست نهایی امسال از انگلستان، ایرلند، ترینیداد، کانادا و مالزی هستند.

جایزه والتر اسکات که برای تجلیل از داستان‌های تاریخی اهدا می‌شود یک جایزه ادبی بریتانیایی است که سال ۲۰۰۹ تاسیس شده و جایزه آن یکی از بزرگترین جوایز ادبی در انگلستان است. برنده این رقابت ۱۳ ژوئن در جشنواره کتاب مرزی در ملروز معرفی می‌شود.

کد خبر 6096251

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • انتخاب «در مسیر نسیم» برای حضور در جشنواره‌ فیلم پاناما
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد