Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@06:56:22 GMT

کشت‌های الگویی جدید جایگزین برنج در منطقه الموت معرفی شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۶۰۰۲

کشت‌های الگویی جدید جایگزین برنج در منطقه الموت معرفی شوند

به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسماعیلی صبح چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی شیوه نامه اجرایی محدودیت و ممنوعیت کشت برنج در استان قزوین که با حضور مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیریت بحران استانداری، مدیر کل هواشناسی، معاون سازمان حفاظت محیط زیست، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس شیوه نامه ابلاغی به سازمان جهاد کشاورزی؛ می‌توان با راه اندازی کمیته فنی مستمر نسبت به معرفی کشت الگویی جایگزین برنج به همراه توجیهات فنی و اقتصادی و معرفی روش خشکه کاری برنج همراه با آبیاری به میزان ۷۰۰۰ متر مکعب در هکتار نسبت به رعایت مفاد شیوه نامه اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر دو مشکل بزرگ؛ تعیین و تکلیف اسناد اراضی شالیکاری، صدور پروانه بهره برداری آب‌های سطحی در اراضی مذکور و ثبت حقابه منطقه الموت از شاهرود وجود دارد.

وی بر لزوم اهمیت فعال نمودن کارگروه سازگاری با کم آبی با هدف بهره برداری مناسب، اجرایی نمودن مفاد شیوه نامه ابلاغی با ترویج خشکه کاری برنج و یا کشت جایگزین بهینه در منطقه الموت با هدف استفاده مطلوب از پتانسیل موجود و رونق تولید در بخش کشاورزی در استان تاکید کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت: اقتصاد خانوارهای منطقه الموت به کشت برنج وابسته است بنابراین تغییر نگرش مطلق در خصوص عدم کشت برنج در این منطقه علاوه بر بیکاری با توجه به شرایط منطقه و وضعیت اقتصادی و معیشتی بهره برداران را تحت تأثیر قرار خواهد داد بنابراین باید با برنامه ریزی مناسب در این خصوص چاره‌ای اندیشیده شود.

اسماعیلی بر لزوم کاهش سطوح کشت غرقابی در شالیزارها که خشکه کاری با سامانه‌های نوین آبیاری مستلزم داشتن پروانه صدور بهره برداری از آب‌های سطحی توسط کشاورزان می‌باشد نیز تاکید کرد.

وی اظهار داشت: در خصوص پروانه بهره برداری و حریم و بستر رودخانه که در قالب اجاره بستر می‌باشد نیز می‌توان برای کشاورزان برنج کار پروانه بهره برداری صادر کرد.

اسماعیلی یادآور شد: جایگزینی گیاه کینوا و کنجد به جای برنج در منطقه الموت با توجه به وضعیت اقتصادی به راحتی امکان پذیر نیست و نیازمند کار ترویجی و فرهنگی چند ساله خواهد بود.

گفتنی است؛ در این جلسه در خصوص مشخص شدن حدود حریم و بستر مزارع شالیکاری استان، اعلام مناطقی از استان (خصوصاً منطقه الموت) که بارندگی بیش از ۴۰۰ میلی متر دارند، اطلاع رسانی به کشاورزان برای محدودیت کشت برنج در منطقه الموت، استعلام نیاز آبی و میزان مصرف آب برنج در استان از سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مطالبی مطرح شد.

کد خبر 4605234

منبع: مهر

کلیدواژه: مجید اسماعیلی جهاد کشاورزی قزوین برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز

تین نیوز

آیین بهره برداری از پروژه تحکیم بستر، ایمن سازی، تعریض و ایمن سازی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه ای که امروز افتتاح می شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه ازادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سالها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می شود

پوریافر هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار