Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رشیدی جهان دبیر علمی چهارمین جشنواره ملی دانش‌آموزی ابن‌سینا در ارتباط با جزئیات جشنواره اظهار داشت: این برنامه ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در پردیس شمالی دانشگاه تهران در محورهای مختلفی همچون نمایشگاه دستاوردها و اختراعات دانش‌آموزی، سمینارهای علمی، ماراتون استارت‌آپ دانش‌آموزی، المپیادهای علمی علوم پایه، ماراتون محتوای دیجیتال، فیلم کوتاه و انیمیشن و ماراتون برنامه نویسی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: این دوره از جشنواره ابن‌سینا، دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و تمامی هنرستان‌ها و مدارس را تحت پوشش قرار می‌دهد.

دبیر علمی جشنواره ملی دانش‌آموزی ابن‌سینا خاطرنشان کرد: این رویداد فضای بسیار مناسبی است تا دانش آموزان از سراسر کشور تجربیات علمی خود را به اشتراک گذارند. در این رویداد همانند دوره‌های گذشته برگزیدگان محورهای مختلف جشنواره به رقابت‌های بین‌المللی در کشورهای رومانی، اسپانیا، کره جنوبی و روسیه اعزام می‌شوند.

رشیدی‌جهان با اشاره به رو نمایی از تفاهم نامه با سازمان‌ها و مراکز علمی مختلف به عنوان حامی پروژه‌های دانش آموزان، گفت: رونمایی از طرح سفیران ابن‌سینا نیز انجام می‌گیرد که در این موضوع دانش آموزان برگزیده دوره قبل به عنوان سفیران ابن‌سینا در دوره چهارم پیش از این به فعالیت‌هایی همچون معرفی جشنواره در استان خود و راهنمایی و مشاوره دانش آموزان شرکت کننده و.... پرداخته‌اند و همچنین به عنوان تیم افتخاری اجرایی در این دوره از جشنواره حضور دارند.

دبیر علمی جشنواره ملی دانش‌آموزی ابن‌سینا همچنین از رونمایی از کتاب‌های نگارش شده توسط دانش آموزان و با حمایت جشنواره خبر داد و بیان داشت: در پایان این دوره از جشنواره، از پوستر پنجمین دوره نیز که در ۲۸ و ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد، رونمایی می‌شود.

کد خبر 4603800 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: ابن سینا جشنواره دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با شرکت یک هزار و ۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ ازجمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان، مین‌یاب در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان از سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این مسابقات کشف استعداد دانش‌آموزان نخبه است دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و اعضای اصلی تیم جهانی حداکثر تا پایان تیرماه توسط کمیته ارزیابی انتخاب می‌شوند.

پیش از این تیم جهانی رباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی، مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده و همچنین نوجوانان نخبه کشور سال گذشته در مالزی قهرمان آسیا شدند.

به گزارش آنا،‌ مراسم اختتامیه این مسابقات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌